Şimdi Ara

2014-2015 TEOG GUNLUK YAPTİKLARİMİZ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
0
Favori
7.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • konuyu uplatalım arkadaşlarda girmemiş ben de banlıydım neyse
    ben okul açıldığından beri okula ayak uyduruyom exradan çalışamıyom teoga çünkü zatn günde 10 saat ders çokk yorucu oluyor ödevlerde kazık gibi hocalar biri konuşursa herkese 100 soru çözümü veriyor ertesi güne bazende 50-100 soru yazdırıyorlar.
    okulda sosyal olarak tek beden dersimiz var diğerlerini ayıklamışlar cumartesi okuluda var da ben gitmedim paralı:D

    danışman hocamla da konuştum telfon olsaydı sınıftan bizim grup la birlikte whatsapp oluşturacaktık(bn giremedim )
    günde 100+ soru ve konu tekrarı düşünüyorum(okula alışamadığımdan bu hafta pek birşey yapamadım)




  • dün okuldaki işlediklerimi tekrar ettim, ve 40 fen güvender, 23 mat avrupa koleji fasikül ve 21 türkçe sınav dergisi soru çözdüm.
    bugün sosyal 12 köy test(uygun yayınları), 8 sosyal güvnder 5 sosyal zeka küpü, 9 türkçe tudem ve 12 güvender matematik çözdüm. bu arada güvenderler zor(yeni basımları)
  • 60 soru matematik anafen ve diğer kaynaklar Türkçeden fiilimsi testi anafenden iki tane cümlenin ögeleri atasözü deyim testleri çözdüm soru sayısını hatırlamıyorum. İnkılaptan 20 soru fen bilimleri yayınları 12 soru sınav yaprak test artı tekrar ve yazı yazdım fenden de 60 a yakın çözdüm.Okul mahvediyor beni sabah 7 de ders başlıyor hafta içi giremedim.Hafta içi 150 soruya yakın çözeceğim hergün soru çözüyorum ama sayısı düzenli olmuyor ödevler cabası
  • aynen okul mahvediyor. sabah 8 akşam 17 arası
    ben 100 civarı başlıyom arttırırım yavaş yavaş acelesi yok
    bugün exradan
    anafen multi mat 15 soru
    zambak fen 11 soru
    güvender fen 19 soru
    bugün toplam 93 soru. mesajla yarında(geç oldu bugün) danışman hocama yollayacam
  • ben günde 40 soru çzüyorum bana yetiyor en azından 450 alırım belki oda olmazsa 430
  • günde (en az ) 15 dk kitap okumayı unutmayın
  • Critos kullanıcısına yanıt
    40 sorumu ? sen daha iyi bilirsin sana göre verimliyse bilmem . ama 40 az değil mi? bize ödev olarak bile daha çok veriyorlar. bilmem bence arttırmalısın sınav zamanı sıkıntı olmasın.

    bugün
    güvender sos - 8
    köy sos - 12
    zeka küpü sos - 14
    dörtrenk mat - 21
    zambak fen - 12
    güvender mat - 33
    toplam : 100
    ben kendimi az çalışıyor gibi hissediyorum sanki sadece soru çözüyor hiç konu çalışmıyor gibiyim
  • Bilgisayara çok takılıyorum diye şifreleteceğim bilgisayarı, ödev olursa telefondan yapacağım. Yoksa bilgisayara oturunca yapmadığım şey kalmıyor çok zamanm gidiyo. Gündüz 2 (40 soru) test, 1 konu anlatımı çalışacağım. Akşam da zaman olursa 3 test. Böyle yapıcam, okulda da dersi iyi dinlersem 440-450 garanti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prowebo -- 21 Eylül 2014; 13:48:30 >
  • prowebo kullanıcısına yanıt
    ben günlük 100-120 düşünüyom konu tekrarı da yapacam hafta sonu da 200 çözerim. olur bu iş. kitaplar da fazlasıyla var sorun olmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _savaş32_70

    ben günlük 100-120 düşünüyom konu tekrarı da yapacam hafta sonu da 200 çözerim. olur bu iş. kitaplar da fazlasıyla var sorun olmaz.

    günlük 100 falan fazla bence, abartmamak lazım. ben 7.sınıfta aldığım ve kapağını bile açmadığım tüm dersler güvender kitabını bitireceğim önce hem tekrar hem de temeli sağlamlaştırmak için. sonra hocalara danışarak teoga uygun bi test kitabı alıp onu çözeceğim günde en fazla 50 soru. hocalarımın hepsi fazla abartmayın, bunalıma girersiniz diyorlar ben de bu tavsiyeye uyuyorum. yani az çalış verimli çalış.
  • prowebo kullanıcısına yanıt
    100 e abartı diyorsun yani ben eski konulara bakmaktan sıkılırım niye 7 yi tekrar ediyorsun onu yazın yapmalıydın bence. Bengünde 100 çözüyorum haftasonu bundan daha fazla ama cuma günü çözmüyorum ödev yapıyorum. Bizim hocalarımız hangi soruyu bulursanız çözün diyorlar kaynak önermiyorlar.Açıkçası hedefi az olan için senin düşüncelerin uygun ama hedefi ful yada 490 olanlar en az 100 çözüyor. Bizim okulun müdür yard. kızıda 8 e gidiyor o 250 çözüyormuş ama biz pek inanmadık
  • 30 soru palme fen
    32 soru İngilizce çözdüm ayrıca İngilizce kelime yazdım ve çeviri etk. vb.
    Bugünlük az çözdüm birazdan matematik çözeceğim bi 40 çözerim gibi. Yarın ilk dersimiz okuma dersi ama ben test çözeceğim tabii hocaya soracağım. Yarın resim müzik medya tırıvırı dersler var o yüzden eve gelince 100 150 çözerim
  • yazın başka şeylerle ilgilendim (programlama falan). o yüzden, kitabı bitireyim diyorum. hedefim az değil en az 450-460 düşünüyorum. benim dediğim fazla abartmamak ; hocalarımızın hepsi fazla ciddiye almayın psikolojinize yazık edersiniz diyorlar. hatta günde 20 soru bile yeterli ama güzel bi liseye gitmek için 40-50 soru şart. buna ek olarak tekrar yapıyorum +ödevler de var. yani baya yoğun bir çalışma oluyor. 100-120 soru çözersem ödevlere ve tekrara zaman kalmıyor. bizim sınıftaki bi kız her gün 100-120 soru + çalışma yapıyor fakat ingilizce-türkçe-inkılap dersinde hep geçiyorum kendisini. yani çok çalışıp birkaç şey öğrenmektense az çalışıp bir sürü şey öğrenmek en iyisi. zaten bildiğim derslerin konularını çalışmıyorum, zorlandığım dersleri çalışıyorum(matematik. ). türkçe-ingilizce-sosyal derslerine hiç çalışmamama rağmen sınava girdiğimde hep 85-90 alıyorum o yüzden zorlandıgım derslere vakit ayırıyorum.




  • prowebo kullanıcısına yanıt
    hmm ama benim hiç soru kaçırmamam lazım bunun için de fazla çözmek lazım. bide ben şundan korkuyom sınav günü 60 birine 60 birine giriyorsun ya eğer az çözersem sıkılırım sınav zamanı zorlar
  • yazdıklarımın dışında bugün 14 güvender fen daha çözdüm
    sonra çok soru çözüyom hiç konu çalışmıyom diye reading explorer 2 [bizim okulun ingilizce kitabı (kelime için) ] den çalıştım
    birazdan da Macbeth (ingilizce hikaye kitabı ) çalışcam. ondan sonra fiilimsi ve biraz da yapmadığım(unuttuğum) ödevlere bakarım.
  • yok nolacak sanki, benim öyle korkularım yok. zaten sınav öncesi iyice dinlenirim,kafa dağıtırım sonra sorun olmaz. şuan sadece matematiğim sorun çıkarıyor. onun dışında diğer derslerim iyi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prowebo -- 21 Eylül 2014; 22:10:52 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: prowebo

    yok yav nolacak sanki, benim öyle korkularım yok. zaten sınav öncesi iyice dinlenirim,kafa dağıtırım sonra sorun olmaz. şuan sadece matematiğim sorun çıkarıyor, şu öteleme,yansıma,dönme konusunu işliyoruz. çok sıkıcı bi konu. onun dışında diğer derslerim iyi, okulda öğrendikten sonra tekrar yapma ihtiyacım olmuyor.

    Sen bilirsin.
  • Güvender40 soru bitti 3 yanlış çıktı dikkatsizlikten şimdi yemek yerim sonra inklap okuma
  • Kartal_Kastamonu K kullanıcısına yanıt
    1. soruyu dershane işlemediğimiz için bilmiyorum ama 2. soruna cevap verebilirim
    Şimdi üslü sayıyı temsilen şöyle kabul et mesela 4^3=4.4.4

    (4^5).(5^5).5 olarak parçala

    (4^5).(5^5)=20^5 olur

    yani sonuç (20^5).5 olur
  • Okulda hangi konulardasınız?
    biz türkçede fiilimsiyi bitirdik ustası olduk sürekli soru+ etk yapıyoz.
    matematikte üslü sayılardan başladık ve bitti
    fen de Dna ve genetik kod bitti mitoz az kaldı.
    sosyal 1. ünite bitti
    ingilizce 2. ünitye başladık
    din 1. üni bitti
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.