Şimdi Ara

1988 MERCEDES 230CE LPG NASIL OLUR??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar uzun zamandır beğendiğim 1988 230ce var.Arac satılık,yalnız benim araba hakkında hiçbir bilgim yok, netten biraz araştırdım fazla parça problemi yok gibi geldi bana.Asıl kafamı kurcalayan; bu modeller mekanik enjeksiyonluymuş o yüzden sıralı sistem takılamıyormuş sanırım klasik sistemle patlatma gibi bi durumdan bahsettiklerini okudum ama ne demek olduğunu anlamadım.Genellikle ateşlemenin kötü olmasından yapar diyorlar.LPG'de nasıl problemlerle karşılarım?Sırf lpg probleminden dolayı çok beğendiğim arabayı alıp almamak konusunda kararsızım..Bu konuda tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum.. Saygılar



  • Dostum Bu dünyaya bir kere geliyoruz O kadar istiyorsan al o arabayı ve ,
    Bobin, Distribütör kapağı, kabloları ve bujileri bi elden geçirttir yada kıy paraya sıfırını ama orjinalini taktır ve gözünü kapatıp LPG taktır. Yaşadığın yeride buradan yazarsan sana kefil olabileceğim bir servis öneririm bişey olursa hesabını bana sorarsın :)

    İnsanlar iyi şeylere layıktır
  • Faruk bey ben Ankaradayım.Dediğiniz parçaları değiştirmek maliyetli olur mu?Bunları sıfırlasak bile yine de lpg'ye bağlı baska problemler oluşabilir mi??
  • En fazla 450-500 tl masrafın olur arkadaşım, Ondan sonra sorun yaşamazsın. Yalnız LPG taktırdığın arkadaşa söyle 140 kw regülatör ve orjinal mikser kullansın :)) ve ayar vidası mümkün olduğu kadar miksere yakın olsun
  • faruk ustanın dediği gibi olursa 10 numara olur
  • BRC-AT90ECO SE" Elektronik LPG Regülatörü (100 kW - 140 kW - Super) modeli galiba dediğiniz model.Bir de forumlarda yazılan bi duyum var,yakında mekanik enjeksiyonlu araçlar için de sıralı sistem çıkacakmış.Bu bilginin doğruluk payı var mıdır?
    Simdi forumu incelerken baskent lpg nickli arkadasın msjlarını gördüm.Mekanik enjeksiyona da 150 ytl modül sayesinde sıralı sistem takılabilecekmiş???



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilo1900 -- 18 Mayıs 2008; 0:59:36 >
  • Taamamen safsata !!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.