Şimdi Ara

2015 Chevrolet CRUZE

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj








  • Arkadaşlar bildiğim kadarıyla araç 2014 eylül ayında Paris Auto Show da tanıtılacak. tahminen 2015 ocak ayında ülkemizde satışa sunulacaktır.
  • General Motors’un 2014 yılının son aylarında satışa sunmaya planladığı tamamen yeni Cruze modelinin satışa sunulma tarihini 2015 yılı Aralık ayına erteledi. Reuters Haber Ajansı’nın aktardığı bu habere göre General Motors’un başarılı sedan modeli Cruze, 2016 model olarak satın alınacak.

    Amerikalı otomobil üreticisi General Motors’un elinde kalan güncel Cruze modellerini tüketerek maksimum kazanç sağlamasının ardından yeni modeli satışa sunma felsefesini izleyeceğini belirten otomotiv otoriteleri, şirketin daha önce de bu tip stratejiler izlediğini belirtti.

    Bu yılın başlarında General Motors Cruze modelinin ilk dizel motorlu versiyonunu Amerika Birleşik Devletleri’nde satışa sunmuştu. Başarılı Cruze sedan modelinin 5 kapılı hatchback ve steyşın versiyonları ise Kuzey Amerika dışında, başta Avrupa olmak üzere ülkemiz de dahil birçok ülkede satılıyor. Öyle ki 2008 yılından bu yana üretimde olan Cruze modeli, Avustralya’da General Motors’un alt markası Holden Cruze adı ile satılıyor.

    Reuters’in haberinde yer verilen bilgiye göre General Motors, ABD’de satışa sunduğu Malibu modeli ile yakalayamadığı başarıyı Avrupa’da da satışa sunulacak Cruze modeli ile yakalamaya çalışacak. General Motors yalnızca Kuzey Amerika’da satışa sunduğu Malibu modelini, gösterilen ilginin az olması nedeniyle henüz bir yıl dahi geçmeden makyajlamıştı.

    Casus fotoğrafları otomobil bloglarında yayınlanan yeni Chevrolet Cruze modelinin, Aveo modellerine benzer ön tasarımı dikkat çekerken, köşeli tasarım hatlarının Aveo Sedan modeline oldukça benzemesi de gözlerden kaçmadı. Tamamen yenilenecek Chevrolet Cruze, markanın kompakt modellerinde kullanacağı yeni bir platform üzerinde konumlandırılacak.




  •  2015 Chevrolet CRUZE


     2015 Chevrolet CRUZE


     2015 Chevrolet CRUZE


     2015 Chevrolet CRUZE




  • ön taraf kia-ford karışık.
    arka ford-toyota karışık.
    genel olarak ford ağırlıkta
  • 2015 çok satardı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baya iyi olduğunu düşünüyorum. Amerika biraz petrol sıkıntısı çekseydi şimdi sokaklarımız Chevrolet Cruze'la doluydu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.