Şimdi Ara

20.Şampiyonluk Kareografi Tshirtleri.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 20.şampiyonluk hatıra tshirtleri 25 Liradan satışa çıkarılmıştır.



    Link :
    http://www.ultraslan.com/shop/urunListele.aspx



  • Store ürünlerinden kaliteli.
  • Az önce aldım

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunlar nedir arkadaş ya.
    store de böyle.
    ne lan bu. şaklaban gibi tişörtler mi giyelim.
    kim giyer bunları.
    bakıyorum. şöyle bir tane yakasında 4 yıldız olan kırmızı veya beyaz günlük giyilecek tişört yok.
    ne yapayım yani önünde koca bir resmin üzerinde herkes rütbesini bilecek tişörtü mü giyeyim.
    14 yaşında mıyım ben.
  • dgo_cr7 kullanıcısına yanıt
    Zevkler ve renkler tartışılmaz, sen sade seviyor olabilirsin ama o tshirtleri giyenler şaklaban olmuyor. Bence TEK BÜYÜKSÜN GALATASRAY tshirt ü hariç diğer 2 şampiyonluk tshirt lerini ben beğendim hatta sipariş bile verdim bekliyorum.

    Ultraslanın bu tshirt lerini de beğendim gayet güzel olmuşlar. Yakın zamanda 4 Yıldızlı Herkez Rütbesini Bilecek tshirt ünden de alacağım.

    Herkes Rütbesini Bilecek yazısı Şampiyonluk Sloganıdır, ne yazmalarını bekliyorsun. Sadece Şampiyon Galatasaray mı yazsınlar? Onu her sene yazıyorlar zaten.
  • Ne GsStore'da ne de burada şampiyonluk gazıyla alınacak ürün yok resmen. Zamanında ne güzel t-shirtler çıkmıştı. "Karanlıklar içinden gün doğar ya aniden" olsun "Kadiköy hatırası" olsun...
  • SeqRenT kullanıcısına yanıt
    ben bunları yapmasınlar demiyorum.
    bunlar giymek için değil hatıra için alınır.
    bende de bir sürü var.
    ben günlük kullanılacak ürün olmamasından bahsediyorum.
  • GooodJob kullanıcısına yanıt
    GS Store'daki "Belki herkes birgün 4 yıldız takacak ama tarih ilk bizi yazacak" Tshirt ünün neresini beğenmediniz anlamıyorum. Yada ultrAslanın "4 Yıldızlı Herkes Rütbesini Bilecek" tshirt ünü. Hem sade tshirt ler hemde bu şampiyonluğu anlatan tshirt ler.

    Dediğim gibi Herkes Rütbesini Bilecek yazısı şampiyonluk sloganı, başka ne yazmalarını istiyordunuz anlamıyorum.

    Zaten beşiktaş maçındaki kareografi de de gördüğümüz bu şampiyonluğun 2 sloganı var. biri "Herkes Rütbesini Bilecek" diğeri de "Olacak Olacak" . Aslında ben Olacak Olacak ile ilgili bir Hamza Hamzaoğlu tshirt ü de bekliyorum çıkarsa alıcam. Herkes Rütbesini Bilecek sözü nerden geliyor derseniz, askeriyedeki rütbe sistemine bir gönderme var. O yüzden de Kenan Doğulunun şarkısı eşliğinde böyle bir slogan seçilmiş. Bununla ilgili de GS Store da tshirt ün omuzlarına apolet figürü çizilmiş herkes rütbesini bilecek tshirt ü yapmışlar benim hoşuma gitti. Bence bu şampiyonluğa da çok yakışan bir slogan.




  • İçinde laf sokma çabası olmadan sade ama güzel duran bi tişört çıkarsa alırım. Arkadaşların dediği gibi önünde kocaman resim duran tişörtler hoş olmuyor.
  •  20.Şampiyonluk Kareografi Tshirtleri.

    Şöyle birşey çıkart, beyaz çizgilerin yerine sarı çizgiler, yakadaki siyahlık aynen kalsın, yakaya sembolik 3 yıldız, oradaki logo iptal edilecek, ben bile alırım yani. Fenerium ile kapışıyorlar, heralde en berbat tasarımlara kim imza atacak yarışması yapıyor.
  • Şöyle T-Shirtler çıkarsalar taraftarlar kapış kapış alır.

    http://arsenaldirect.arsenal.com/t-shirts/icat/adulttshirts?sort=price&order=asc&parentCategoryRef=adulttshirts&q=*&setpagenum=3&perpage=9

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk futbolu altın yılını bu adam zamanında yaşadı. Başkan olmasına Fenerbahçeliler itiraz edecektir sırf Galatasaraylı diye. Demirören'den önceki başkan MMA Ağrısporlumuydu sorarım. Şuan ki başkan da Beşiktaş'lı ona neden itiraz edilmiyor. Eskilere gidelim, Şenes Erzik Fb kongre üyesi hadi buna da birşey desenize.

    O yüzden geçiniz bunlar. 96-2000 deki Gs kadrosu hangi takımda olsa ligi domine ederdi. O başarıları Ulusoy'a maletmek cahilliktir. Hadi Gs'yi Ulusoy şampiyon yaptı diyelim ki UEFA kupasınıda mı o aldırdı. TR'yi Dünya 3.süde mi o yaptırdı. Saçmalamasınlar.

    Ben seçimi Ulusoy'un kazanabileceğini düşünmüyorum nedeni de hükümete yakın olmamasıdır. Hükümet kimi isterse TFF başkanı o olur. Demirören yeniden aday olursa kazanacaktır.
  • ultraslan'ın mankenleri gören tshirt almaz bence
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Barbar

    Türk futbolu altın yılını bu adam zamanında yaşadı. Başkan olmasına Fenerbahçeliler itiraz edecektir sırf Galatasaraylı diye. Demirören'den önceki başkan MMA Ağrısporlumuydu sorarım. Şuan ki başkan da Beşiktaş'lı ona neden itiraz edilmiyor. Eskilere gidelim, Şenes Erzik Fb kongre üyesi hadi buna da birşey desenize.

    O yüzden geçiniz bunlar. 96-2000 deki Gs kadrosu hangi takımda olsa ligi domine ederdi. O başarıları Ulusoy'a maletmek cahilliktir. Hadi Gs'yi Ulusoy şampiyon yaptı diyelim ki UEFA kupasınıda mı o aldırdı. TR'yi Dünya 3.süde mi o yaptırdı. Saçmalamasınlar.

    Ben seçimi Ulusoy'un kazanabileceğini düşünmüyorum nedeni de hükümete yakın olmamasıdır. Hükümet kimi isterse TFF başkanı o olur. Demirören yeniden aday olursa kazanacaktır.


    Noluyo la




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.