Şimdi Ara

800€ Bütçeli APU Sistem Kasa, Soğutucu ve PSU tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Güncelleme: Ekran kartı almaktan vazgeçtim. Ryzen 7 5700G'li APU sistem kurmaya karar verdim. Oyun işinden tamamen vazgeçtim. Bütçeyi de bu bağlamda 800€'ya düşürdüm. Orijinal mesajımda bahsettiğim gibi ufak ve gösterişsiz bir kasa ve ona uygun PSU, anakart ve CPU cooler arayışım sürüyor. Şimdilik aldığım parçalar şöyle:


    Ryzen 7 5700G - 178 €

    Samsung 990 Pro M.2 1TB - 99€

    G-Skill Ripjaws 3600MHz 2x32 GB RAM - 147€


    Toplam: 424€


    ---


    Herkese merhaba, günlük işlerimi yapabileceğim ve öyle korkunç performans istemeyen birkaç iş ile ilgili program kullanabileceğim bir bilgisayar toplamak istiyorum. Sistemi mindfactory.de sitesinden toplayacağım, şuan büyük bir indirim kampanyası var halihazırda.


    Olabildiğince ufak ve kompakt bir kasa istiyorum. Işıklı yanarlı dönerli olmazsa çok memnun olurum 800€ Bütçeli APU Sistem Kasa, Soğutucu ve PSU tavsiyeleriniz  64GB RAM ve bütçe dahilinde güçlü bir işlemci olursa iyi olur. Ekran kartının uçan kaçan bir model olması şart değil. Arada sırada güncel oyunları canım çeker de oynamak istersem en azından ortalama üstü detayda 60FPS oynayabileyim yeter.


    144Hz 27" ya da 32" bir monitörü de bu bütçeden ayrı olarak alacağım.


    Tavsiyelerinizi bekliyorum, herkese şimdiden teşekkürler




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KilliKarpuz -- 11 Haziran 2023; 9:30:32 >







  • ryzen 5600 işlemci b550 bi anakart ve AMD 6600XT/6700 bi ekartı ile bi toplayın 64 gb ram 10 kişinin günlük işlerini görür,16 gb olacak şekilde 2x 8GB 2 adet ram alınız

    O site almanca bakması zor çünkü

  • teşekkürler hocam tavsiye için, başka önerisi olan var mı acaba? mini itx diye geçen ufak kasalardan almak istiyorum sanırım. öyle devasa kasa koyacak yerim yok malesef

  • Güncellendi

  • Hocam apu olduğu için çok kasmanıza gerek yok aslında. Forumda sabit PSU konusu var. Oradan bütçenize uygun model bulabilirsiniz.

    Kasayı PSU'suz gözünüze hoş gelen bir şey alabilirsiniz. Küçük kasa alırken dikkat edin, eliniz çok yatkın değilse montajı yaparken az terletiyor. Daha sonra arada bakım için tekrar sökeceksiniz bunu da unutmayın. Stock soğutucu yeterli gelecektir. Yok illa çok sessiz bir sistem istiyorum diyorsanız da güçlü bir tower tipi soğutucu alırsınız.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.