Şimdi Ara

2014 otomatik fluence'den 2018 megane 4 hb 1.6'ya geçmek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Hiç gündemimde yok iken temiz ve km'si az bir araba denk geldiği için kararsız kaldım ve size danışmak istedim.

    Bende 2014 otomatik touch plus fluence var. 211 bin km'de. Kaput, tavan, bagaj ve sol iki kapı hariç, bazıları lokal olmak üzere 6 parça boya var. Tramer 600₺ civarı.

    Denk gelen araç ise, 2018 Megane hb, manuel, 1.6 joy paket, 18 bin km'de. Hata, boya vs yok.
    615 bin istedi. Belki 600-605'e pazarlık biter.

    Benzer Megane araçların fiyatı:https://secure.sahibinden.com/cs/tloading?returnUrl=https%3A%2F%2Fwww.sahibinden.com%2Fs%2FOFR6zoe0

    Benim aracı 3'e 5'e bakmayıp 450 civarına versem, üzerine (borç bularak veya altın bozdurarak) para ekleyip Megane almak mantıklı olur mu sizce?

    Niyetim şu, hem binmek hem de yaz ortalarında veya sonuna doğru satmak. Kafama takılan soru şu: Megane'nin 2.el fiyat artışı ile fluence'nin fiyat artış oranı aynı mı olur veya ne derece olur? Yani, fark verip Megane'ye geçip de yarın satmak istediğimde fluence ile aynı oranda artış göstermiş olacaksa, eldeki sermayeyi üst modele bağlamak mantıklı olmayacaktır benim için.
    Piyasayı öngören, tecrübe sahibi arkadaşlarım neyi tavsiye ederler?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetmuhsin -- 25 Nisan 2023; 0:39:6 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • Otomatik sonrası manuel alınmaz. Benim 2. araç manuel onda bile sıkıcı oluyor. Otomatik bak bence yine. 600 bin TL civarina Egea hb 1.6 etorq +6 ileri tam otomatik şanzıman ile ilaç gibi gelir. LPG ile de tam uyumlu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otomatikten manuele geçmek her zaman zordur ama zaten satacağım diyorsunuz. Bana yapılabilir gibi geldi. Megane da Fluence gibi çok tutulan bir araç. Manuel olduğu için tabi otomatiğe nazaran daha ağır gidebilir ama bu piyasada biraz da uyguna verildiği taktirde aynı günde bile satılır, hemen bozdurabileceğiniz bir araç.

  • 211bin km den 18bin km ye her türlü geçilir. 150bin tl para değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırf manuel diye araba seçmezlik yapılmaz. Asıl konu donanım olarak düşük model alacaksanız nelerden vazgeçeceğinizi, kullanırken ve satarken bunların size nasıl sıkıntı çıkarabileceğini belirlemeniz gerekiyor.

  • Hb megan elde patlar hemde manuelse
    Hb olsun çabuk satilsin dersen astra veya golf bak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.