Şimdi Ara

1461 vs karşıyaka

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ben takımı desteklemek için yarın maça gidicem 10tl miş bilet. var mı gelecek dh den



  • Çarşı neredeyse biz orada. Açıktayız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gyükseltürk

    Çarşı neredeyse biz orada. Açıktayız.

    trabzona desteğe gidecem ben. bize bilet verilecek mi
  • gerçek Ksk taraftarı bu maç dostluk mesajı verecektir.Güzel bir maç olması temennisiyle.
  • bir trabzonlu olarak gönlüm karşıyakadadır.karşıyaka belli bir kültürü ve özgünlüğü olan kulübümüzdür. 1461 trabzonun kaybetmesi gereken takımlar arasında karşıyaka vardır. 1461 trabzonun PTT 1. Lig misyon ve vizyonu çok farklıdır. bu farkı ülkeye ilk getiren şehir olarak kendimizle gurur duymaylız biz futbol manasında çok iyi işler yaparızda ama pis ortam buna müsade etmiyo koskoca ülke trabzonun bu potansiyelini ne yazıkki göremedi.
  • karşıyaka taraftarının keyfi yerinde
  • Helal ksk sizi sevmememe rağmen sevindim galibiyete umarım sene sonu beraber çıkarız süper lige.
  • var mıydı buradan maça gelen? 61 formamla destekledim memleketimi allaha şükür:)
  • Maçtan sonra Trabzon taraftarı ve Karşıyaka taraftarı yan yana otobüs bekleyip şakalaşıyorlardı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1461 TRABZON'A TFF AYARI...


    Karşıyaka taraftarlarının büyük ilgi gösterdiği mücadele temsilcimiz 1461 Trabzon, Hakem Bülent Yıldırım’ın kötü yönetimiyle rakibine 1-0 mağlup oldu.

    Mücadelenin ilk yarısında Karşıyaka, 1461 Trabzon sahasında daha çok göründü, ancak 3 pas yapamayan Karşıyaka oyunu çirkinleştirmek için her şeyi yaptı..

    Maç boyunca Ofoedu, Jebrin, Eren başta olmak üzere tüm oyuncular ciddi tekmelere maruz kaldılar..Eren sakatlarak mücadeleye devam edemedi..

    Rakiplerine göre çok daha teknik olan 1461 Trabzon’lu oyuncular, her kontra atak girişiminde kasıtlı tekmelere maruz kalınca, istedikleri oyunu oynayamadılar..

    Maçın Hakemi, çaldığı faül kararlarında insiyatifini hep Karşıyaka’dan yana kullanırken,Trabzon’lu oyuncuların geliştirmek istedikleri ataklar ya Hakem tarafından, ya da tekme ile durduruldu..

    Maçın ilk devresinde 1461 Trabzon’un net 1 penaltısı verilmedi. Sercan’ın kaçırdığı gol dışında 1461 Trabzon pozisyona girmekte zorlandı..Karşıyaka gelişi güzel geliştirdiği ataklardan sonuç alamayınca ilk yarı golsüz sona erdi..

    Maçın 2. yarısında daha istekli ve daha etkili olan taraf 1461 Trabzon’du..Özellikle Sercan’ın aksaması hücüm planlarını olumsuz etkiledi..Karşıkaya bu devrede yediği baskı nedeniyle kendi sahasından çıkmakta zorluk çekti. Bülent Yıldırım, bu yarıda da tekmelere müsamaha gösterirken, özellikle Makakula’yı oyundan atamamaya özen gösterdi..Maç 1-0 olduktan sonra 1461 Trabzon, 2 net pozisyon daha yakaladı ancak bunları değerlendiremeyince 1-0′lık skora razı oldu..

    1461 Trabzon’da Sercan, kaçırdığı gol ve ortaya koyduğu kötü futbol ile skora en çok tesir eden oyuncu oldu. Maç sonunda İzmir Emniyeti 250 kadar Trabzonspor taraftarını 30 dakika stad içinde tutarken, 10 bine yakın Karşıyaka taraftarı çıkmasını beklendi.

    Karşıyaka’ya gelince !!!

    Karşıyaka’lı taraftar dostça davrandılar, zaten arada hatır var, dostluk var..Bu yazdıklarımıza kızmasınlar,belki bizlere kızacaklar bu satırları yazdığımız için ancak dost acı söyler şeklinde değerlendirsinler..Karşıyaka 1. Lige çıkmalıdır..Ama cidden Cihat Arslan teknik kapasitesi düşük bir ekip kurmuş. Bu kadro ile çok zorlanacaklar..Makakula’ya şişirilen toplarla sonuca gitmek ezberlenmiş bir oyun planı. Mustafa Akçay bunu biliyordu..Bu oyun planı ve şablonu ile Karşıyaka’nın süper lige çıkabilirmi bilemiyoruz..Oyun kurmada ciddi zorluk yaşıyorlar ve bir oyun sistemlerinin olduğunu söylemek çok zor. Kendilerine yürekten başarılar diliyoruz..



    Kaynak:www.trabzonspor1967.org




  • karşıyaka ve şanlıurfa spor. bu iki takımın süper ligde olmasını çok isterim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.