Şimdi Ara

2018 NBA DRAFT'I

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Lotarya sıralaması belli olmuş. Mock draft tahminleriniz, steal ve bust adaylarınız neler?

    Steal adaylarım: Zhaire Smith, Gary Trent Jr, Grayson Allen.

    Bust adaylarım: Marvin Bagley, Mo Bamba, Kevin Knox, Michael Porter Jr.

    İlk 10 sıra için mock draft tahminlerim şu şekilde:

    1-) Suns - Deandre Ayton : Suns franchise ının yüzü haline gelen Devin Booker'ın 2 numara oynaması sebebiyle Suns'ın Doncic'i geçerek 1nci sıradan Ayton'ı seçeceğini düşünüyorum. Bu arkadaş çok atletik ve şutu olan bir 5 numara. Savunması, post kontrolü ve ribaund yeteneği zayıf. İlk senesinde çok önemli işler beklemesem de gelecek 3 sene içerisinde all-star seviyesine çıkabilir.

    2-) Kings - Luka Doncic : Avrupalı oyuncuları seven Kings geleneği 2nci sıraya kalması halinde mutlaka Doncic'i seçecektir. Fox-Hield-Doncic 3 lüsü gelecek birkaç sene içerisinde iyi işler çıkarabilir.

    3-) Atlanta - Jaren Jackson Jr : Geçen sene 19ncu sıradan J.Collins'i çıkararak iyi iş yapan Atlanta, Schröder'in ayrılma durumuna bağlı olarak 1 numara yada 5 numara seçecektir. Benim tahminim Jaren Jackson Jr. Bence bu arkadaş, bu draft sınıfının en yetenekli ve en potansiyelli uzunu. Mükemmel şutu var. Ribaundlarda draft sınıfının en iyisi. Atletizmi de iyi sayılır. J. Collins ile iyi bir ikili olacaklarını düşünüyorum. Gelecek senelerin ikiz kuleleri olabilirler.

    4-) Memphis - Marvin Bagley : Bu arkadaşın tam olarak şişirilmiş bir balon olduğunu düşünüyorum. Pek güvenilir bir şutu yok. Post için zayıf. Kolejde atletizmi ile ön plana çıktı ama Nba'de aynı atletizmi gösterebileceğine inanmıyorum. Benim bust adayım.

    5-) Mavs - Wendell Carter : Geçen senenin en beğendiğim çaylaklarından birisi olan Dennis Smith'in yanına iyi bir uzun arayan Mavs'ın Wendell Carter'ı seçeceğini düşünüyorum. Post oyunlarında ve ribaundlarda çok yetenekli.

    6-) Magic - Trae Young : Draft sınıfının en yetenekli 1 numarası. Mükemmel şutu var. Kolejden inanılmaz istatistikler tutturdu. Payton'dan bir cacık olmayacağını nihayet anlayan Magic, Payton'ı Suns'a takaslamıştı. Şu an harıl harıl 1 numara arıyorlar. Magic Young'ı seçecektir.

    7-) Bulls - Michael Porter Jr : Bu arkadaş için yeni Durant benzetmesi yapılıyordu. Liseyi bitirdiğinde 2018 draftının 1 numaralı seçeneği olarak gösteriliyordu. Üniversitede ilk maçında sakatlandı ve sezonu kapattı. Sakatlığın etkilerini yeni atlattı. Tam bir kapalı kutu. Ben bir kaç maçını izledim ve beğenmedim. Sadece el üstü şuta yöneliyor, potaya yürüme alışkanlığı yok. Seçecek takım için büyük bir risk. Sırf lise performasından dolayı 7nci sıradan Bulls tarafından seçileceğini düşünüyorum. Potansiyel bust adayım.

    8-) Cavs - Mikal Bridges : Lige en hazır gelen oyunculardan birisi. Ncaa şampiyonu olarak geldi. Mükemmel bir savunması ve iyi seviyede 3lüğü var. Tam olarak Cavs'ın aradığı kan.

    9-) Knicks - Collin Sexton : Draft sınıfının en iyi ikinci point guard ı. Ben J. Wall'a benzetiyorum. Çok hızı, iyi sayılabilecek savunması ve gelişmeye müsait şutu var. Geçen sene Ntilika'dan umduğunu bulamayan Knicks bu sene Sexton'u seçer.

    10-) Phila - Zhaire Smith : Aslında mock draftlarda 15-20 arası gösteriliyor ama ben bu çocuğu çok beğeniyorum. Phila'nın 10cu sıradan seçmesini ümit ediyorum. JJ Reddick'ten boşalacak 2 numarayı çok rahat doldurur. Mükemmel bir atletizmi var. Şutu gelişmeye müsait.







  • DeAndre Ayton, Marvin Bagley, Trae Young ve Luka Doncic ilk 4 olur. Gerisi karışık.

    Porter Jr.'ın sakatlığı olmasaydı yeni Durant olabilirdi ama sakatlıktan sonra çok korkak oynuyor. NBA'e gelip kendini geliştirenlerle geliştiremeyenlerin en büyük farkı cesarettir. Biraz daha sert oynaması lazım.

    Mohamed Bamba, en iyi uzunlar arasına girebilir. Ondan da çok ümitliyim.
  • bu sene iyi uzunlar var geçen sene kısalar seneseyti
  • #1 Luka Doncic işte Ayton 2 olur gerisini bilemiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarıda yazmayı unuttuğum steal adaylarımdan: 1-) Donte DiVincenzo 2-) Sviatoslav Mykhailiuk.

    DiVincenzo mock draftlarda ilk tur son sıralarda, Sviatoslav ise ikinci tur orta sıralarda gösteriliyor.

    Birbirine çok benzeyen iki oyuncu. Mükemmel seviyede şut ve iyi seviyede atletizm var.

    DiVincenzo'nun savunma yeteneği için ayrıca bir parantez açmak gerekir. Oyunu kortun her iki tarafında da çok iyi oynuyor. Draft Combine ilk gününde baya bir dikkat çekti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atsız1925 -- 22 Mayıs 2018; 14:7:36 >
  • Ayton gibi bir canavardan vazgeçmezler diye düşünüyorum. Kingse gidecek olana da şimdiden geçmiş olsun Liangelo Ball da drafta girecek deniyordu var mı haber hocam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flight Of Icarus -- 29 Mayıs 2018; 5:19:35 >
  • Flight Of Icarus F kullanıcısına yanıt
    Liangelo da drafta katılacak. Şu an için mock draftlarda kendisine pek şans tanımıyorlar. Ayrıca herhangi bir takımın da listesinde değil. Tabi drafta kadar durumlar değişebilir. Aslında ben beğeniyorum Liangelo'yu. Abisinden daha iyi bir skorer. Şutu çok iyi seviyede. Gösterişli oynamadığı için diğer iki kardeşinden geri planda kalıyor.
  • 1. ayton 2. marvin bagley 3.luka doncic 4. jaren jackson jr 5. Muhammed bamba 6.trae young 7. wendell carter 8. micheal porter jr
    zhaire smith in manyak bir aletizimi var: (süper elit sevyede) mart çılgınlığındaki 360 derece alley-oop müthişti ama 15. sıra gibi seçilir diye düşünüyorum. Ayrıca izlediklerimden kevin knox ta fena değil stili paul george a benziyor.9-15 arası bir yerden de o seçilir diye düşünüyorum.
    bu draft ın nba tarihinin en iyi draftlarından biri olacağı söyleniyor.Bakalım nasıl olacak
  • muhammed bamba adamın kulaç uzunlugu 2.38,2.41 olması lazım antony davis 2.32 kulaç uzunlugu vardı.street fighter dhalsim uzuyan kolları gibi mübarek




  • Drafta 1 gün kaldı. İlk tahminlerimi yazdığımdan bu yana 1 aydan fazla süre geçti. Bu süre içerisinde ölçümler yapıldı, takımlar oyuncuları antrenmanlara davet ettiler vs. bir sürü gelişme oldu. Son durum itibariyle mock draft tahminlerim şu şekilde:

    1-) Suns - Deandre Ayton
    2-) Kings - Marvin Bagley
    3-) Hawks - Doncic
    4-) Memphis - Jaren Jackson Jr
    5-) Mavs - Mo Bamba
    6-) Magic - Trae Young
    7-) Bulls - Michael Porter
    8-) Cavs - Mikal Bridges
    9-) Knicks - Collin Sexton
    10-) Phila - Wendell Carter
    11-) Charlotte - Kevin Knox
    12-) LAC - Shai Gilgeous Alexander
    13-) LAC - Zhaire Smith
    14-) Denver - Miles Bridges

    Bu draftta tüm gözler Mo Bamba'nın üzerinde olacak. Son 1 ay içerisinde medyada çok fazla ön plana çıktı. Bunun sebebi inanılmaz kanat açıklığı.

    Geçmiş draftlara bakarsak, sadece size ile ön plana çıkıp yüksek sıralardan draft edilmiş oyuncuların başarısız olduğu görülüyor. Ben şahsen, bu arkadaşın da abartılmış bir balon olduğunu düşünüyorum.

    Kendisini draft eden takıma ilk senede pek bir katkı sağlayabileceğini düşünmüyorum. Zira hücum repartuarı çok sınırlı. Çok zayıf olması sebebiyle postta çok eziliyor. Post oyunlarını beceremiyor. İyi seviyede bir şutu yok. Denk gelirse atıyor. İlk senesinde hücum anlamında pek birşey göstereceğini zannetmiyorum, sadece çember savunur. Tabi gelecek yıllarda şutunu daha iyi seviyeye getirirse ve biraz kalıplanırsa durdurulamaz bir oyuncu da olabilir. Bu da hangi takıma gideceği ve hangi koçla çalışacağı ile doğrudan bağlantılı. Kas kütlesini arttırmış, kilo almış ve şutunu geliştirmiş bir Bamba ligin gelecek 10 senesini çok rahat domine eder.

    Fakat, Ayton gibi JarenJackson gibi WendellCarter gibi lige hazır gelen ve doğrudan katkı verebilecek potansiyelli oyuncuların yanında birçok soru işareti taşıyan Bamba'yı ben olsam seçmezdim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atsız1925 -- 20 Haziran 2018; 13:30:17 >




  • atsız1925 kullanıcısına yanıt
    + olarak uzunlarin önemi kalmadi.



    Ante mesela. Şutu yok ve milwaukeeyi sadece play offa cikartabiliyor ki dogunun hali.malum.



    Drafttaki oyuncular hakkinda bilgim yok. Doncic her turlu sacramentoda. Ayton da sunsta.



    Bamba dallasa kalmaz bence. Ama dallasin ihtiyaci da uzun olacak. Draft hakki.karsiligi kawhiyi alsalardi cok iyi olurdu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk 5 böyle olur.

    1- Suns- Ayton
    2- Kings- Bagley
    3- Hawks- Jackson
    4- Memphis- Doncic
    5- Dallas- Porter
  • mo bamba is the king
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.