Şimdi Ara

2013 senesi sonrası yaşadığım saçma olaylar ? Neler oluyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88
Cevap
1
Favori
2.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Konudan bağımsız ufak bi soru sorarak konu açacam forum kuralları hakkında pek bi bilgim yok önce başka forumdan link paylaşabiliyormuyuz ?


    Herneyse 20 yaşında yani 2013 senesinde hayatıma bi kız girmişti çok samimiydik hergün 2 günde bi görüşüyorduk vesaire aile dostuydu. O ara aynı zamanda matematik çözüyordum beynimi hızlandırmaya çalışıyordum kendimce aynı zamanda dershaneye yazılmıştım maddi açıdan çok bi sorun o yoktu o ara yabancı ülkede okumak gibi bi hayalim vardı. İşyerimiz vardı oraya git gel yapıyordum ara ara aynı zamanda. Dükkana uğradığım bi dönem karşı komşumuz garip garip bakıyor sinirlendirmeye çalışıyor birşeylerin çabasında ve amacında gibiydi. Anlamamıştım. Derdi neydi ? Ama net olarak sinirlendirmeye çalışıyordu. Neyse içlerine girdim oğulları var yaşıtım. Onla ufak çaplı bi samimiyetimiz oldu. Sonra oğulları poktan bi sebepten benimle kavgaya girdi. Bu eleman kavga etmeyi biliyormuş iyi öğrenmiş yada öğretmişler bilemem yere düştüm ve kafama 40 a yakın sağlam darbe aldım.Tabi bu durumda extra sinirli bi insan oldum. Aynı zamanda bizim işyerine o ara bi kaç değişik bi çalışmaya girdi eleman olarak benden yaşça küçük. Ben o ara esrar içiyordum ara ara. Dükkandaki yeni işe giren eleman hap gibi birşey tavsiye etti. Şöyle güzel böyle güzel gibi saçma sapan şeyler dedi. Ve benim kafamda garip şeyler canlandı. Aslında kimyasal olan şeylere hiç olumlu bakmıyordum.(büyük ihtimal karşı komşunun aracılıgıyla anlattırdı beni uyuşturucuya düşürme amacındalardı sanırım) Kaldıki şimdi hiçbirisine olumlu bakmıyorum. Küçükken rap dinlerdim ama çok küçükkendi 2013 senesinde bi rap albümü karşıma çıktı youtube anasayfamda bu kavgadan sonra. "bir kere düştümü yere başın yerden kaldıramazlar dört bi tarafın hain dolu su uyur düşman uyumaz" diyordu sözlerinde. bu albüm sanki o yaşadığım kavgadan sonra herşeyi kendimce birşeyleri bağdaştırıyordu. evet delilik olarak görebilirsiniz. Onlar gibi uyuşturucu yüzünden delirdi damgası vurabilirsiniz ama kesinlikle durum farklı. Üzerimden bi oyun oynanıyor. Ülkem bana ateşsin diyor(evet saçma sapan) Herşeyi umursayan ben otu boku dert eden ben şimdi şimdi hiçbirşeyi umursamayan birisine döndüm. Nasılmı ? 2019 senesinde corona başlamadan önce bende birşeyler oldu. Reflekslerim kayboluyordu oynadığım oyunlarda gittikçe geriye doğru gidiyordum. Yani yaşımın getirdiği birşeyde olabilirdi elbette ama durum çok farklı.


    Karşı taraftaki terzinin sırıtışı benim sinirimi bozuyordu. Sinirleniyordum. Birisi size bakıp sırıtsa siz sinirlenmezmisiniz? Üsttede bi terzi var tuvalete çıkıyordum oradada o terzi sırıtıyordu.(Bunlar amca çocuklarımıymış bilmemne bi akrabalarmış işte bilmiyorum annem öyle dedi ben bilmiyorum tabi onu o zaman. Üstteki terzinin sırıtışı iyi geliyor alttaki terzinin sırıtışı sinirimi bozuyordu nedendir bilmem) Onun sırıtması farklı birşey kafamda canlandırıyor karşı komşu terzinin sırıtması kafamda farklı birşey canlandırıyordu. Beynim resmen felç geçiriyor gibiydi. Sinirle eve gidiyordum kamburum var diye o sırıtışlar kafamda canlandırdıgı şeylerle bi hışımla ellerimi kollarımı sallıyordum sağa sola aklımda birşey daha canlanıyor gene sağa sola sallıyordum ellerimi filan. Düşünün hayatı 10 numara hayata deli gibi gülen eglenen kahkaha atan birisi böyle saçma sapan şeyler yaşıyor 1 ayda. Ondan sonra herşey b.rmab.k oldu. 2013 senesindeki o sayfamda beliren şarkılara kendimi kaptırdım 10 sene boyunca bu böyle geçti hayallerim hedeflerim vesaire hepsi dondu kaldı. Antidepresanlara başladım(2013 senesinde). Şimdiyse bıraktım.



    Ve bu uğraşan kimseler niye ugrasıyorlar bilmiyorum ama bi evlilik yapmamı istemiyorlar. Bi forum sitesi var rüyalarım yüzünden uyuyamıyorum yazarsanız konuyu bulursunuz. Benim oldum olası tek sorunum vardı oda babamdada olan geç gelmek. gelemiyorum 5 saat 6 saat vesaire olmuyor.ama masturbasyon yaparken 3 dk sürüyor. 5 dk sürüyor ne hikmetse !


    2019 senesinde bana birşeyler oldu reflekslerim filan gitmeye başladı tvde izledigim bi kanalda şöyle birşey izledim pek izlemem ama denk geldi kafamı çevirdigimde diyelim maskelerimizi takarsak herşeyin çözüleceğini filan söylüyordu bende kendimdeki değişiklerden kaynaklı kafamdaki saçma sapan düşüncelerle ne mantık bilmiyorum ama bi maske takıp #hastalık diye birşey paylaştım facebook ta sonra korona virüs diye bi hastalık oldu ve karşımdaki komşum işyerinin camlarına buraya oturmayın korona var ölürsünüz şekilli şukullu birşey yazdı.


    gün geçtikçe tek amaçlarının cocugumun olmasını istemeyişleri olduğunu anlıyorum. ülkem beni hainlik ve birşeylerle suçluyor. hiç akla yatan şeyler değil benim açımdan. ben kendi kendine yalnız yaşayan bi elemanım. annem var bacım var 15 yaşındaykende babam öldü.


    niye bunları anlatıyorum söylim diger foruma konu açıyorum ve kullanıcı adı şifre hatası alıyorum 2 dir bunu yaşadım 3. deyse yeni hesap açtığım gibi hesabım silindi kayıt oluşturuldu dedi ama giriş yapamadım kaç kere. en son dedim eski kullandıgım forum olan buraya açayım. çünkü işler cıkmaza girdi. ülkem beni saçma sapan şeylerle suçluyor herşeyin suçlusu sensin filan diyor. anlayamadım. hep bi geriye atılıyorum.


    hergün başımda bi uğultu ve müzik sesiyle güne uyanıyorum bi ton düşünce yükleniyor gibi oluyor beynime ve gün boyu bu değişik düşünceler beynimin bi kısmında dolaşıyor gibi. ama aynı zamanda işime gücümede bakabiliyorum. kitap okuyabiliyorum. eskisi kadar film izlerken keyif almıyorum. müzik dinlemek eskisi kadar keyif vermiyor. saçma sapan birşey oldum eski takip ettiğim şeyleri takip etmiyorum. herşey bomboş geliyor. ve hala umudum olan vucudun kendini onarma özelliginin olduğunu hatırlamam. bu umudumada şöyle bir cevap alıyorum hiç Umutlanma boş yere umutlanırsın filan. Ama inat ettim masturbasyon yapmayı bırakacam. düzgün bi insan olacam ESKİSİ GİBİ diye kullandığım saçma sapan ilaçları alkolü çok ama çok azaltacam diye inat ettim. Hırs yaptım hayatıma tekrar çeki düzen verecem diye. Ama kaldıki ülkem benim ateş olduğumu iddia ediyor evet çok saçma. Ateşsin sen ne demek oluyorsa ateş ??? anlamıyorum. Şimdi işime bakıyorum eski üşenme huyum yok düzenliyim sabah kalkıp akşam yatıyorum. yaşımsa 30 evlilik için çok geç değil dimi ? çocuğum olsun bi düzenim olsun istiyorum. Ama etrafımdaki insanlar ve ülkem bana saçma sapan kulplar takarak bunun imkansız olduğunu iddia ediyor. Kavga yüzünden antidepresanları kullanmaya başladım. Şimdiyse gayet sakinken genede o ilaçları kullanmam gerektiğini söylüyor doktorlar. Evet Konudan konuya atlıyor olabilirim ama bu tamamen içindeki bulunduğum saçma sapan olan durumlarla alakalı. Hepsini bağdaştırmaya kalksam amaçlarının neolduğu gene aklımı yakıyor. Bunları amaçları nede böyle saçma sapan şeyler yaşıyorum ve neoluyor yani anlamıyorum anladınızmı ? anlamadnız dimi bendede durum aynı işte. herşeyi olduğu gibi yansıtmaya çalışıyorum ama kimse bana inanmıyor. ailem bile gördüğüm rüyaları anlattığım şeylere inanmıyor. şuanda olduğu gibi klavyeyi aklıma geldigi gibi yazıyorum samimiyetime inanın diye size yemin ediyorum bunları yaşıyorum. siyasetçilerden tut spikerlere kadar hepsi bana bir mesaj veriyor. Barışında barışın diyor benmi suçluyumda ben barışıyorum. Hayallerimi elimden alan insanlara destek olan onlar ama barışmam gerektiği söylenen kişi ben. Ne saçma. Herşeyin kabahatlisi benmişim. babababa diyordu ya bi dizi karakteri o hesap babababa. İçinde bulunduğum durum ne neden terörist ilan ediliyorum. neden suçlarına ortak etmeye calısıyorlar anlamıyorum ama ben kendimi düzeltecem ve çoluk cocuk sahibi olacam. Onlar veya siyasetçiler hiç farketmez oyunlarına ortak arasınlarda dursunlar. O oyunda sadece benden gidiyorsa o oyunda ben olmam. Günahınızada ortak edemezsiniz beni.








  • Bu forum bir gün dertten kapanacak
  • Özet gelir mi?
  • Hayrına yapay zekayla özet çıkarabilecek var mı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trubetzkoy -- 21 Mart 2023; 10:0:57 >
  • Dalga konusu olsun diye açmadım konuyu ama sorun yok kafanıza göre takılın. Bu benim kendimi bi nevi korumaya alma biçimim.

  • Psikiyatri bolumlerinde acil servis varsa bence dogrudan oraya yonlenmelisiniz

  • prosedur- P kullanıcısına yanıt

    Geçtiğim her yol şimdi paramparça

    Aynı kalbimde ki yollar gibi

    Kendimi kaybettim içime düştüm

    Kendimi buldum ama artık çok geç

    Kalemimden dökülen her bir kelimenin

    Suskunluğuma eşlik eder dilim

    Bir savaştı kendimle verdiğim

    Galibi bir meçhul belki de benim

  • Penguen Gunter kullanıcısına yanıt
    Bu sefer ki oyun çok ama çok büyük
  • :)

  • .Ferrum. kullanıcısına yanıt

    aynen oyun böğük yienim

  • Sırf komplo teorisyeni densin diye istedikleri tipte birisine çevirebiliyorlar. Şuanda içinde bulunduğum saçma durum bu. Dünyayı illimunati filan yönetmiyor onun tagleştirilmiş şekli o dünyayı ilaç üretenler yönetiyor tüm bu siyaset bilmemnede onun oyunu bence. Üzerimdende saçma bi oyun kurmak istiyorlar sonuçta bi hayalleri var sonsusluktur falandır filandır. Geç gelme mevzusu yüzündenmidir başka sebeptenmidir bilmem ağzımda diş kalmadı. Bugün dişçi randevum var. Dişçiye gidecem. Dişlerimi yaptırmayı akıl etmek daha yeni aklıma geliyor. Oysaki 10 senedir dişlerim yok :) Nasıl bi oyunun içindeyim burdan tahmin edin.


    15 yaşındaykende bunlar bana gelecek kaygısı yaşatıyordu 30 yaşına geldim hala kaygı yaşıyorum. O zamanlar para kaygısı yaşatıyorlardı oysaki herşey iyiyken geleceğe dair hep bi şüphem vardı. Belkide bi tarafımı hiç kaldırasım gelmediği içindir bilmiyorum. Ama hep bi kaygı yaşıyordum. Şimdide paranoyaksın diyerek suç atıyorlar. Yapan onlar----Onaralım diyen onlar---İlacın bende gel diyen onlar---Kumpası kuran gene onlar---Ama herşeyin suçlusu ben. Kumpasa bukadar açık olan Babama(benim zamanında bulunduğum taraklarda bezinin olduğunu düşünmüyorum) yaptıklarının ceremesini ben ekstra olarak çekiyorum. Düşünsenize dünyaya gelmişsiniz ve sizin üzerinizden BARIŞ temalı bi oyun oynanıyor ama aynı zamanda SAVAŞ temalı aynı zamanda ÇEŞİT ÇEŞİT anlatamıyorum. Hepimiz birbirimizden farklıyız çoğu zaman aynıyız bunu bende biliyorum ama insanları birbirine düşüren bilmemne ben oluyormuşum. Çok garip. Ben şimdiye kadar hiç öyle bi karakter değildim bi forum sitesinde yeni üyelik oluşturup bi tane mesajla herkes birbirine düşüyorsa bende gariplik yok onlarda gariplik vardır. Hem izliyor hem kuruluyorlar.

    Hem yediremeyip hem eksiksin diyorlar. Hem suçlu olup ama hayır sen suçlusun sen yaptın diyorlar. Hem geriye atıp ilerleyince bidaha geriye atıp zaten gerideydin diyorlar geç kaldın diyorlar.Şu yukardaki penguen midir nedir birşey yazmış iyi para alıyor sanırım kaynak sağlam gibi. Burdan ona selam olsun ;) İsim soyisim verirse belki tarihe geçer oda gerçekler aydınlanınca. En azından ne tür bi ÇEŞİTten karakter olduğunu anlar herkes.

    @Penguen Gunter


    -----------------------------------------------------------

    Şunu net olarak söylemek istiyorum bigün beni herkes ama herkes haklı bulacak. Ülkemin veya Dünyanın HATASINI HATA İLE ÖRTMEK gibi bi oyunu var. Ve bu oyunu bi gün herkes umarım anlar.





  • Birşeyin devamını getirmemişim kumpasa veya komploya bukadar açık bi AİLEnin(kendi ailem) bi okadarda ETKİSİ oluyorki. Herşey bana göre ilerliyor. Ben ne bi siyasi gruba üyeyim nede bilmemneyimin bilmemnesine.(buraya ufak bi argo koyun kafanıza göre) Kendi yağında kavrulan bi aileydik. Kibariyemiydi? Biz bize yaşarken geldik oyuna eller kadir kıymet bilmiyor annem diyor ya o hesap. Fetöcüde değilim illibülükatide. Fakat ELİNDEN GELECEĞİ ALINIP bunlarla yargılanan bunun sonucu saçma bir şekilde refleksle bi forum sitesine(yönlendirildim isim vermicem o forumdaki birisinin youtube anasayfamda bi videosu denk geldi tıkladım ve gelin sorununuzu anlatın çözüm bulacaz gibi bir mesaj aldım) girip saçmalamış biriyim sadece. Önce birşeyi gösteriyorlar ve saçmalamanı bekliyorlar. Garip bi oyun.


    Neyse ben dişlerimi yaptırmaya gidiyorum

  • prosedur- P kullanıcısına yanıt

    ben de mi onlardan biriyim?

  • Penguen Gunter kullanıcısına yanıt

    Delirmiş olmam daha ihtimaldir dimi

  • Hocam ne ilaç verdiler ve kullan diyorlar?
  • SiNaPSiS kullanıcısına yanıt

    2013 senesinde hiç bi problemim yoktu psikolojik açıdan. Kavgadan bahsettimmi bu forumda bilmiyorum ama 40 tane kadar kafamın sol tarafına yumruk darbesi aldım yere düşünce. Sonrasında 1 ay içinde tüm uyuşturucular ile tanıştım. Sonrasında 10 senedirde bana hiçbirşekilde iyi gelmeyen sadece benim uyuşmamı sağlayan antidepresanlar kullandım. Sadece beni uyuşturuyor spora gidesim gelmiyor düzensiz bi hayat sağlıyordu. Şimdiyse doktorlarım diyorki bu ilaçları kullanmadan olmaz. TABİKİ OLMAZ çünkü kullandığımda beynimdeki çalan müziklerle beraber beynime birşeyler hatırlatılıyor yaşadığım iyi veya kötü şeylerin hepsi genelde kötü şeyler. Utanç verici şeyler. Bu olay genelde sabah kalktığım gibi oluyor ve gün boyu genel anlamda devam ediyor. Ne hikmetse ilaç kullanmaya başladığım gibi bu şarkılar duruluyor. Beynime yüklenen şeyler duruyor. :)


    Düşünsene ülkende bi rehine gibi yaşıyorsun. 30 yıl boyunca evde yaşıyorsun. Hergün rüyalarında farklı farklı değişik değişik şeyler görüyorsun. Ara ara uykudayken titriyorsun. Uykularını bölüyorlar


    Ama ülken sana terörist diyor bilmemne diyor. Bunları anlattığın için herşeyi sen yapıyorsun diyor




    Ayrıca birşeye denk geldim şu zamana kadar 15 farklı psikiyatr a gittim ve hiçbirisi hastalığım hakkında hiçbir teşhis koymadan ilaç yazdı. Yani hastalığımı tam olarak söyleyen olmadı.Ve şu zamana kadarda 10 farklı ilaç kullanmışımdır.


    Yani küçükken rüyalarıma giriyorlar 8 yaşından 18 yaşına kadar sürekli olarak farklı farklı rüyalar görüyorsun(En tempolu dönemi 8 yaşından 13 14 yaşına kadardı bir gecede 3-4 çeşit farklı gizemli rüya görürdüm) 18 den 20 yaşına kadarsa rüya görmedim sonrasında matematik öğrenmeye başladım 0 dan. Antremanlarla matematik kitabı almıştım. Lise 1 matematiğine kadar geldim 1 ayda. Sonrasında bi heves ettim yabancı ülkede okuyacam diye çünkü dünyaya çok farklı bi perspektiften bakmaya başlamıştım kafam vızır vızır çalışıyor gibiydi çok zeki hissediyordum. Hayatıma bi kadın girdi seviyordum. Sonrasında bunlar üstüme gelmeye başladı.(Karşı esnaf komşu) Sonra kavga ettik. Düşünsenize 2 sene boyunca rüya görmüyorsunuz beyniniz toparlanıyor ve belli hayaller kuruyorsunuz umut ediyorsunuz. Ve herşey yeniden mahfoluyor. Sonra uyuşturucu kullandım uyuşturucunun etkisini gider biraz sakinleşirim belki umuduylada antidepresanlar kullandım. 10 senedirde evde uyuyorum resmen. Ve işin garibi 6 gündür gene antidepresan kullanmaya başladım. Uyanmam biraz gene güçleşti ama eskiye nazaran gene iyi. 2 gün önce sıtma tuttu uykuya dalacakken gene titredim. 4 saat kadar sürdü.


    Ölüm korkusu olanlar sizde deniyor deneyecegini ama konuşursan konuştuğun şeyden seni yargılıyorlar çok garip. Benim hiç öyle bir hayalim yok. Ölüm korkumda yok. Ama paranoyak olan ben oluyorum gene. İsterlerse paranoyak yapıyorlar. İsterlerse cesur yapıyorlar. Benimse elimde hiçbirşey bırakmadılar. Ama dediğim gibi isyan ediyorum diye terörist ilan ediyorum. Alçak insanların oyunu. ÇOK GARİP.





  • Sen kavgada beyin hasarı almışsın. Bununda tedavisi yok malesef. Senin gibi birini okumuştum sonu pek iyi olmuyordu ama elektrik teknisyeniymiş, çalışmak için çıktığı elektrik direğinde yüksek voltaja kapılıp hastaneye kaldırılmış doktorlar yaşaması mucize demişler fakat aldığı beyin hasarı onu delirtmiş, daha sonra yaşadığı köyde yaşlı insanları çivileyerek öldürmeye başlamıştı. Sebebi sorulduğunda da bu benim için bir görev kafamdaki ses yapmamı söylüyor bende yapıyorum diye cevap vermiş. Bu adam halen tımarhanede isteyen googleda arayıp bulabilir. Sende muhtemelen ilaçları kesersen böyle bir şey olacaksın. Önce o müzikler sese dönüşmeye başlar, sesler cümlelere cümleler emirlere ve kaçınılmaz son.
  • Heisenbergin asistanı H kullanıcısına yanıt

    Güzel hikaye.. Para kaynağı sağlam olanlardan bi tanesi daha. Çevremdede bunlar gibisi var işte.. Gerçek hayatta.

  • İlaç kullanırsan işkence çektirmeyiz. İlaç kullanmazsan işkence çektiririz yani durum bu


    Ama şu söylediğimi nerelere yorarlar biliyormusunuz ? Sen bilime inanmıyorsun sen cahilsin sen bilmemnesine dayarlar. Beni CAHİLLERDEN tarafsın sen sen ileriye dönük bi insan değilsin bilmemne de bilmemne gibi suçlamalarda yaparlar. Sen teorisyensin filan derler. Saçma. Kaldıki buna benzer mesajlar alıyorum. Millet uzaya tatile gidicek yakında sense bunlara inanmıyorsun filan diyorlar. Youtube reklamlarında aldığım mesaj bu şekilde. Buna benzer bi ton mesaj alıyorum youtube ana sayfamda düşündüğümle alakalı youtube video başlıkları yada tam tersine düşündüğümün tersine konular çıkıyor.

  • 1 aydır yan tarafımızdaki seyyar satıcının bi tanesi adını dahi bilmiyorum Nerde bu devlet gibi isyanlarda bulunuyor benim bu devleti yönetiyor gibi bi mesaj alıyorum bundan niyeyse. 28 yıldır neredeyse hiç dışarı çıkmıyorum sigara almaya vesaire hariç kolay kolay çıkmıyorum yani çünkü gerçekten hiçbi tarafımı hareket ettiresimde gelmiyor ve enerjiminde yönetildiğini düşünüyorum yani hep bi uyku hali hep bi esneme halindeydim bundan 3 sene önce kadar hep bu böyleydi. işyerine gitmeye başladıktan sonra biometrik fotoğraf özelliklerinin kulakları açmak olduğunu öğrendim ve müşterilerede bu uyarılarda bulunuyorsun haliyle e hal böyle oluncada ben buradan şu çıkarımı yapıyorum bu devleti sizce ben mi yönetiyorum yani :D süper zekalar sizin üzerinize komplo yu kuruyor ama sen bunla ilgili konuşunca suçlu sen oluyorsun çok zekice değil mi ? konuştuğun şeyden yargılanıyorsun gibi bi durum var. bundan 3 sene önce çok farklı havalardaydım uslubum konuşma stilim kendime aşırı özgüvenli ve uslubumda bi abartma stili vardı. herşeyi abartarak ve şekilli şukullu konuşurdum bilmiyorum hala belkide etkisi vardır ama atatürkün kulakları 3 4 farklı şekildeydi deyip üstüne ejderhalardan filan bahsetmiştim o yönlendirildiğim forumda ve bunları yazarken abartarak ve beynimde bi uğultuyla ve başağrısıyla yapıyordum. kendimce yaşadığım bu anllatığım gizemli mevzuyu fetocu filan diyorlar. fetullah gülen ya adamın adı babamın açtıgı işyeri adıda foto gülçek bunla bağlantı kurup beni suçluyorlar :D 28 yıldır evde oturmuşum bi fiil insan yüzü görmemişim fakat fetocu oluyorum :D hahahaha valla hiç iyi oyunlar dönmüyor. bunları bizzat yaşıyorsun şaşırıp birşeyi anlatıncada suçlu gene ben oluyorum. çok garip bi ikilem. resmen arafta bırakılıyorsun. anlatsan saçmalayan olarak görünüyorsun delirmiş olarak görünüyorsun. ama işte yaşıyor gibisinde. insan delirmesede delirecek kıvama geliyor. sırf bunları 'ben evlenecegim' inadım oldugu için yaşıyorum büyük ihtimalle. ülkeyi yöneten olarak suçlanmamın sebebi bundan ötürü olabilir. çünkü hala inatçıyım inadımı kıramadılar kendin ol diyerek :) kendileri sizi bi kalıba sokmaya çalışıyor Babamın üstünde denediklerinin ceremesini ben fazlasıyla ve fazlasıyla çekiyorum. babamın kabahati ne onuda tam olarak çözemedim o ayrı. neyse o kalıptada kal çünkü biz haklıyız diyorlar. sen haklı çıkarsan herşey dahada kötü olur gibi bi durum söz konusu sanırımki bu tür saçma şeylerle suçlanıyorum. kendimi açıklamaya kalkıncada böyle çıkmaz bi metin oluşuyor. gerçekten çok saçma. anlam vermeye çalışıyorum reklamlardan aldığım mesaj kadarıyla buraya bi metin döşemeye çalışıyorum ama yok gerçektende saçma oluyor. burdan siz ne anladınız ben ne anlatmaaya çalıştım işte gene çıkmaz. Bu çıkmazlarında yarın bi gün ben suçlusu olacam.





  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.