Şimdi Ara

2012-15 Honda Civic Sedan İlk Mesajı Okuyunuz (489. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
88.287
Cevap
298
Favori
4.432.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 487488489490491
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • en iyisi biraz bekleyıp kullananların ılerıdekı goruslerıne gore hareket etmek galıba .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 05kartal

    en iyisi biraz bekleyıp kullananların ılerıdekı goruslerıne gore hareket etmek galıba .

    Cam cıtası korkmaya gerek yok bi sorun olmuyor ben d,ğer araçlarımda kullandım ama honda civic için komple cam çıtasına 350 lira diyorlar sadece alt taraflar için 75 tl daha iyi fiyat alan varmı ?
  • buda benim aslan parçam..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: yasmincafe

    quote:

    Orijinalden alıntı: 05kartal

    en iyisi biraz bekleyıp kullananların ılerıdekı goruslerıne gore hareket etmek galıba .

    Cam cıtası korkmaya gerek yok bi sorun olmuyor ben d,ğer araçlarımda kullandım ama honda civic için komple cam çıtasına 350 lira diyorlar sadece alt taraflar için 75 tl daha iyi fiyat alan varmı ?

    eliftunıngden 70 tl ye sıparış verdım sadece altlar için.
  • altları 70 tl almıştım
    rüzgarlık 100 tl

    bence korkma yapıştır
    bişey olmaz
    kaza falan olursa ayrı olmaz inşallah
    o zaman zaten bunu düşünmezsin

    bak keyfini çıkar
    sen çok pimpiriklisin biraz relax
    hyatını yaşa
    ölüm yok ya sonunda

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yunusogru





    hayırlı olsun kazasız belasız.
  • eskim ve yenim...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mimleon

    altları 70 tl almıştım
    rüzgarlık 100 tl

    bence korkma yapıştır
    bişey olmaz
    kaza falan olursa ayrı olmaz inşallah
    o zaman zaten bunu düşünmezsin

    bak keyfini çıkar
    sen çok pimpiriklisin biraz relax
    hyatını yaşa
    ölüm yok ya sonunda


    hocam o degılde ılerıde solma falan yaparda cıkarmaya kalkarsak ne olcak ben onu dusunuyorum.
  • Hayırlı olsun hocam aracınız kazasız belasız binin güzel resimler.

    Vites konusuna gelirsek S otomatik konumda 4 vites var ancak S modunda kulakçıkla yani manuel kullanımda 5 vites var.

    D otomatik ve kulakçık kullanım: 5 ileri

    S kulakçık kullanımı: 5 ileri

    S otomatik: 4 ileri
  • Merhaba arkadaşlar,
    Forumu uzun süredir takip ediyorum, yazmak bugüne kısmetmiş. Otomatik füme elegance'ı geçen ay teslim aldım, 34 jp 0605. İnanılmaz faydalı bir konu, herkese çok teşekkürler.
    Aynı zamanda 0 almış olduğum 2005 Civic iES otomatik sahibiyim 147 bin km'de. Yeni arabayı alınca eskisini eşime verdim, sorunsuz bir şekilde devam ediyoruz şükür. Eski arabamı da çok seviyorum, kullanımı inanılmaz rahat ve şu anki kasadan daha hızlı
    Aldığım aracı f/p olarak çok başarılı buluyorum. Ufak tefek eksikleri olabilir ancak çok uzun süre sorunsuz olarak kullanabileceğimi bilmek çok iyi bişey. Bahçeşehir-Güneşli arasında kullanıyorum, ortalamam 8 litre civarı. 1000 bakımından önce yol tutuşunu beğenmemiştim, ayar yaptırdıktan sonra düzeldi. Bir de sunroof'tan ses geliyordu bozuk yollarda, onu da yağlayınca bir sorun kalmadı. Eski arabam 4 vitesti, son viteste 3000 devirde 120 diyordu. Bu kasa ile 150 yapıyorum aynı devirde, uzun yolda (henüz çok yapamasam da) çok rahat ettiriyor. Diğer taraftan 100'ü aşınca biraz yol sesi alıyor. Eski araca yaptırdığım ziebart ses yalıtımını yeniye henüz yaptırmadım. %60'a kadar azalma olur diyorlardı ancak ben o kadar fayda görememiştim.
    Arada bir kasa atladığım için kıyaslamalarım biraz eskiye gidecek 2005 civic'te klima otomatikteyken iç hava sirkülasyonuna basıp sıkışık trafikte egzoz dumanının girmesini engelliyordum. Bu araçta bunu yaptığımda klima otomatik moddan çıkıyor, bu özelliği sevmedim. Bir de içerde çok fazla eşya gözünün olmaması dezavantaj.
    Tekrar teşekkürler paylaşımlar için.




  • OZ19 hayırlı olsun. Ne yaptılar 1.000 km bakımında yol tutuşla ilgili?
  • arkadaslar bugun birsey dıkkatımı cektı arabayla bozuk yoldan gectim hızım 80 cıvarıydı araba saga sola yalpalama yapıyor dıreksıyonu zor zaptettim bu olay benı bıraz tedırgın etti neden kaynaklanıyor olabılır acaba .
  • Teşekkürler. Rot Balans yaptırdım sadece.
  • Arkadaşlar merhaba,

    Belki benim gibi bir sorunla karşılaşan vardır umuduyla paylaşıyorum. Arka Park Sensörünün dış çerçevesini çatlattım. Servise gittim bana acaip bir fiyat söylediler(600 küsür TL) gerçekten doğru mu? Sensör çalışır durumda ama estetik durmuyor sadece dışındaki çerçeve değişiyor mu? ya da park sensörünün fiyatını bilen var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozzo11

    quote:

    Orijinalden alıntı: ERKOLGENCER

    quote:

    Orijinalden alıntı: ozzo11

    quote:

    Orijinalden alıntı: allmylife

    quote:

    Orijinalden alıntı: dukehayri

    quote:

    Orijinalden alıntı: yasmincafe

    quote:

    Orijinalden alıntı: dukehay

    Herkese merhaba HONDA çiftkurtlarda çarşamba günü LPG taktırıcam sabah 9 da bırakıcam arabayı saat 17 de teslim edicekler LPG taktıran arkadaşların bana tavsiye si varmı

    kardeş deneyim paylaşır mısın. kaç paraya taktılar? ruhsat ve fenni muayene işlemleri 1 günde yetişti mi? simit tank mı taktılar? kaç para? marka ne? benzin göstergesi sorunu var mı? garanti durumu 3 seneye mi düştü? vs vs....

    ufff sorarken yoruldum. umarım cevap verirken yorulmayı göze alırsın

    Keşke ilk aldığımda taktırsaydım 2,300 liraya takıldı muayene ruhsat hepsi bana ait simit tank taktılar brc gösterge düşüyor garanti 6 yıl ı bozmuyorlar orda servise girdiğim sürece

    inallar 2500 tl dedi. ama 1 günde yetişmez dedi. eğer ruhsat ve fenni muayeneyi kendin yaptırırsan 2250 tl dediler. o zaman 1 günde halledecekler. ama garanti 3 seneye düşüyor. brc marka simit tank.

    ankara bora 2360 tl dedi, fiyat sabitmiş. world karta 8 taksit yaptı 100 tl de vade farkı koydu, 2460 a geldi, ruhsat ve muayene işlemleri de bana aitmiş. Bunların ücretini vereyim ama beni uğraştırmayın dediğimde, arabayı getirip götürüken kaza riskini göze alamayız falan dediler. Kazık mı yiyorum yoksa bu olanlar normal mi? ;) bir de lpg simit tank mı falan diye sormadım, simit tanktan başka takma ihtimali var mı ankara boranın? daha önce boradan taktıran arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim..

    Ankara bora'yı aradım şimdi.. LPG takıyor musunuz? garanti durumları nedir? diye sordum.. Servis elemanı "ikinci 3 yıllık garanti gider ayrıca LPG kaynaklı sorunlar kapsam dışı kalır" dedi... o zaman neden bora'dan taktırayım dedim, o da "biz daha iyi takıyoruz" anlamında birşeyler söyledi.. 1970 TL kredi kartına 4 taksit dedi.. büyük ihtimal oraya gidince de 200-300 bişeyler eklerler.. bu durumda serviste taktırmanın bir anlamı yok 1800 liraya BRC kendisi takıyorsa..




    "Daha iyi takıyoz"

    Ne kastetmiş olabilir ki?


    FS Otogaz var İzmit'te...

    Bir çok arkadaşım değişik marka araçlarına kit taktırdı.. Belkide Piyasanın en kafa Lpg montajcısı bu servis...
    Hatta DH Forumunda konusu bile var. Faruk Bey var sahibi , her türlü soruyu cevaplıyor hiç sıkılmadan..

    Bir danışın derim..... Üç günlük sümüklü Servis hemen nasıl Lpg uzmanı olmuş ta biz daha iyi takıyoruz diyor... Gören de serviste 10 senedi Lpg dönüşümü yapılıyor zanneder...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BIXI MAN -- 23 Ekim 2012; 9:06:36 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: maliyecii

    quote:

    Orijinalden alıntı: dr.trust

    quote:

    Orijinalden alıntı: tropik17

    quote:

    Sorumuz şuydu
    [size=3]Karlı veya kaygan bir ortamda kalkış için ne yapmalı?

    CEVAP.......... Kullanım Klavuzu sayfa 269

    İkinci vites kilit modu
    Dururken veya 10 km/saat yada daha düşük hızda seyrederken, (+) direksiyondan vites değiştirme kolunu çekerseniz, vites pozisyonu 2. vitesde KİLİTLENECEKTİR. Bu, karla kaplı yollar gibi kaygan yüzeylerde çekişi kolaylaştırır.
    2. vites kilit modunu iptal etmek için, (-) diraksiyondan vitesdeğiştirme kolunu çekiniz, ya da vites kolunu S den D ye getiriniz.


    Ben kii İzmirde 50yılda sadece 3 4 defa kar görmüş kişi olarak bu özelliği okudum ve beynimin bir lobunun küçük bir kıvrımına sakladım
    Şimdi, kar kış geçiran arkadaşlardankaç tanesi bunuokudu
    parmak kaldırsınlar


    Sayfa 269 demişsiniz. Bizim insanımız 269 sayfa içeren kitap ya da kullanım klavuzu okumaz.

    Öğretmenim. Her sene başında dersine girdiğim sınıflara, John Steinbach'in Gazap Üzümlerini okuyun anlatın sizi matematikten doğrudan geçireyim derim. Sene sonunda 3 ya da 5 öğrenci çıkar onlarda notları iyi olan çocuklar. Adam matematikten kalır, okuldan atılır ama yine gidip o kitabı okumaz.

    ne güzel kitaptır. geçmek için değil keyif için okunur. neyse...

    arkadaşlar PREMIUM tercih eden arkadaşlar neye dayanarak seçtiler premium'u... ben koltuk ısıtmanın erkek sağlığına zararlı olduğunu bildiğimden premium seçtim. var mı benim gibi başka takıntılı =D

    bir de PREMIUM + NAVIGASYON + FILM + BOYA KORUMA + TRAFIK SETI + TRAFIK SIGORTASI = 47.750 verdim ben. daha iyi alan da görmedim. ama takas için araç vermiştim sanırım oradan zarar ettirdiler bana. 2003 model 307 verdim. dokuz parça boyası, şanzımanda ve elektrik aksamda sorunları vardı. bunları gizlemediğimden ötürü bana 14.000 verdi bir çok yer. ısrarla bayi gezdim en son 16.000'e saydırdım. şimdi sahibinden.com'da gördüm aracı allayıp pullayıp 18.000'e satmış bir galeri. hem alan arkadaşa üzüldüm, hem de ikinci elin türkiyedeki haline...

    benim vicdanım rahat. ama sizce nasıl olmuş bu alışveriş?

    Aracınız düz vites galiba?

    Benimde premium. Bunu seçmemin sebebi tamemen zevk çünkü sunroof sevmiyorum ben ayrıca elektrikli ön koltuklarıda gereksiz gördüm.

    Ama xenon far hoşuma gidiyordu bunun içinde extra 2-3 bin vermek işime gelmedi.

    2. el hakkında yorumun çok doğru. Bu aracımı almadan önce 2. el bakıyordum ve o kadar çok pis şeylerle karşılaştım ki illallah edip sıfır aldım.

    yok araç otomatik. bu devirde her şeyi otomatik araba alıp vitesi düz almak olmaz dedim =) otomatikse iyi fiyat mı diyorsun?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yunusogru

    eskim ve yenim...



    süper olmuş

    FD6 cılara kapak olsun bu resim




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dr.trust

    quote:

    Orijinalden alıntı: maliyecii

    quote:

    Orijinalden alıntı: dr.trust

    quote:

    Orijinalden alıntı: tropik17

    quote:

    Sorumuz şuydu
    [size=3]Karlı veya kaygan bir ortamda kalkış için ne yapmalı?

    CEVAP.......... Kullanım Klavuzu sayfa 269

    İkinci vites kilit modu
    Dururken veya 10 km/saat yada daha düşük hızda seyrederken, (+) direksiyondan vites değiştirme kolunu çekerseniz, vites pozisyonu 2. vitesde KİLİTLENECEKTİR. Bu, karla kaplı yollar gibi kaygan yüzeylerde çekişi kolaylaştırır.
    2. vites kilit modunu iptal etmek için, (-) diraksiyondan vitesdeğiştirme kolunu çekiniz, ya da vites kolunu S den D ye getiriniz.


    Ben kii İzmirde 50yılda sadece 3 4 defa kar görmüş kişi olarak bu özelliği okudum ve beynimin bir lobunun küçük bir kıvrımına sakladım
    Şimdi, kar kış geçiran arkadaşlardankaç tanesi bunuokudu
    parmak kaldırsınlar


    Sayfa 269 demişsiniz. Bizim insanımız 269 sayfa içeren kitap ya da kullanım klavuzu okumaz.

    Öğretmenim. Her sene başında dersine girdiğim sınıflara, John Steinbach'in Gazap Üzümlerini okuyun anlatın sizi matematikten doğrudan geçireyim derim. Sene sonunda 3 ya da 5 öğrenci çıkar onlarda notları iyi olan çocuklar. Adam matematikten kalır, okuldan atılır ama yine gidip o kitabı okumaz.

    ne güzel kitaptır. geçmek için değil keyif için okunur. neyse...

    arkadaşlar PREMIUM tercih eden arkadaşlar neye dayanarak seçtiler premium'u... ben koltuk ısıtmanın erkek sağlığına zararlı olduğunu bildiğimden premium seçtim. var mı benim gibi başka takıntılı =D

    bir de PREMIUM + NAVIGASYON + FILM + BOYA KORUMA + TRAFIK SETI + TRAFIK SIGORTASI = 47.750 verdim ben. daha iyi alan da görmedim. ama takas için araç vermiştim sanırım oradan zarar ettirdiler bana. 2003 model 307 verdim. dokuz parça boyası, şanzımanda ve elektrik aksamda sorunları vardı. bunları gizlemediğimden ötürü bana 14.000 verdi bir çok yer. ısrarla bayi gezdim en son 16.000'e saydırdım. şimdi sahibinden.com'da gördüm aracı allayıp pullayıp 18.000'e satmış bir galeri. hem alan arkadaşa üzüldüm, hem de ikinci elin türkiyedeki haline...

    benim vicdanım rahat. ama sizce nasıl olmuş bu alışveriş?

    Aracınız düz vites galiba?

    Benimde premium. Bunu seçmemin sebebi tamemen zevk çünkü sunroof sevmiyorum ben ayrıca elektrikli ön koltuklarıda gereksiz gördüm.

    Ama xenon far hoşuma gidiyordu bunun içinde extra 2-3 bin vermek işime gelmedi.

    2. el hakkında yorumun çok doğru. Bu aracımı almadan önce 2. el bakıyordum ve o kadar çok pis şeylerle karşılaştım ki illallah edip sıfır aldım.

    yok araç otomatik. bu devirde her şeyi otomatik araba alıp vitesi düz almak olmaz dedim =) otomatikse iyi fiyat mı diyorsun?

    Evet fiyat çok iyi..

    Ben 15 ağustosta 48000 ne almıştım.




  • 
Sayfa: önceki 487488489490491
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.