Şimdi Ara

2015 A180 Cdi Acil Alan Arkadaşlardan Yorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
8.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncellikle merhaba. Biliyorum sabit konusu var ama çok acil sizlerden öneri almam gerekiyor, öncelliklede aracı almıs kullanıcı arkadaşlar.
    2015 A180 cdi otomatik aracı almaya karar verdik. 2 adet bayiye gittik ve sonuçlar su sekilde :

    2015 180 Cdi. AMG Paket Kırmızı Renk. +Bi-xenon + Sunroof = 115 bin TL'e kadar en fazla indirim alabildik.

    Diğer bayide ise yine 2015 A180 cdi AMG Paket Güney Denizi Mavisi + Bi-xenon + Sunroof = 115 bin TL Fiyat aldık.

    Fiyatları daha indirmiyorlar . Sizce bu fiyatlar iyimi yoksa bayi biraz yüksek mi tutmuş durumda.
    Ayrıca yeni 2015 A180 lere elmas kesim ön ızgara + Keyless go start standart olmus.

    Kısacası iki araçtada ekstra bi-xenon + sunroof+ AMG paket var ve fiyatlar bu şekilde. Araç İzmirden bayilere sorduk. İstanbuldadan fiyat alma sansımız var. Fiyat konusunda yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.


    (Yeni 1 serisinede baktık içi biraz küçük geldi ve M- Stroil Mavi ye fiyat 130 bin TL istediler indirimde yoktu o yuzden eledik)







  • A serisi 2015'te makyaj mı gördü? Başka nasıl değişiklikler olmuş makyajda?
  • Makyaj yok suanki araçlarda . Sadece elmas kesm ön ızgara ve keylesgo standart hale gelmiş. Fakat makyaj yiyecek gibi haberlerde dolanıyor doğrulugunu bilmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A180 amg + bi-xenon + sunroof beyaz renkte aracı 112.500 liraya 3 hafta önce filan aldım. Beyaz ve kırmızı renk araçlarda boya için ek ücret almıyorlar. Bayi ek olarak trafik sigortasını filanda yaptı. 112.500 den daha aşağı alamassın.
  • Mavi kırmızıdan daha güzel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A180 cdi style otomatik için fiyat alan oldu mu acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corail -- 6 Haziran 2015; 22:31:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015 cdı kullanıcısıyım arabayı yerden yere vuranlar ya bilmiyor yada konusuyor yakıt 5.5 i gecmiyor konforda sonuda kadar özellikle cam tavan kalitesi diger kullandıgım aaraclara göre daha oturaklı almayımdüşünenneler. Kesinlikle. Yorumlara bakmayın gidin görün

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu açılalı süre geçmiş şu an aracı aldın mı almadın mı bilmiyorum ben hala karar aşamasındaymışsın gibi yanıtlayacağım. Ben 2015 amg paket a180 cdi kullanıyorum aracın görünüşü içinin güzelliği bana göre rakiplerinin çok önünde. Aynı şekilde şanzımanını da beğeniyorum ve Renault motoru dendiğine çok aldırış etme sonuçta 1.5 109 beygirlik mercedes motor üretseydi daha mı hızlı gidecekti sanki araç yine aynı hesap ve renault 1.5 motorlar rahat 300.000 km deviriyorlar. Marka takıntısı olanlar boş konuşuyorlar o yüzden aldırma.Sürüş keyfi konusunda C180 in gerisinde çünkü önden çekiş araç ve pek performanslı değil ama beni tatmin ediyor açıkçası hangi arabayla kıyasladığına bağlı.Yakıt konusunda gayet başarılı.Tek beğenmediğim konu amg paketli olanlarının konfor konusunda mercedesle alakasız olması gerçekten amg süspansiyoları ve 18 inç janlar ,45 yanak run flat lastiklerle çok sert bir araç kullanırken dikkatli olmalısın konforsuz bir araç baştan söyliyeyim.Onun haricinde gayet memnunum fakat almadan önce test sürüşü yapmanda fayda var tabiki sürmeden alma.




  • Ben de 1 haftadır 2015 DCI + Otm + Amg + Sunroof + Xenon lu paket kullanıyorum. Önceki aracım 2013 Highline Golf 1,4 TSI 122 Hp idi. Orjin olarak golfü ele alırsam, süspansiyondan ben de çok korkuyordum ama golften çok az konforsuz dieyebilirim. Dizel motor kesinlikle gürültülü değil. Ama bazı konularda mercedese yakışmayan ayrıntılar da yok değil. Misal tok kapı sesi diye dalga geçilir ama izolasyon konusunda özenilmemiş diyebilirim. 110Km/h den sonra yol sesi ve rüzgar sesi artıyor. Ses sistemi tatminkar. Arkada havalandırma kanalları ve arka kolçak olmaması kötü olmuş. bagaj ve iç alan hacmi ortalama altında. Gözlük koymak için özel saklama alanı yok. Vites geçişleri DSG nin epey altında ama gayet güzel vites geçişleri.
    Bu kadar olumsuz görüşten sonra gelelim artılarına: bi kere araç müthiş gösterişli. Göze hitap eden birçok obje var. Sürücünün yüzünde tebessüm bırakabiliyor bu ayrıntılar. Cam tavansız AMG düşünülmemesi lazım diye düşünüyorum müthiş hava katıyor. Kapı eşiklerindeki ışıklı kapı altı eşiği kafalıkların altındaki aydınlatmalar, kırmızı dikişler, vücudu saran koltuklar, silecek kolu yerine konulan vites kolu vs vs.




  • Benim babamda 2010 model goldf tsi higline var. Onunla karşılaştırınca 1,5 yıldır kullandığım A200 AMG süspansiyonları çook ama çook sert ve rahatsız. Bu arada almak isteyen var ise A200 aracımı satıyorum. 2. el sayfasında ilanım var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.