Şimdi Ara

1050Ti Anakart Uyumu Hakkında Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, bir abimizin isteği üzerine konuyu açıyorum. Aynen onun ağzından aktarıyorum, yardımcı olursanız sevinirim;

    Merhabalar, bir kaç haftadır yaşadığım soruna lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim.Kaç haftadır uğraşmaktan yoruldum diyebilirim. Konu biraz uzun ve çok donanım terimlerine aşina değilim kusuruma bakmayın . Bir kaç hafta önce bir tanıdığım sıfır şekilde msi nvidia gtx 1050ti hediye etti. 1050ti ekran kartını taktığımda monitöre görüntü gelmedi. Belki monitör ve kasa arasında ki kablodan dolayı diyerekten dönüştürücüyle denedim yine olmadı. Başka bir monitörle denediğimde yine çalışmayınca bilgisayarcıya götürdüm. Ertesi gün bilgisayarcıda yeni ekran kartının driverını takınca bilgisayar çalışmıştı (işin garibi sadece dönüştürücüyle ekrana görüntü geliyor direk hdmi kabloyla görüntü alamadım) .Neyse eve götürüp denediğimde sıkıntısız bir şekilde çalıştı. Ama asıl olay ertesi gün oldu çünkü bilgisayar sürekli restart atıyordu. Sorunun biostan kaynaklandığını düşünsem de anakartında bu sürede zarar gördüğünü düşündüm çünkü plastik koku geliyordu.

    Bilgisayarcıya götürüp sorunun anakarttan olabileceğini ve üzerindeki donanımlar değişmeden sadece bendeki H61H2-M17 model anakartın uyacağını söyledi.Sonra benzer bir anakartı taktıklarında çalıştığını ama ekran kartını takınca anakartın yine cortladığını söylediler :D. Anakartın msi gtx 1050ti kaldırmayabilirmiş. Gtx 1050nin kaldıracağı kapasitede anakart alayım dediğimde yine işlemcinin ve raminde değişmesi lazım dedi. Bu yüzden ya sistemi sıfırdan yenilenecek veya eski ekran kartıyla devam edeceksin dedi. Şimdi arkadaşlar benim sorum burada;;

    1.Kaldıracak kapasitede başka bir anakart alsam uyumlu ve sorunsuz şekilde diğer parçalarla çalışır mı ? (Olursa da neler olur söylerseniz çok sevişirim )
    2.Bende ki modelde ana kart veya parçalar MSI gtx 1050Ti yi kaldırır mı ? (Olmazsa en güncel hangi ekran kartları uyar ?)

    1050Ti Anakart Uyumu Hakkında Sorun1050Ti Anakart Uyumu Hakkında Sorun1050Ti Anakart Uyumu Hakkında Sorun1050Ti Anakart Uyumu Hakkında Sorun







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.