Şimdi Ara

2010 Astra 111. Yil sedan aldim bazi sorularim var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar 2009 civic fd6 kasa kullaniyordum araba sıkıntılar oldugu icin dayanamayip sattim sadece bir ay kullanmistim. Bugun tanidigimin arabasi olan opel astra 1.6 otomatik 111. Yil enjoy sedan arabasini aldim. Arac 0 kmden beri landirenzo lpg li olarak kullaniliyor. Araci taniyordum fakat yinede emin olmak icin Ekspere soktugumda sadece camurluk boyali cikti ki bundan da haberim vardi. Fakat araba 115 beygirlik olmasina ragmen eksperde motor perfonmasi 80 beygir olarak gozuktu detayina ise lpg ve otomatik sanzimana gore guc kaybi normal olarak gosterildi. Ve sanzimanda vites kolu kablo baglantisinda temazssizlik olduguna dair bir hata raporu geldi bu benim icin onemsiz fakat motor perfonmasi birazcik beni uzdu. Neden olabilir bu perfonmans arttirilabilir mi. Usta gaz ayari dusuk oldugu icin yapar dedi. Ve motorda tekleme tespit edip bunun atesleme ile ilgili olabilecegini fakat arabanin hicbir sikintisi olmadigini genelde astralarin otomatiklerinin boyle oldugunu soyledi. Tavsiyeleriniz gorusleriniz benim icin onemli ama kullanan ve bilen birinin tavsiyesi daha onemli. Tesekkurler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogancancavuslu -- 17 Temmuz 2016; 15:21:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • buda motor perfonması resimleri. incelerseniz sevinirim

     2010 Astra 111. Yil sedan aldim bazi sorularim var
     2010 Astra 111. Yil sedan aldim bazi sorularim var




  • Özellikle otomatik viteste dyno verilerinin dogru oldugunu dusunmuyorum. Zaten sifir araba bile 115HP gucu 5200 rpm'de vermezken neye gore 5200 rpmde hesap yapmislar bilmiyorum. Fd6 civicimi alirken maksimum torku 240 nm cikmisti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni aracınız hayırlı olsun çok güzel bir seçim yapmışsınız.

    Siz ustayı bırakıp yetkili servise gidin bence belli ki usta karadüzen geliştiriyor kendini. Yetkili servise giderseniz herşey daha temiz daha mantıklı ve sonuç odaklı olmuş olur. Ve ekspertiz merkezlerinin geneli araç motorundan gerçekten zerre anlamıyorlar sadece kaporta akşam için ekspertiz yapın motor için güvenilir değiller.

    Bu arada aracı ne kadara aldınız ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccc123 -- 17 Temmuz 2016; 19:22:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ccc123 C kullanıcısına yanıt
    aracı dost indirimiyle 38 e aldım bana piyasaya baktığımda uygun geldi. boya değilen hasar ve hasar kaydı yok. zaten boya benim için o kadar önemli değildir motor ve şanzıman da sıkıntı olmasın yeter. şanzımanda da "vites seçim kolu fonksiyon kesintisi" arızası vermişti yarın aracı aldığımda gidip servise göstereceğim en sağlıklısı dediğiniz gibi o olacak. fakat aracın önceki iki sahibide arkadaşlar ve mühendisler. biri birinin müdürü o şekilde araç el değiştirmiş. bakımları zamanında yapılmış. herhangi bir kandırmaca yalan olmaz yani. güvenerek aldım inşallah da kötü birşey çıkmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogancancavuslu -- 17 Temmuz 2016; 18:44:25 >
  • dogancancavuslu D kullanıcısına yanıt
    Fiyat çok iyi.

    Kötü birşey çıkacağını zannetmiyorum, aracınızın o ufak sıkıntılarınıda giderip eğer ihtiyacı varsa bakım+pasta+cila+detaylı iç dış temizliğinide yaptırıp keyfini çıkartın derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.