Şimdi Ara

2006 Dizel Ford Fiesta Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam. Uzun zamandır dizel araba araştırıyordum ve bugün 2006 model dizel füme rengi bir fiesta buldum. Araba 17000 km de. Makyajsız kasa confort standart donanım yani abs yok. En son 19250 ye bırakıyor sahibi. Arbada vuruk yok ama sadece sol ön tarafta boya var bisiklet çarpmış ve boyatmış.

    Fiyatına sorduğum insanlar iyi çok iyi diyor. Fiesta hakkında yorumları da okudum olumlu ve olumsuz yorumlar var. Sizce ne yapayım. Araba çok temiz 3 aylık daha yeni 15000 bakımı yapılmış servis kağıtları faturasını gördüm. Araç 3 ay önce 27000 ye alınmış. Sizin yorumlarınızı almak istedim fiyat araba hakkında. Fiyatına göre yorum yaparsanız sevinirim. İnternetten baktım fiyatı modeline göre bana uygun geldi. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.



  • Bu arada arabada yan ve arka camlarda amerikan film var ve on ızgara yı orjinal ghia fiesta krom ızgarası ile değiştirmiş. İçine neon falan taktırtış ve arabada kren rengi döşeme ve kren rengi konsol ve yan döşeme var araba çok şık ve hoş duruyor.

    Birde fiesta dizel ler 8valf sanırım. Bunun dezavantajı var mı?
  • Yakıt tüketimi açısından iyidir. Fakat şehiriçi kullanacaksan arabayı düşün derim. Performansı çok düşük bir araba. Neredeyse uzamıyor diyebilirim. Bir de biraz ses var. Dediğim gibi şehiriçi kullanacaksan düşün. O fiyatlara benzinli 30-40 binde Focus I'de bulabilirsin. Ben olsam C sınıfı bir araç düşünürüm. Bir de artık bu devirde 2006 model araba bu kadar para verip de ABS'siz bir araç almak hiç içime sinmez açıkçası.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Sportivo

    Yakıt tüketimi açısından iyidir. Fakat şehiriçi kullanacaksan arabayı düşün derim. Performansı çok düşük bir araba. Neredeyse uzamıyor diyebilirim. Bir de biraz ses var. Dediğim gibi şehiriçi kullanacaksan düşün. O fiyatlara benzinli 30-40 binde Focus I'de bulabilirsin. Ben olsam C sınıfı bir araç düşünürüm. Bir de artık bu devirde 2006 model araba bu kadar para verip de ABS'siz bir araç almak hiç içime sinmez açıkçası.


    +1
    tamamen katılıyorum fiyat iyi gibi görünsede 2006 model ve abs yok ayrıca bazı donanımlarının da eksik olduğunu biliyorum motor 68 bg ve 160 tork yetersiz
  • abs siz araç ben de almam ama senin için sorun değilse fiyat gerçekten iyi. fiestalar verdiğin paranın karşılığını verir. olumsuzlukları var olsa da genel de iyi araba o paraya. zaten o nedenle geçen yıl sınıfında en çok satan araba oldu TR de. ama adam niye satıyor 3 ay önce 27 ye aldığı arabayı o ilginç, çok sıkşmadıysa o fiyat çok ucuz. ben kıllanırım açıkcası. adam da para bol desek o zaman niye gidip fiesa almış.
  • ben olsam ciddi ciddi düşünürdüm. fiyatı gayet makul.. yani verdiğin paraya değer..
  • Aracı iyi bir kaportacıya göster derim. Bu ızgara değişmesi işkillendirdi beni. Diyelim ki bisiklet çarptı boyandı, neden ızgara değişmişki. Kimse durup dururken o kadar yeni bi arabanın ızgarasını değiştirmez bence. Tanıdığın bildiğin iyi bi kaportacıya göstermeden alma.

    Selamlar.
  • asagidaki yaziyi yabanci bir siteden kopyaladim.Yazildigina gore c3 ile fiesta da ayni motor olmasina ragmen c3 daha az yakit tuketip,daha iyi gidiyormus.Fikir vermek acisindan faydali olabilir.

    1.4-litre direct injection diesel may well seem familiar to some and it is indeed the same engine used by Peugeot and Ford at least in the eight-valve guise featured here. The reason for its popularity is because its a fine engine, built around the almost obligatory common rail architecture and given respectable performance by the fitment of a small turbocharger. All-in, the engine generates 70bhp and when combined with the C3s lighter overall weight and longer gearing, it manages not only to return better economy figures than a similarly-powered Fiesta, but also manages to outsprint the little Ford Fiesta.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.