Şimdi Ara

2000-2500 TL Arası Laptop Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, okullar başladığı için ve evden bir hayli uzak olduğum için kaldığım yurtta bana yetebilecek bir gaming laptop tavsiyesi rica ediyorum sizden
    Halihazırda Sapphire R9 290, i5 4670k, Z97 Gaming gibi bileşenleri olan iyi bir masaüstüne sahibim. Bu bilgisayarı aratmayacak bir gaming laptop var mı 2000-2500TL arası fiyata?
    Ayrıca, 200GB civarı SSD de tavsiye eder misiniz? Laptop'a oluyor mu? Teşekkür ederim şimdiden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiltroy -- 2 Ekim 2016; 1:58:00 >



  • hemen yazayım, buraya gelip asus x550 önerecekler. almayın artık şu dandik laptopı. hem o paraya şu anki masaüstünün kadar performanslı bir cihaz alamazsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder.t -- 2 Ekim 2016; 10:49:02 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • onder.t O kullanıcısına yanıt
    Hocam biliyorum o performansı yakalayamayacağımı, sadece fiyatına göre iyi performanslı olsun yeter. Sizin tavsiyeniz nedir?
  • onder.t O kullanıcısına yanıt
    Dostum x550 ye neden dandik dedin merak ettim ? Malzeme kalitesi mi yoksa donanıma mı dandik diyorsun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • X550 alicaktim adam mahvetti alasım kaçtı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onder.t

    hemen yazayım, buraya gelip asus x550 önerecekler. almayın artık şu dandik laptopı. hem o paraya şu anki masaüstünün kadar performanslı bir cihaz alamazsınız.

    Ne alalim hocam bende alacaktim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar kendi zevkiniz, Asus X550VX'in donanımı iyi duruyor, hatta X550JX rezilliğinden sonra sonunda full hd panele geçmişler ama o da pek kaliteli değil sanki. donanımına laf etmiyorum ben, kağıt üzerinde iyi duruyor fakat geri kalan kriterleri kimse kaale almıyor. masaüstü bilgisayar toplamıyorsunuz ki, işçiliği, pil performansı, yük altındayken soğutma değerleri, throttling olup olmaması, ekran panelinin kalitesi, touchpad ve klavye ergonomisi.. bunlar hep önemli şeyler.

    zaten bizim ülkede bir şeye sahip olmak zor, onda da çalışıp arttırdığınızdan gidip sadece ekran kartına bakıp bilgisayar alıyor çoğunuz. bu bilgisayarda 45 watt tdp değerine sahip işlemci var, ekran kartı da 50 watt tdp değerine sahip. bunlar tek fanlı bilgisayar için pek de iyi şeyler değil. kaldı ki kasa kalitesi de casper tadında bir plastik, soğutmaya pek katkısı olmayacak cinsten. önceki x550jx'de de klavye altı destekleri bile yoktu, onu bile kısmış adamlar, esniyordu. Clevo'nun fason ürettiği laptoplar gibi kasa kalitesi resmen.

    2500 lira şu günlerde en kötü bütçe aralığı bence. Tamı tamına bir bilgisayar bulunmuyor. Paranızı yetirebiliyorsanız 3000'e çıkarıp bütçeyi GTX 960M ekran kartlı bir model alın derim, Acer VN7, Dell 7559 ya da HP Pavilion yeni 15" modeli gibi, ya da 2000 lira civarına çekip Lenovo Ideapad 510 ya da Yoga 500 gibi 940M ekran kartlı bir şey alın derim. 15" boyutunda da artık 1366x768 çözünürlükte dandik panelli şeyler almayın, gözünüze yazık. Düzgün full hd panele sahip şeyler araştırın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder.t -- 2 Ekim 2016; 21:09:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • ekran kartı çok yetersiz gibi duruyor hocam.
  • güncel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Rubysterk kullanıcısına yanıt
    Hocam bende bu laptapta karar kıldım gibi ama ekran kalitesi ve full hd olmaması acaba çok mu kötüdür bilemiyorum.
    Bide herkes kasa kalitesi kötü diyor bu laptop hakkında.Asus k55uq de güzel gibi ama menteşe problemi varmış onunda bilemedim.Asusta klavyenin oralar alüminyum tarzı bir şey yani soğuk hissi veriyor o his hoşuma gidiyor.
  • Rubysterk kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarın Tek eksiği kasa kalitesi. Abartılacak kadar kötü değil ama iyi de değil onun dışında performansı ssd girişi olması falan o fiyat aralığında en iyilerinden . Ama titiz bir kullanıcı değilseniz kasa kalitesi canınızı sıkabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.