Şimdi Ara

1500 - 2000 TL'ye yurt dışı tatili. Önerileriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kısaca özet geçmem gerekirse Pasaport masrafı hariç 1500-2000 TL arası bütçem var. Kız arkadaşımla yurt dışında tatil yapmak istiyorum yaklaşık 7 gün civarı. Açıkçası ülke pek farketmiyor ancak Bulgaristan ve Yunanistan hariç bir ülke istiyorum. Hangi ülkelere ucuza seyahat edip kalabilirim bilgi verebilmeniz mümkün mü?



  • Toplam bütçeniz mi 1500-2000 TL yoksa kişi başı mı..?? Bir de hangi tarihlerde seyahat etmek istiyorsunuz..??

    Eğer toplam bütçe 1500-2000 TL ise size Belgrad'ı öneririm... Üstelik vize istemediği için gidiş de rahat...

    Tarih için de illa yaz ayları demezseniz Kasım ayında kişi başı 1500-2000 TL civarında Barcelona'ya gidebilirsiniz... Mevsim olarak da çok soğuk bir yer olmadığı için keyifli olabilir....

    Sevgiler, saygılar...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: evraks

    Toplam bütçeniz mi 1500-2000 TL yoksa kişi başı mı..?? Bir de hangi tarihlerde seyahat etmek istiyorsunuz..??

    Eğer toplam bütçe 1500-2000 TL ise size Belgrad'ı öneririm... Üstelik vize istemediği için gidiş de rahat...

    Tarih için de illa yaz ayları demezseniz Kasım ayında kişi başı 1500-2000 TL civarında Barcelona'ya gidebilirsiniz... Mevsim olarak da çok soğuk bir yer olmadığı için keyifli olabilir....

    Sevgiler, saygılar...

    Hocam kişi başı bütçe 1500-2000 TL. Belki 2500'e kadar zorlayabilirim. Bütçe tek kişilik hocam. Kız arkadaşım kendi masraflarını kendisi karşılayacak ancak otel odasını büyük ihtimal ben tutarım iki kişilik olacağı için.

    Buna dayanarak Belgard harici bir öneriniz var mı?
    Zaten şuan bütçem yetmezse mecburen sömestır'da gideceğim ama bu durumda sömestır'a kadar onu görme şansım kalmıyor o yüzden bu ay gitmek istiyorum açıkçası.




  • Belgrad'ı vize işleri ile uğraşmak istemezsin diye söyledim... Onun dışında vize alınarak uygun fiyatlı olarak önerebileceğim ilk yerler Prag ve Budapeşte... Avrupa'nın geri kalan yerlerine göre daha ekonomik tatil yapma imkanı bulabilirsiniz...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: evraks

    Belgrad'ı vize işleri ile uğraşmak istemezsin diye söyledim... Onun dışında vize alınarak uygun fiyatlı olarak önerebileceğim ilk yerler Prag ve Budapeşte... Avrupa'nın geri kalan yerlerine göre daha ekonomik tatil yapma imkanı bulabilirsiniz...

    Prag kulaga hos geliyor hocam en ucuz bileti nerede bulabilirim acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba
    Neden sadece Prag ? 7 gün için tek şehir ve hinterlandı karlovavari dahil sizi bir süre sonra zaten gotik bir şehirde daraltabilir. Bence bunu tam orta avrupa turu olarak düşünün fiyatları malul sayılabilir. 7 günde 3 şehir Prag-Budapeşte-Viyana ile orta aAvrupa sonbaharınını tadına varın :) yoksa tur fiyatı üstüne bireysel olarak çıkmanız kuvvetle mümkün kolay gelsin....
  • Etayfun beye bende katılıyorum.Prag da yagmura hazırlıklı olun :) İspanya ve İtalya yaz ayları icin akdeniz ulkesı olması dolayısıyla daha cok tavsiye edilinir.Ama fiyatlar daha pahalı olabilir... Kız arkadasınla gidiyorsan bence acıma derim ama :)
  • merhaba
    zihnimden geçenleri yazmıssınız hakikaten sonbahar geliyor Güney Avrupa güzel bir alternatif olabilir. eğer illaki tek şehir seçilecekse bebnim kişisel favorim kesinlikle Barselona. doğa kültür şehir keyif ne istersenizi bulabileceğiniz bir yer. Alternatif kız arkadaş yada eşle birlikte bu rakama biraz zor olsada favori Paris yada alternatif Roma olabilir. Bir vespa ile barcelona yada Roma tadından yenmez. şimdi genç olmak vardı tekrar kolay gelsin...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yılmaz

    Kısaca özet geçmem gerekirse Pasaport masrafı hariç 1500-2000 TL arası bütçem var. Kız arkadaşımla yurt dışında tatil yapmak istiyorum yaklaşık 7 gün civarı. Açıkçası ülke pek farketmiyor ancak Bulgaristan ve Yunanistan hariç bir ülke istiyorum. Hangi ülkelere ucuza seyahat edip kalabilirim bilgi verebilmeniz mümkün mü?

    Başta yazılan Evraks'ın yorum ve önerilerine katılıyorum.


    Şimdi bir tatil vardır bir gece 1000 TL yersin, AYNI ŞEHİRDE bir tatil vardır bir gecede 50 TL'ye geçersin. Burada bakış açın çok önemli, muhtemelen ikincisi kafasında yaşayacaksın, ona göre önerilere gelelim;

    Her türlü kısa bir tatil için en büyük iki masraf kalemin var. UÇAK BİLETİ ve VİZE. Bir Schengen vizesine girdiğin anca min. maliyet 80 Euro dersek (200 küsür lira havaya gidiyor) dolayısıyla 1500 TL'lik bir bütçenin bu kadar büyük bir kısmı ona verilmesin derim ben de.

    (Vize parası okeyse ben de tüm Orta Avrupa'yı öneririm. Prag, Budapeşte, Viyana, Bratislava ve oralardaki birçok şehir)

    Vizesiz gideceksek Belgrad ve Karadağ'ın tüm şehirleri başta olmak üzere güzel bir Balkan Turu olabilir. Ucuz uçak bileti olursa Lübnan şahanedir, KKTC olabilir ama sevgiliyle biraz sıkabilir. Uygun bilet bulursanız Mısır ve Tunus şahane Afrika destinasyonlarıdır.

    Şuan Amsterdam'a, Barselona'ya 200 TL'nin altına (kasım, aralık, ocak için) bilet var, tatili o zamana bakacaksanız oralar da olur.

    Sana önerimwww.skyscanner.com'a gir from istanbul to her yer diye yazıp en ucuz uçak bileti bulduğunuz ilk 5 yere bak, onlardan beğendiğinin yaşam fiyatlarını araştır ve öyle seç.

    Bizim blog,http://www.kesfetsene.com 'a girersen her şehrin yaşanmış notlarını ve şehir gezi rehberlerinin içinde sağ üst köşede temel fiyatlarını görebilirsin, onlar da sana bir fikir verir.




  • Bu mevsimlerde genel olarak herkesin belirttiği gibi Akdeniz ülkeleri tercih edilmektedir. Fakat şunu da göz ardı etmemek gerekmektedir ki dünyanın dengesi yavaş yavaş kaybolmasından dolayı mevsimlerin normalden farklı seyretmesi gibi durumlarda olabilmektedir. Bunu gerçekten son yıllar da iyi araştırmak lazım.

    1500-2000 TL 'lik bütçeyle gerçekten iyi bir yurtdışı tatili geçirebilirsiniz. Size nacizhane önerim olacaktır konuyla ilgili. Eğer ki otobüs seyahatini seviyorsanız tam kapsamlı bir Balkan Turu yapabilirsiniz ve turunuz esnasında Makedonya, Sırbistan, Bosna Hersek, Hırvastistan, Karadağ, Arnavutluk ve Yunanistan'ı görebileceksiniz. 4 yıldızlı otellerde konaklama imkanının sağlandığı ve lüks araçlarla seyahatin gerçekleşeceği bu turda, hem bütçenize uygun bir gezi yapabilirsiniz hem de birden çok ülkeyi görme imkanına sahipsiniz. Tur süresi 9 gün olduğu için sıkışık bir programa da sahip değildir. Tur detaylarıyla ilgili tüm bilgiler için :

    http://www.gezenthi.com/tr/tur/izmir-hareketli-otobusle-balkan-turlari.html#program

    Eğer ki uçakla seyahat etmek isterseniz 8 günlük Balkan Turu'nun detaylarına aşağıda ki adresten ulaşabilirsiniz.

    http://www.gezenthi.com/tr/tur/izmir-cikisli-balkan-turlari.html#program

    Diğer bütün yurtdışı turlarına dahttp://www.gezenthi.com/tr/kategori/yurtdisi-turlar.html adresinden ulaşabilirsiniz.

    Şimdiden iyi tatiller diliyorum sizlere.




  • Selam o fiyatlar aralığında en iyi seçeneğiniz Almanya olacaktır sanırım :)
    eşimle birlikte 3 günde toplam 2 kişi 1000 tl harcadığımız Münih seyahatimizi anlatmıştık.
    yardımcı olur umarım.
    http://journavel.com/36-saatte-munih-gezi-rehberi/
    merak ettikleriniz olursa cevaplayabilirim.
  • Farklı bir öneri getirim Fas diyorum (: vakıfbank milplus veya adios kartınız varsa uçak biletine para vermeyip 2 bin tl ile 1 hafta tatil yapabilirsiniz. Bunlar yoksa Balkanlar öneririm, vize ile uğraşmadan gidip gelin.
  • Merhaba bu fiyatlara anca yurt içi olur artık. Oda kendi kendine yeten bir bütçe ile. 2000 TL'ye günlük tatil için Avşa adası bunun için bir örnek mesela.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.