Şimdi Ara

2017 ford focus trend x 1.6 manuel benzinli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
6.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar 2017 ford focus trend x 1.6 manuel benzinli fiyat alan var mı? Bir de 30 bin tl 18 ay 0 faizli kredi veriyor tavsiyelerinize ihtiyacım var



  • 2 hafta önce 67 bin fiyat vermişlerdi, İzmir'de bir bayi. Araç güzel ama astra ve megane da değerlendirilmeli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 8 Haziran 2017; 1:12:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Hocam kredi ile alındığında fiyat artiyor mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satış temsilcisi, kredi kullanırsanız fiyat değişir demişti.
  • 0 faiz kredi ile beyaz focus trendx benzinli 69 bin fiyat aldım yer balikesir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Astra veya megana dahi bakma focus varken başka araç alınmaz. Ford un ince işçiliği yeter ön takımdaki tokluk olayı ford da çok iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arayip da bulamadigim aractir konya'da

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşımda var. Vwnin dsgsine kızıp passatını satıp bundan almıştı. Şimdi golf alıcam diyor. Dedim dsg? Ya boşver bu da çok yakıyot dedi. Bir de vw kalitesi yok dedi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2017 focus 1.6 benzinli trendx hb beyaz modeli park sensoru de dahil 67.500 tlfiyat aldim. 30 bin tl sifir faiz kredi ile sizce fiyat nasil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam fiaytı bilmem ama focus kesinlikle ama kessinlikle tavsiye ebileceğim bir araç. Sahibi olmadım ama 1 ay boyunca kullandım + bir çok kez de yolcu olarak seyahat ettim. Premiumlar dışında bnm c sınıfında 1 numaramdır. Çok tok, yol tutuşu çok iyi, sürüş keyfi alabileceğin bi araç. İçi ciddi anlamda dar bu sorun olmayacaksa yapıştır gitsin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • murat425 kullanıcısına yanıt
    Ben 1,5 yıl baska araba kullandım sanırım :) hocam işçiliği idare eder öyle ince felan değil. Biz ilk çıktığında yeni kasasından, arkadaşla 2 tane sıfır aldık. Ön cam sag direk birleşim yerlerinde 1-2 parmak girecek boşluk vardı. Vitesin sag tarafinda bir çıkıntı var. Oranın torpidoya uzanan yerinde de açıklık vardı ona zaten çözüm bulamadılar. Bariz kısa ve gıcık duruyordu adamlar buna zaten birşey yapamazdı.


    Servise götürdüğümüzde adamlar ittirip kaktirip abi bu kadar oluyor deyip gönderiyordu. Ayrıca pek takılmam ama ben bile içindeki sert plastik ve dandik kadranın yol bilgisayarı için; hem titanium kadranı ile değiştirdim hemde direksiyona kırmızı ipli kılıf diktim.


    Onun haricinde yolda giderken güven vermesi, yakıtı, sessizliği, radyosu on numara bir araba. Birde bagajı küçük :) ayrıca aklıma gelen cam meselesi var; nedendir bilmem bu araçların ön camı kolay çiziliyor. Ben aracı petrol yikamalarina hiç sokmadım, hani desem orada çizildi ama oda değil. Büyük ihtimal aracı sildiğim bezde yer alabilecek tozlardan kaynaklandı. İyide arkadaş bu benim 7. Aracımdı o kadar aracı yıkayıp sildim birşey olmadıda bunda neden oluyor :)

    Son olarak vites aralığı bu arabaya hiç olmamış: 120 km hız için 3150-3250 devir çeviriyor. Buda kafa ütülüyor. 110 km ile gidilecekse sorun yok ama öylede bu araç çok sıkıcı oluyor.

    Not: aracı alacak arkadas asla hb alma. Gerek satış rakamları gerekse malum sitede talebi düşük bir kasa, sedandan vazgeçme. Ben 2 ay önce aracımı satarken o kasalar aylarca duruyordu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeTalliCaLi -- 10 Haziran 2017; 12:52:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • MeTalliCaLi kullanıcısına yanıt
    Hocam ayrintili cevap icin cok tesekkur ederim. Bugun bir bayiden sedan beyaz 67250 fiyat aldim. Ancak arac 5 temmuz da gelecekmis. 30 bin sifir kredi. Temmuzda olup olmayacagi belli degilmis.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murat425 kullanıcısına yanıt
    hıahıahıahhoooohohaa ney ney ? bir daha söyler misin :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.