Şimdi Ara

1451G ssd harddiski tanımıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2006 model 1451 g model laptopa ssd harddisk taktım ama biosta görünmüyor ve dolayısıyla windows falan kuramıyorum.Açılışta hata mesajı veriyor zaten. Makinenin eski olmasıyla diski tanımaması arasında doğru orantı var mı?



  • biosta hdd aşcı ve ide tercihleri var onları değiştirin aşcı yapın öyle deneyin 2006 modelse sata1 hızındadır ide olarak görebilir ssd sata2 mi 3 mü? porta oturmuşsa slota uymuş demektir ama tam performansında kullanamazsınız heleki sata 3 ise eğer sata2 desteği olan bir anakart yoksa sizde sata2 ssd'dende faydalanamazsınız anakrt özelliklerini görmeniz için cpu-z programını kurun motherboard bölümündeki resmi buraya atın
  • Maalesef biosta ide-achi seçeneği bile yok.Fujitsunun sitesinden bios sürümlerine baktım en son bios 2006 sürümü ve bende de o yüklü zaten.Fujitsu türkiye ye durumu soran bir mail attım,cevabı burada paylaşırım.Makine artık müzelik olmuş sanırım.

    Ekleme:ssd disk slota cuk diye oturdu fiziksel olarak hiçbir sorun yok,vida yerleri bile birebir aynı.Disk sata2 hızında.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARKU -- 3 Haziran 2012; 10:35:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.