Şimdi Ara

1900-2250 TL Arası No Frost Buzdolabı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar çok acil belirttiğim fiyat aralığında buzdolabı arıyorum. Simens ya da bosh no frostlar ile ilgili kötü yorumlar okudum. LG ve Sharp ile ilgili iyi yorumlar beni bu markalara yöneltti konunun uzmanlarından yardım bekliyorum. Yakında düğünüm var acilen bu işi halletmem lazım. Aradığım dolap no frost tüketimi az, beyaz 450 LT civarında kapasiteli bi dolap.



  • Merhaba arkadaşlar. Öncelikle hayırlı olsun inşallah bir ömür mutlu olursun..
    Eğer aldığınız veya alacağınız buzdolabına aksesuar gerekirse şişe rafı , kilitli buzdolabı poşeti , buzdolabı temizleyici ve buzdolabı koku emici gibi ürünlere ve daha fazlasına supurgemarket.com sitesinden ulaşabilirsiniz...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dali83

    Arkadaşlar çok acil belirttiğim fiyat aralığında buzdolabı arıyorum. Simens ya da bosh no frostlar ile ilgili kötü yorumlar okudum. LG ve Sharp ile ilgili iyi yorumlar beni bu markalara yöneltti konunun uzmanlarından yardım bekliyorum. Yakında düğünüm var acilen bu işi halletmem lazım. Aradığım dolap no frost tüketimi az, beyaz 450 LT civarında kapasiteli bi dolap.

    arkadaşım öncelikle hayırlı olsun..
    buzdolabını aldın mı bilmiyorum ama darty'de lg'nin GR-B632GVTW buzdolabı 2.249TL.

    net hacim 467 lt., beyaz, no frost, A+ enerji sınıfına sahip.. bir bak istersen...
  • DARTY her geçen gün ziyaretçisi artan gün geçtikçe büyüyen bir site. Güvenilir bir site olmasının yanında fiyatları da gayet cazip olan bir site gitgide büyümesinin sebeplerinden biriside bu zaten. http://www.xticaret.com/xticaret/?1925_50647
  • 1600 lere alınabilecek bir dolabı 2249 liraya satıyor demek. Darty e bak sen. Reklam yapmayın arkadasım, yapacaksanız da insanları duzgun yonlendirin. Guvenilirmis buyuyormus gecin bunları. Ben aynı malı bana kaca satıyor once buna bakarım. Bir ikincisi hemen, bir arkadasım 3 sene once siemens camasır makinası almıs dartyden ama sadece parasini odemis teslim almamis, ona da o gunku guncel model neyse onu alirsiniz demisler. Bugun teslim almak isteyince ne diyorlar biliyormusunuz? 3 sene once aldiginiz makine bilmem nerdeki depomuzda duruyor gelin alın. Bravo diyorum baska birsey demiyorum, bir daha da hayatta dartyden birsey almam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harpoon58 -- 13 Aralık 2012; 23:28:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ve dali83 arkadasım bu aralıkta her model beyaz dolabı alırsın. Hacmin yanında koyacagın yerin olculerini alırsan, arama aralıgını oldukca daraltmıs olursun. Ayrıca klasik veya kombi tercihi de var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harpoon58 -- 13 Aralık 2012; 23:21:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar yorumlar için çok teşekkür ederim. Nişanlımın isteğiyle siemens kdl56naw kodlu buzdolabını aldım. Umarım sorun çıkartmaz.
  • Siemens'in teknolojisi gelişmiştir güzel seçim yapmışsınız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dali83

    arkadaşlar yorumlar için çok teşekkür ederim. Nişanlımın isteğiyle siemens kdl56naw kodlu buzdolabını aldım. Umarım sorun çıkartmaz.

    dost senın yazdıgın modelı aradım google da .bizede ölçüt olur diye .ama senın yazından başka konu bulamadım kısaca modelı fogru yazsan hepımız ıcın iyi olurdu .
  • Model kodunu yanlış yazmışım doğrusu bu olacak.KD56NAW30N Parlak dış yüzey. Çok araştırdım bu benim için daha uygun geldi. Hayırlısı olsun[simage][/simage][simage][/simage]


     1900-2250 TL Arası No Frost Buzdolabı Tavsiyesi
  • beyler ben retro tarzı buzdolapları seviyorum..smeg ürünlerine baktımda gereksiz pahalı..Goranje ve Ariston Quadrio 4D B THA Buzdolabı arasında kaldım..goranje'de çok başarılı ve güzel bir marka..fakat smeg disbirötüründenmi vs başka sebeplerden mi bilemem fakat fiyatları çok uçuk..akabinde iç hacimleri çok küçük..büyük kullanışlı olanlarıda cidden çok pahalı..o paranın neredeyse 3-4 milyarı vergi dist.karı zart zurt..verilmez o rakamları yani..bu iki ürünüde satış fiyatları 2-2.5 milyar fakat 1.70o-1800 arası buldum..varsa kullanıcı arkadaşlar yorum yazarsa memnun olurum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.