Şimdi Ara

1991 Hyundai Excel 1.5 GLS

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aslında ben bu konuyu başka bbir mesaj başlığı altında sormuştum ancak o konuya en son 2015 te yorum atılmış. Dolayısı ile sorumu birileri görene kadar yıl 2021'e dayanmış olurdu. Bundan dolayı bu başlığı açma lüzumu hissettim.
    Öncelikle herkese merhaba.

    Arkadaşlar yıl olmuş 2020 bahse konu olacak araç modeli 1991 Hyundai excel 1.5 GLS.
    Neden böyle bir giriş yaptım, belirteyim. Bazılarınız demek isteyebilir "yahu yıl olmuş 2020 sorduğun araba gelmiş 30 yaşına buda sorumu."

    Bunu söylemeyi içinden geçiren arkadaşlara kesinlikle hak veriyorum. Lakin günümüz şartları ortada, geçinmek eskisinden çok daha zor bütçem zayıf. Bundan dolayı bütçeme uygun ve ailemle 1 eşim 3'de küçük çocuğumla en azından içine bindiğimizde bizi yormayacak (Hidrolik olması, sürüş rahatlığı olması, kliması olması, koltuklarında sopa yutmuş gibi çakılıp kalmayacağımız), koltuklarında yolculuk ederken kütük gibi yada dayak yemiş gibi arabadan inmeyeceğim bir araç bakıyorum.

    Bu sorduğum araç için şuan da 16.850 istiyorlar. Henüz hiçbir pazarlık yapmadık. Çünkü öncelikle aklı selim bilgisi tecrübesi engin, forumda olan insanlarımız var ve ben bu arkadaşlarımızın abilerimizin görüşlerine başvurmak istedim.
    Meseleye sadece bir araba almak, konfordu vs. olarak bakılmaksızın bu görüş ve düşünceleri duymaya ihtiyacım var. Yoksa biraz daha beklemeli mi, Hangi yaştan sonraki araçları tercih etmeli gibi.
    Soruma ilginizi bekler şimdiden teşekkür ederim.







  • 1991 Hyundai Excel 1.5 GLS

    Geciken bir cevab fakat bilgi amacli paylasiyorum, 6 yil kullanmistim
    Motor ve sanziman Mitsubishi
    . Fabrika cikisli modellerde sanziman sorunu ( disliler,senkronenc vs ) vardi , Motor kronik yag yakar..onun disinda sorunsuz bir aracti, tamiri bakimi kolaydir. Teknik olarak Mitsubishi Colt/ Lancerden türemis bir model. Avrupada Pony olarak satilmisti..õn discler Uzun õmùrlù fakat degisimi pahalidir ( bilyali )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E75606366 -- 1 Haziran 2023; 12:11:15 >




  • Arka suspansiyonlar berbat suratli viraja girmeyin 1991 de o aldım 2500km de sattım ucuyordum sattığımız arkadaş iki defa spin atmisti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.