Şimdi Ara

2007 megane 2 privilage

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • dostlar..
    2007 model megane 2 privilage donanımlı 50000kmde araç buldum.kusursuza yakın temizlikte,boya değişen cart curt yok,servis bakımlı,motoru ve yürüyeni yorulmamış,dosta gidecek araç..ancak galeriden satılıyor.
    çektikleri fiyat 28000TL.ancak pazarlıkla 27.250tlye bıraktırabiliyorum.1.6 benzinli(tüp yok)rengi duman grisi dedikleri,dikkat çeken şık bir renk..
    bindim gezdim,muazzam bir sessilik,yağ gibi akan bir araç(zaten ailemdede 1.6 authantiqe vardı,iyi biliyorum arabayı)
    şu yaz sezonunda,alınabilecek bir fiyatmı?
    herkes gibi benimde yakıttan korkumvar ama,önerilerde bulunacaksanız bu sınıftaki araç alternatiflerinden sunun.
    yani tutupta dizel polo demeyelim,sürüş keyifleri,aerodinamizmi eşit alternatifleri can kulağıyla dinlerim..

    bu aracı almadan önce nelere dikkat etmeli ve gözden geçirmeliyim.nekadar temiz olduğundan emin olsamda götürecem ustasına..







  • Fiyatları öyle acayipki şu meganların,ucuz ya da pahalı diye yorum yapmak istemiyorum.

    Bu aralar meganla ilgili konularda var,bende amcama megan 2 dinamik arıyorum 2004-2006 model,lpgli eli yüzü düzgün makul seviyede boyası olan 100-120 bin km. yi geçmemiş olanlarına 25-26 isteyen var nette.Uçmuş millet.

    İnternette denk geldim yine,extrem donanımlı 2009 model benzinli megana tam hatırlamıyorum ama 31 ya da 32 yazmıştı birisi.

    İnternet fiyatlarını umursamak istemiyorum ama ister istemez yapay piyasa oluşturuyor araç sahipleri.Sonra diğerleride başlıyor fiyat arttırmaya.

    Bu yazdıklarım doğrultusunda en mantıklısı sizinki gibi duruyor.

    Onun ötesinde zaten donanım namına ne ararsanız var araçta.

    Ancak şu da var:En az 1000 tl.ye sıralı sistem tüp taktırabileceğinizi düşünürsek araç size 28500 e gelecek.O fiyat aralığına da dizellerinin piyasasına da bir bakın derim.Ancak aynı temizlikte aynı km.de dizel bulabilir misiniz,bilmiyorum.




  • octavia elagance yada focus 2 öneririm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 27 bin tl 2007 model manuel megan 2 için biraz fazla ztn kendılerı 25 bin tl ye almışlardır büyük ihtimal piyasa araştırması yapın bence .
  • bir yakınımda 2007 expression(cc,yağmur,far..vs hepsi mevcut) 75000 kmde 100 bg dizel vardı 30000'e satışa çıkardı 29000'e vermemişti
  • octavia elegance hiç binmedim ancak,hastayım malzeme kalitesine tipine,ancak temiz ve makyajlı kasaların fiyatı biranda 30000i geçiyor.focus 2 yi kullandım,ayrı bir sürüş keyfi var ancak,megane 2 sürüşü daha iyi geldi,heleki ses yalıtımında bariz fark var(ses yalıtımı benim için önemli)
    biz 2004 te kendi en baz olan megane 2 mizi 30000tlye almıştık,27000e alma gibi bir lüxleri olamaz.:)ozamanlar mareaya o fiyatlar çekilmişti.

    şimdi ben opel astra klasik,opel astra 2008 model ve ennnson kasasını uzun yolda ve şehir içinde kullandım.
    benim gözümde bu megane 2 lerin en yakın rakibi bunlar ancak,aynı yaş ve kmde emsalleri arasında çoook fiyat farkı var.malzeme kalitesi bakımından üstün araçlar ancak okadar fiyat farkı vermeye değmez.fiyat/performansta megane 2 nin eline su dökecek araç bence yok.:) benim gibi hem kaliteli hemde fiyat/performans faktörünü ön planda tutanların yoğun ilgisi yüzünden,haklı olarak yapay bir piyasa oluşmakta.:)

    megane 2 lerin kol tutamaçlarındaki erken ve mide bulandırıcı soyulmalar dışında bir önemli bir eksisi yok bence.

    yakıtıda dikkatli kullanımında tasarruf sağlanmakta,lpglisi tadından yenmiyor.

    azönce bi abimin mercedes vienosuna bindim gezdim(vip döşeme fabrikasyon.2.2 dizel)yemişim meganeyi.:)




  • Benzin ya da lpg ile uğraşmak can sıkıcı olacaktır. Dizel araç arayışına devam derim. Megane 2 dizel Sportway'da hız sabitleyici de var. Ayrıca yağmur sensörü lastik basınç sensörü olmasa ne olur? Ben bir süre Megane 2 dinamic kullandım. Basınç sensörü bozulmuştu ve işçilik dahil 180 tl ödemiştim. İsraftan başka bir şey değildi.
  • evet işin birde bu yönü var.bizdeki authantic daha bakım dışında servis yüzü görmedi.çünkü arızalanacak bir aksesuar veya özelliği yok.ama full araca binmenin keyfi başka,bedelini ödemek bambaşka..:)
    gücümün yeteceği dizel araçlar,maalesef altsegment.
    işte bu şekilde klasik olmuş çıkmazları konuşsak bile beyin jimnsatiği oluyor ve yeni fikirler oluşmakta
    boş konuşuyon demesin kimse..:)
  • 2007 Megane 2 Privilege aracın 1.6 benzinlisine değil de 1.5 dCi bej renklisiyle Ankara-İstanbul yaptım 3-4 kere yolcu olarak.

    Güzel araçtı. Benzinlisinin o kadar tat vereceğini zannetmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.