Şimdi Ara

2012 Model Fiesta Titanium X Paket Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba forum halkı, 1 senedir özel sektörde çalışıyorum. Ve kendime krediyle ilk arabamı almak istiyorum. Piyasayı araştırdım ve bugün bir tane 2012 model fiesta titanium x paket buldum.

    Aracın fiyatı 48 bin TL. Sony ses sistemi, start stop, anahtarsız çalışma gibi tüm özellikleri var. Ama sıkıntısı şurada 2013 yılında yapmış olduğu 10 bin TL'lik kaza. Kazada radyatör, kaput, hava yastığı filan hepsi ford yetkili servisinde değişmiş. Sizce bu araç alınır mı? Alınırsa elimde patlar mı?



  • Alınabilir.expertiz raporunda değiştiği söylenirse değişmiştir. Ama göğüs airbagler emniyet kemerleri ekmineylt tokaları airbag beyni ek olarak on cam kırılıyor airbag patladiginda genelde on cam radyatörler panel tampon bunun en az 1 farında kırılmıştır onuda kat. Panjurlar tampon travesi falan da katarsan 10 bin tl ye orjinal urun kullanarak isin icinden kimse çıkamaz.Sen detaylı expertize sok kesinlikle.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yetkili serviste yapılan araçla, mahalle arası sanayide yapılan araçları bir tutmayın. Yetkili serviste civatasına kadar değiştiriyor. Bal gibi alınır binilir 15 yıl önce benimde aracımın hava yastıkları patlamıştı ve servisinde sıfırından farksız oldu.0

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • h.ceylan kullanıcısına yanıt
    Senaryo 1: Bunu alıp binersin, gerçekten herşeyi temiz yapılmıştır allah korusun bi kaza anında herşeyi düzgün çalışır güzel. Ama satarken habire insanlara laf anlatmaya çalışırsın. En sonunda bıkıp 3-5 aşağısına satarsın, satamazsın diye bir şey yok.

    Senaryo 2: Bunu alıp binersin, gözden kaçan bir şey olur söylemedikleri bir şey olur kaza anında canından olursun. Zaten satılıp satılmamasının bir önemi kalmaz.

    Alan var mı var, onlara gerçekten saygı duyuyorum. Ama ben o riske girmezdim.. Çünkü gerek yok elbet başka araç bulunur alternatifleri değerlendirmek daha mantıklı bana göre.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • h.ceylan kullanıcısına yanıt
    Birde şunu söyleyeyim kredi ile araç alırken iyi düşün derim. Ben 2017 Mayısta 22,500 kredi çekerek 32.500 tlye araç aldım. Krediyi 36 ay çektim 33.500 geri ödemesi var. Aldığım araç 43.500 e gelmiş oldu. O zaman öyle yapmam gerekiyordu öyle yaptım, ama şimdi olsa 5-10 bin tlden fazla çekmem hatta yapabiliyorsam hiç çekmem.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yorumlarınız için çok teşekkürler, almaktan vazgeçtim. Daha temiz bir araç bakacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h.ceylan -- 22 Eylül 2019; 11:14:25 >
  • O araba o fiyata satılabiliyorsa, ben 10 gün önce kaza yaptığım arabayı toplattırayım satayım bari.
    3 kapı , bir arka çamurluk, arka dingil değişecek. Yan direkler düzeltilecek.

    Hava yastıkları sağlam

    Not: şaka, hurdaya çıkarıp parçacılara satacağız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rumelian -- 22 Eylül 2019; 18:42:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.