Şimdi Ara

2009-2010 Megane2 mi yoksa 2010-2013 arası Linea mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
2.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba forumda yeniyim 2. el bir araba almayı düşünüyorum 30 ile 40 bin TL arası bir bütçem var. Aslında Megane2 lerin exception veya privilege modellerinden düşünüyordum fakat temizini bulmakta epey bi zorlandım.. Daha sonra sıkılıp Linea emotion plus veya dynamic plus lara bakmaya başladım son iki gündür bu araca bakıyorum ve fiyatı bütçeme uygun geldi.

    Sizce Megane2 mi yoksa Linea mı bakmalıyım. Arada ne gibi farklar vardır kullanıcı yorumlarını bekliyorum. Ayrıca farklı araç tavsiyeleriniz de olursa değerlendirmek isterim. Aradığım araç dizel boya değişensiz ve 100 bin km altı sedan bir araç..

    İyi forumlar..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muysalp -- 26 Mart 2015; 17:17:28 >











  • Araçların hepsinde ağır hasar kaydı var.
  • madmax50 kullanıcısına yanıt
    hiç birinde öyle bir ibare yok. bazılarında özellikle olmadığı belirtilmiş. siz nereden vardınız bu kanıya ?
  • Arkadaşlar benzinli değil dizel ve sedan bir araç arıyorum..
  • oraya diesel diye ekleyin mesajı editleyip bir zahmet. boş yere yorulmamış olur diğer yorum yapacak arkadaşlar.
  • Verdiğiniz araçların herbiri piyasa fiyatının çok altında ve galeriden. Galericiler kazasız yazıyorsa bilinki minimum 10.000 TL hasar kaydı vardır. Birkaç boyalı araçlar galeriye düşsün sıfır ayarında diye tabir ederler.

    İsterseniz şu ilana güveniyorum deyin ben telefonla arayıp detay alayım buraya yazarım.
  • madmax50 kullanıcısına yanıt
    tek tek arayıp sorup öyle mi yazayım yani buraya ?

    5664 diye bir şey var. beğendiği olursa önce sorgular sonra arar kazalıysa almaz bu kadar basit. benim aracımda toplamda 15 bin lira hasar kaydı var, ağır hasar kaydı yok. otorapor'dan detaylı ekspertizini de yaptırdım kendim, değişen yok aracımda sadece düzeltme ve boya var. sorun ne 10 bin tl hasar kaydı varsa yani ? araçtan araca değişir. rahatsız oluyorsanız gider 0 araç alırsınız, yada hatasızına 10 bin TL fazla verirsiniz. kusurlu kusursuz her aracın bir ederi var. kusursuzunu benden 10 bin TL fazlaya alırsınız 10 bin tl fazlaya satarsınız, ben de 10 bin tl düşüğer alırım 10 bin tl düşüğe satarım. he aynı kasaya bineriz neticede beni rahatsız etmez.

    arkadaşın konusu dağılmasın.

    saygılar.
  • gokturkbayer34 G kullanıcısına yanıt
    kb dostum unutmuşum..
  • Ben sadece hasar kaydı yüksek araçlar dedim. Tabiki 4-5 parça boyalı 10.000 liradan yüksek hasar kaydı araç uygun fiyata alınır. Size arayın demedim galericilerin ilan jargonunu iyi bilirim verilen araçlarda yüksek hasar kayıtları var, herhangi bir tanesini merak ederseniz ben arar sorarım dedim. Saygılar.
  • madmax50 kullanıcısına yanıt
    dostum anlatmak istediğin tam olarak buysa ben de sana katılıyorum. 15 gün önce 25-30 adet araç baktım ben. 3 şehir gezdim, sahibindendir galeridendir vs. çok iyi galericilerle de karşılaştım, hatasız deyip ben dükkana gidince 2 değişeni var diyenlerle de karşılaştım. yine de tam olarak tüm galericilere bu jargonu yüklemek hata olur. %85 i diyelim

    saygılar.
  • Konu biraz kaydı, asıl soruya gelecek olursak cevap araçların içine oturunca net biçimde en amatör kullanıcı tarafından bile anlaşılacaktır.

    Megane 2 kalite anlamında lineadan çok daha üstündür. Malzeme kalitesi, koltukları, kapıları, motoru, bagajı neredeyse her noktası lineadan daha kalitelidir. Burada yazmak bunu anlatmak için yeterli değil herhangi bir yerde her iki aracada oturursanız farkı net biçimde görürsünüz. Megane uzun yolda çok daha oturaklı ve konforludur, yalıtım anlamında bariz biçimde üstündür.

    40.000 TL bütçeniz varsa her iki aracı da önermem. Donanım takıntınız yoksa fluence dizel bakabilirsiniz bu bütçeyle. Dediğiniz gibi temiz araç bulmak zor, megane 2 , fluence, 308, astra h gibi modeller sizi üzmez hangisinin temizini bulursanız düşünün derim. İşiniz kolay değil, araç satmak kolay bu devirde almak çok zor. Kolay gelsin.




  • madmax50 kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler ama maalesef araçta donanım takıntım biraz var yani mesela fluence bu fiyatlara otantik business ve extreme modelleri bulunabiliyor ancak araçlar çok boş donanım hocam.. Ben megane 2 araştırmaya devam o zaman şimdilik.. diğer tavsiyelerinize de bakacağım..
  • muysalp M kullanıcısına yanıt
    Acaba Nasıl bulamadınız abicim 1.5 dci motor privilege temiz boyasız 100 bin altı ? Fiyatımı çok geldi size bulduklarinizin ? 30-40 bin arası temiz megane illaki vardır. Sunrooflu xenonlu hız sabitlemeli felan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam açıkçası bulduğumuz arabaları ilk etapta yeni olduğumuz için ufak tefek şeylerden kaçırdık.. Şimdilerde de bulamıyoruz maalesef.. Başka tavsiyesi olan var mı 40 bin TL bütçeye arkadaşlar?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benzer bir konuya yazmıştım bu mesajı buraya da ekliyeyim;

    Hocam uzun süre linea sürdüm. Megane de sürdüm ama yorum yapacak kadar süremedim.
    Lineaya gelirsek, ben sizin yeni kasa linea almamanızı öneririm çünkü fiat yeni kasada ve geçiş kasasında arabada malzemeden çalmış.

    Ben 2009 yada 2010 model kullanıcısıydım tam hatırlayamıyorum. Arka camlar otomatikti. Active plus tu.

    Motor:
    Şimdi şöyle söyliyeyim çok aşırı performans istemiyorsanız 1.3 90 bg iş görür.

    Yol tutuş:
    Yol tutuşu ortaşekerdir. Focus gibi yere yapışmaz tabiiki ama symbol gibi albea gibi kendini oraya buraya atmaz. Bunda kaliteli lastikte önemli.

    Güvenlik:
    Aracın ncap testi yok, kırılan koltukları var(mış) bende yeni öğrendim.
    Bu koltuk mevzusuna gelirsek dediğim gibi sanırım bu son partilerde böyle bi kalitesizlik var. Benim kullandığımda araba taş gibiydi resmen.

    Konfor:
    Aile için alacaksınız emotion alın. Üç beş ekleyin iyisini alın. 90 binde active almayın 110 binde emotion alın ama giriş seviye almayın.
    Koltukları falan daha güzel bu emotion serisinin. Giriş paketlerdeki koltuklar yoruyo adamı.

    Tavsiye istersenizde bence alın, az yakan, dizel, geniş, koltukları kırılan bir araba sahibi olursunuz.
    İmlada hata varsa k.bakmayın mobildeyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam o paraya cok temiz focus bulabilirsiniz arastirin derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.5 dci fluence privillege 2009 2010 arası..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burak.884 kullanıcısına yanıt
    Fluence privilege o fiyata yok hocam hiç denkgelmedim..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.