Şimdi Ara

1999 polo kalorifer üfleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar bı sorum olacak .1999 polo aracımın torpıdodakı sol ve sag tarafta bulunan üfleme mekanızmaları kırık.bunun yenısını almak ıstıyorumda bunu internetten nerden bulabılırım .bır kac parcacı gezdım hepsi yetkılı servıste bulabılırsın dedı.yetkılı servıstedede dunya paradır o.bıde o uflemelerın tam adı ne olarak gecıyor.google dan aratıyorum bulamadım bır turlu.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: jiiips

    arkadaslar bı sorum olacak .1999 polo aracımın torpıdodakı sol ve sag tarafta bulunan üfleme mekanızmaları kırık.bunun yenısını almak ıstıyorumda bunu internetten nerden bulabılırım .bır kac parcacı gezdım hepsi yetkılı servıste bulabılırsın dedı.yetkılı servıstedede dunya paradır o.bıde o uflemelerın tam adı ne olarak gecıyor.google dan aratıyorum bulamadım bır turlu.


    Kalorifer menfezi olarak geçer,
    Aynı dertten ben de muzdaribim de oradan biliyorum. Golf V sahipleri bilir menfez ortasındaki hava yönlendiricileri pek gevrektir. Biraz zorladınız mı "çıt"! gitti... İstanbul'da iseniz İkitelli taraflarında çıkma menfez belki bulursunuz. Ama ne zaman bulursunuz?!
    Sıfırı yetkili serviste çifti 200 TL civarında olabilir. Çünkü menfez komple değişiyor. Fakat menfez değiştikten sonra artık ses yapar mı yapmaz mı meçhul.yönlendiriciler tek satılmıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi De Niro -- 1 Eylül 2010; 14:33:22 >




  • 200 tl cok para o parcalar ıcın.kalsın bole kullanırım daha ıyı.tesekkurler yorumun ıcın.kocaelıde oturuyorum ıstanbul da deıl
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.