Şimdi Ara

2. EL ACCENT DİZEL ALICAM NELERE DİKKAT ETMELİYİM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    yakın zamanda 2004-05 civarı accent 1,5 crdi almayı düşünüyorum. bu aracı alırken özellikle dikkat etmem gereken hususlar nelerdir? kaporta motor vs gibi konularda önemli noktalar hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. herkese iyi forumlar.



  • Önden kazası varmı ona bak. Şasilerde felan yamukluk varmı. Taksi çıkması olma ihtimali var. Komple boyalımı ona bak. Motoruda önemli tabi kilometresine bak. Direksiyon simidinin aşınmasına bak eğer simitte çok aşınma varsa rahat 150.000 yapmıştır kilometre düşürmeleri çok oluyor çünki. Servise götürüp aracı kontrol ettirebilirsin motorunu anlamıyosan veya anlıyan bi arkadasını yanında götürebilirsin.
  • 1.3 lx benzinli almanı tavsiye ederim. 3 silindirli crdi motor, hem çok gürültülüdür, hem de tüketimi hiçte az değildir.Yüksek km de alırsın gider enjektörlerine bir şey olur (ki oluyor) sonra forumda biri vardı alma dediydi bana dersin..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: the engine

    1.3 lx benzinli almanı tavsiye ederim. 3 silindirli crdi motor, hem çok gürültülüdür, hem de tüketimi hiçte az değildir.Yüksek km de alırsın gider enjektörlerine bir şey olur (ki oluyor) sonra forumda biri vardı alma dediydi bana dersin..



    kesınlıkle arkadasa katılıyorum 1.5 crdi ler sıkıntılı arabalar.ekonomık olsun dıyorsan 1.3 al derım.maddı durumun musaıt ıse eger gıt 1.6 al derım arkadasım.dıkkat etmen gerekenlerde sagı solu vuruk olmasın komple boyalı olmasın bır kac parca sebebıne gore onemlı degıl.degısen olmasın bırde km ve bakımları zamanında yapılmısmı km dusuk olupta bakımları zamanında yapılmamıssa km yuksek bakımları yapılmıs araba daha ıyı olur bunu unutma



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmzycl -- 26 Şubat 2009; 17:39:42 >
  • Arkadaşlara ek olarak 2006 Era da bakabilirsin,4 silindirli motor admirelerden daha sessiz ve ekonomiktir.
  • Dizelin bakımlısını bulabilirsen tabiki dizel al. Ancak yine için rahat etmiyorsa 1.3 bence ideal. Ha oda yetmez diyosan kasaya 1.6 al LPG tak gül gibi bin
  • 2004 te sıfır km. 3 silindirli dizel Accent Admire almıştım. 3 yıl kullanıp sattım imzamdaki aracı aldım. kullandığım süre boyunca hiç bir sıkıntım olamdı. yakıtı era dan az fazladır. perfonmans iyidir. amortisör sistemi era'dan daha iyidir. ama genel olarak değerlendirirsen era tabii kide daha iyi..
  • Bende katılıyorum Yeni aldıgım 2004 1.5 CRDI var Bencede süspansıyonu Eradan daha ıyı ama dogal olarak era genel yonlerıyle daha iyi.
    Admire ile de yolda kolay kolay 1.6 lar dahıl rakıp bulamazsın kendıne...
  • tavsiyeler için sağolun arkadaşlar,

    albea dizel ile accent arasında kaldım da accent biraz daha ii geldi gözüme, era alıcak bütçe yok ne yazıkki yoksa hoşuma gidiyor eralar. 1,3 lerin çekişi pek hoşuma gitmiyo 1,6 + lpg olabilir aslında ama bu seferde maliyet artıyor sıralı sistemler çokta ucuz sayılmaz üstüne ruhsata işlet + muayeneyi yenile filan. biraz karışık bi denklem galiba



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kxlylmz -- 27 Şubat 2009; 10:40:33 >
  • 1000 tl kadar LPG versen. 25 lira sızdırmazlık raporuna veriyosun. 120 lirada tespite giriyosun bu kadar. Muayaneyi yenileme diye bişi yok sadece tespite giriyor. Zaten bunları arabayı aldığın zaman satışı almadan yaparsan ruhsatı çıkartırkende hepsini yapar ruhsatını çıkartırsın. Belki 1.6 LPG li araç denk gelir bunlarla uğraşmazsın. Zaten 1.6 ları genelde lpg ile kullanırlar .)
  • gecen gün arabama baktırmaya sanayideki ustama gittim dizel bir accentti askıya almışlar masraf ne dedim 2500 tl sahibine allah sabır versin dedim
    ikinci elde dizel ancak nasıl kullanıldığını billidiğin arac alınır geresi kumardır bu benim kişisel fikrim
  • 2.ei alacağın dizel araba şirket arabası olması ihtimali fazladır. Ayrıca arabada kullanılan dizelin cinsi de önemli. Euro dizel pahallı ve normal dizel kullanmış olabilirler. Bu da motorda kurum bırakır, turbo dizellerde turbo 40.000km de değişmesi gerekebilir..
  • BENCE OLAY BİRAZ DA ŞANS İŞİ
    ama yinede iyi incelemek gerekir.
    biraz da satanın vicdanına kalmış.
  • Arkadasım ıyıce arastırırsan sıkıntı olmaz
    Arabaya bak servıs bakımlı olsun servısten hangı tarıhte hangı km lerde gırmıs bulursan sıkıntı yapmazsın ben alırken oyle yaptım
  • Aracın servis bakımlı olmasına dikkat et. Ve serviste değişme olan parça olup olmadığına baktır. Biz bunu yapmadık ve fatura ağır oldu. Krank mili değişmiş daha önce. Adi mil takmışlar. Bize masrafı 3500-4000 lirayı buldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.