Şimdi Ara

1070 ti ekran kartı sli yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar benim şuan elimde MSI gtx1070 ti armor model ekran kartı var 1 tane daha almak istiyorum sli yapmak için ama bulduğum model MSI GTX 1070 ti gaming modeli alsam sli yapabilirmiyim yoksa iki kartın da aynı model mi olması gerekiyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • İki model de aynı olsa iyi olur. Çünkü ekran kartlarının dış aksam yapısı birbirinden farklı olabiliyor ve sli noktaları birbirine denk gelmiyor/gelmeyebiliyor. Benim başıma geldiği için yazıyorum. Nvidia Gtx 970 ekran kartları yeni çıktığında bir tane almıştım. Aradan 2 sene geçtikten sonra sli yapayım dedim ve aynı model ekran kartından ikinci el sahibinden satın aldım. İkisi de Nvidia GTX 970 gaming ekran kartı olmasına rağmen ikinci satın aldığım 970 ekran kartı yeni üretim olduğu için sli noktaları düzlemsel olarak birbirine uymuyordu. Sli yapmak için kullandığım aparat kablolu olmasaydı birbirine uyuşmazdı. Şimdiki sli aparatları genelde kart şeklinde oluyor. Pek araştırmadım ama kablolu olarak da vardır sanırım.


    Velhasıl ikisi de aynı model olsa iyi olur. Lakin sli yapmış olarak şunu söylemek isterim ki pek de istediğim gibi olmadı. Her oyun sli'a destek vermiyor verenlerden de müthiş bir verim alamadım açıkçası. Modeller birebir aynı olmadığı için mi yoksa farklı bir sorun mu vardı bilemedim ama bilgisayarım iki ekran kartını da sorunsuz görüp sli yapıldığını gösteriyordu. O yüzden iyi düşünüp ona göre sli yapma kararı verin.



    Kolay gelsin.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.