Şimdi Ara

2011 Dizel Otomatik C.Extra Hız sabitleyici takılıyormu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar 2011 model corolla araç için birinden multimedia cihaz aldım. Bazı eksikleri var örneğin geri görüş kamerası yok, navigasyon anteni yok gibi. Bu işlere az çok hakim olduğumdan kendim takmak istedim. O 2011 Dizel Otomatik C.Extra Hız sabitleyici takılıyormu rijinal teybi söktüm. bağlı olan 5 soketin 3 tanesi yeni cihaza bağlanıyor. diğer 2 soket bluetooth ve USB tertibaına ait.

    Eskki orjinal teybin radyo anteni soketli ve standart tip değil. Onu kesip ucuna standart radyo anten ucu bağladım. Cihazın radyosunda 1 istasyon ancak buluyor. DEvre dışı bıraktım elektrikli tv&radyo anteni taktım yine değişen birşey olmadı. Bu konuda fikirlerinizi alabilirmiyim. Hem radyo tv anteni hemde aracın orjinal antenini bağlasam bir değişiklik olur mu? yada öneriniz nedir.







  • Hocam aynı araç bende var Ve 9 inch ekran kendim taktım.Sanırım radyo için dönüştürücü Alman gerek.Uyum için.Radio convertor for corolla diye bir arat istersen.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada cruise control takılıyor.Takılmıyor diyenlere itibar etme.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dönüştürücü de aldım, yan sanayi antende taktım, orjinal antenide bağladım, ikisini beraberde bağladım orninal teyp gibi çalıştımıyor radyo. Ayrıca Cruze control çalışıyor demişsiniz siz takıp denediniz mi bilgi verirmisiniz eminim bir çok kişi de kullananlardan duymak istiyor. Kullanıyorum derseniz malum siteden getirtip takacağım. Dizellerde çalışmıyor dediklerini okuyorum hep. Teşekkürler.
  • toprak_55 kullanıcısına yanıt
    Çalışmaz çalıştığını söyleyenler ya sallıyor yasa benzinli ile karıştırıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim aracta sizin araç gibi aynı özelliklere sahip. Dizel aracı olupta bu parçayı takabileni görmedim duymadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.