Şimdi Ara

2020 mercedes a180 far sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,


    2020 model mercedes a180 sedan aracım var Almanya da yaşıyorum. Geçtiğimiz hafta burda bir don gerçekleşti 1 hafta boyunca hava -10 civarlarında kaldı. Şuan arabayı sürerken araba kendi kendine uzun farkları açıyor. Bunu otobanda 150 ile giderkende yapıyor ara sokak da 30 la giderken de . Kendim manuel olarak kisa fara geciyorum bazen tekrar kendi uzun aciyor bazen acmiyor bazende bu döngü 2-3 kere tekrar laniyor. Bu neyden kaynakli olabilir ?


    cevaplariniz icin simdiden tesekkürler :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurbizu -- 22 Şubat 2021; 12:59:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Merhaba, arabanız Meksika üretimi olan partiden mi?

    Meksika üretimlerinde bazı işçilik hataları var, ben ilk çıktığında A Sedan’ı 3 gün kadar kullanmıştım, 0 kilometre araba kendi kendine multimedya sistemini açıp kapatıyordu, bazen de sistem açıkken kendi kendine sesini yükseltiyordu, kısamıyordum. 1.5 dizel motorluydu araba Rölantide motorun titreşimi iç trim aksamlarına yansıyordu, yani bana sorarsanız Mercedes kalitesinin altında bir otomobildi, Meksika üretimlerindeki işçilik problemlerini yabancı forumlarda da okumuştum.

    Bkz;https://mbworld.org/forums/class-w168-w169-w176-w177/767521-overview-a250-4matic-after-4-months.html (Burada multimedya probleminden bahsedilmiş, başka problemler de var, aslında buraya konu açmak yerine bu yabancı siteye yazmanız daha faydalı olabilir.)

    (Otopark.com testinde de sayın Sinan Koç’un test ettiği neredeyse 0 km olan otomobilde de hava yastığı arıza ışığı yanıyordu, yani diyeceğim o ki, A Sedan genel olarak sorunları olan bir otomobil)

    Ama Tabi ki probleminizin neden olacağına dair en iyi cevabı size yetkili servis verecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Forumu inceleyecegim tesekkürler, mecburiyetten aldık benim de pek içime sinen bir araç değil cla almak şstiyordum ama arkası ve bagajı dar olduğu için a sedanıntercih ettim arada 3 bin euro fark vardı birşey yoktu yani 😐


    birde kapı altı mercedes logosu sürekli yanıp sönüyor (yere yansıyan loga) ara sıra yapıyor bunu neden acaba ? Bilginiz varmı ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berlin oto saniyede Hans usta var ona bir gösterin.

    Şaka bir yana bence basit bir sensör arızası. Araç da garantiliyken değiştirirler herhalde.

  • 😅


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altenessen'de sönmez usta var bu işlerde bir numaradır. Nice bmw 7.30 ları kız gibi yapıyor diye duyduk. Yalnız torpidoyu falan kurcalama huyu varmış eşya bırakmayın.

    Şaka bir kenara mercedes'in c sınıfından alttaki araçlarında çok ciddi malzeme ve işçilik sorunları var. (Eskiden c de bile vardı ufak tefek sorunlar ama bir kaç makyajla c bambaşka seviyeye geldi.) Almanya gibi ülkedesin dostum alsana bir a5 coupe :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkgs -- 22 Şubat 2021; 15:26:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.