Şimdi Ara

10 GB / 140 TL ~ 30 GB / 227 TL TURKCELL EFSANE YENİDEN KAMPANYASI (11-17 EKiM) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
148
Cevap
12
Favori
19.356
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 24 ekim son gün , türkcell bayii ilanın altına yazmış ...bimcell de 20 günlük paketim var bu yüzden son gün tarihini bekliyorum ...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BilgiNotu kullanıcısına yanıt

    Platinum Bol Star 40GB sayfasında "Lansman tarihi itibariyle Turkcell’e yeni tesis ya da numara taşıma ile gelenler bu kampanyadan yararlanamayacaklardır." yazıyor hocam.

  • Annalise kullanıcısına yanıt

    Yıllardır Turkcell bu kuralı yazar ama nedense uygulamaz.

    İhtiyacınız varsa önce, hattınızı başka operatörden Turkcell faturasıza taşıyın,Turkcell faturasızda hattınız açılınca Turlcell DO uygulaması içerisinde Faturasızdan > Faturalıya geçiş menüsünden ilerleyip Platinum Bol Star 40 tarifesini seçip "YILLIK" seçeneğini seçip,diğer bilgileri de doldurup ONAY aşamalarını ONAYLAYIP tarifeye geçiş işlemini gerçekleştiriniz..

    İhtiyacı olanlar işini ihtiyacını karşılıyorsa Platinum Bol Star 40 için acele etsin anlattığım taktiği ve yolu ıygulayarak.

    Bu yöntem konusunda şüphesi olanları ikna etmek için tekrar tekrar anlatım yapmayacağım. Boş zamanım yok. Yeterince anlaşılır anlattığıma inanıyorum. Başka operatörden Turkcell faturasıza hattını taşı,faturasızda hattın açılınca Turkcell uygulaması üzerinden Platinum Bol Star 40 yada Bol Star isimli diğer paketlerden ihtiyacına uygun olanı seç,YILLIK seçeneneğini tıklamayı unutma ,formu onayla devam et.

    Zaten Turkcelldeysen,uğraşırım dersen önce hattını başka operatöre taşı,oradan Turkcell faturasıza taşı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Öncelikle böyle yararlı fırsatları paylaşıp yetmezmiş gibi yol gösterdiğiniz için kendi adıma çok teşekkür ederim.


    iki gün önce Turkcell faturalı tarifem bitince Türk Telekom’daki “25 GB + 5GB Sosyal Medya, 215 TL” geçiş yapmak için bayisine giderken bu başlığı görüp çok sevindim, tam ihtiyacım olan konuydu.

    Bol Star 20’den yararlanabilmek için de sizin önceki mesajlarında bahsettiğiniz “hâli hazırda Türkcell faturalı iseniz de faturasıza geçtikten sonra tekrar faturalıya gelerek bu tarifeden yararlanabilirsiniz” metodunuzu uygulamak üzere müşteri hizmetlerinden faturasıza geçiş başvurusu yaptım, taşıma süresi olan üç gün hâlen bitmedi. Buna ek olarak müşteri temsilcisi “faturasıza geçince 30 gün boyunca tekrardan faturalıya taşınma yapılamadığını” söyledi ama umarım yanılıyordur

    Bunların yanı sıra son mesajınızdaki “başka bir hattan geçiş yapılmalı” olayı varsa bugün operatörü değiştirip tekrardan Türkcell’e geleceğim ama bu da 3-4 gün süreceği için fırsatı kaçırıp yararlanamama ihtimalim var, kötü denk geldi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Bender -- 19 Ekim 2023; 6:2:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • The Bender kullanıcısına yanıt

    Başka operatöre git-gel (Turkcell faturasıza) taktiği Platinum Bol Star ve Bol Star isimli tarifeler için.

    Konu başlığında duyurulan 30 GB 227 ve aynı kampanyada sunulan alt tarifeleri için değil.

    Çünkü bu tarifelere geçmek için Turkcell faturasıza geçmenize gerek yok,başka operatöre gittiğinizde direk başka operatörden Turkcell faturalıdaki bu tarifelere taşıma başvurusu yapılabilir.

    Yalnız Bol Star isimli paketler sadece Turkcell faturasızda olanlara verilen paketler olduğu için başka operatörden direk geçilemez,önce Turkcell faturasıza hat taşınmalı.

    30 gün bekleme kriteri ise eğer başka operatöre gitmeden Müşteri hizmetlerini arayarak Turkcell faturalı hattınızı > Turkcell faturasıza geçirirseniz bu durumda Turkcell faturasızda 30 tam gün doldurmadan Turkcell içinden Turkcell faturalıya geçiş olmuyor.


    Sizi arayıp son kez bir teklif sunmayı deneyeceklerdir,kabul etmezseniz hattınız faturasıza geçirilir. İsterseniz teklifi duyun düşünme süresi isteyin,isterseniz şimdi arayıp faturasıza geçiş başvurunuzu iptal ettirip hattınızı başka operatöre taşıyıp Turkcell faturasıza ordan geri gelin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • turkcelliydim düne kadar vodafone a geçtim, yazın çanakkale papaz plajındaydım 5 gün boyunca vodafonelulardan internet dilendim, telefon bile çekmiyordu turkcell. o kadar para verip hizmet alamamak koydu açıkçası.

  • ilkerkara İ kullanıcısına yanıt

    İlginç gerçekten. Ben de bir çok tecrübeden sonra Vodafone bedavaya sınırsız sosyal medya verse hattımı taşımam Vodafoneye sabit fikrindeyim.

    Vodafone bana İstanbul Eminönü`nde akşam 8`den sonra zabıtalar evlerine gidince merdiven altı çalışan satış yapan tezgahçılar gibi geliyor açıkcası. Cem Uzan Telsim`i ilk açtıktan sonra kullanmaya başladım,üniversite yıllarımda çok sömürdüm Telsim`i. 2016`ya kadar en çok Vodafone ve AveA kullandım ama çıldırtmaların sonu gelmedi Vodafone`de. Hepsi sorunlu sıkıntılı da Vodafone çilesi başka seviye oluyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BilgiNotu kullanıcısına yanıt

    Hocam diğer operatörden turkcell faturasıza geçerken hangi tarifeyi seçeğiz ? Bol star 40gb a geçiş yapmak istiyorum. Bir de online üzerinden taşıma oluyor mu ? İlla bayiye mi gitmek gerekli ?

  • BilgiNotu kullanıcısına yanıt

    gecmis mesajlara da baktım bulamadım,

    herhangibi kampanya başvuru süresi yok değil mi ?

    yani hattımı taşısam Turkcell e donerken ayazda kalmayalım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rasmus61 kullanıcısına yanıt

    Hangi tarifeye?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BilgiNotu kullanıcısına yanıt

    Faturasız dan faturalıya 40 gb


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Bender kullanıcısına yanıt

    Faturasıza geçince 30 gün boyunca faturalıya geçiş yapılamıyor maalesef. Kardeşimin hattı için 30 günün dolmasını bekliyoruz şu an.

  • rasmus61 kullanıcısına yanıt

    Şuan Platinum Bol Star 40 için bitiş tarihi belirtilmemiş. Fiyatına da yeni zam geldi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araxes kullanıcısına yanıt

    Faturasıza geçişte Super Tarife seçiliyor genellikle. Zararı yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadbul S kullanıcısına yanıt

    10+5 gördüm fakat 15+5 i göremedim hocam link atabilir misiniz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • simos35 kullanıcısına yanıt

    Kusura bakmayın doğrusu 10+5 gb olacaktı.

  • turkcell faturasızdan faturalıya güzel bir fp kampanya var mı?

  • özket kullanıcısına yanıt

    Sosyal medya kullananlar için şuan en f/p paket Platinum Bol Star ve Bol Star paketleri. Onlar da zaten faturasızdan > faturalıya geçenler için. GNÇ paketlerinden bile daha uygun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell kullanıcısıyım
    Hattı Vodafone faturasıza geçirip sonra tekrar bu tarifeye geçeyim dedim Vodafone çalışan mecburen faturasız paket almak zorundasın diyor
    Türk Telekom gittim oda açıldıktan sonra gel sinyal göndereceğim sonra paket yapacağım diyor önceden böyle bir şey yoktu ne oldu şimdi anlamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • manyaksx kullanıcısına yanıt

    Gerek yok,şart değil. Online başvuru yapın,bayiye sadece simkartı almaya gidin bsşvuruda bayiden alacağınızı seçip. Faturasıza taşırken paket alma şartı yok,paketsiz kullanacağım tarife üzerinden deyiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.