Şimdi Ara

2020 Yaz Lastiği Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar cümleden hayırlı forumlar, 185/55/15 ebadında yaz lastiği alacağım. Kormoran marka tanesi 280 ₺, Petlas marka tanesi 310 ₺ fiyat aldım. Benim için önemli olan yakıt ekonomisi, diğer özellikleri ortalama olsun. F/p ürünü tavsiye edebileceğiniz nelerdir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ejderdogan -- 1 Temmuz 2020; 12:50:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • Teşekkürler, kumho ecowing başka sitelerde de tavsiye edilmiş buna bir bakacağım, petlasda kormorona nazaran daha çok tavsiye ediliyor, teşekkürler tavsiyeleriniz için. Fakat kormoran kullanan var ise kullanıcı deneyimlerini paylasabilirse memnun olurum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ejderdogan kullanıcısına yanıt
    modeli eco, green, efficient, energy gibi verimlilik çağrıştıran lastiklerin yakıt tüketimi düşük olur. kumho ecowing, petlas progreen, goodyear efficientgrip, michelin energysaver, continental ecocontact vb. kormoran yakıt tüketimini olumsuz etkiler.
  • ejderdogan kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 6 yıl önce aldığım kumho ecowing lastikleri değiştirme zamanım geldi, fikir vereyim. Çok fazla kilometre yapmıyorum. Lastiklerde şertleşme olmadı, yumuşaklık devam ediyor. Şu ana kadar tek sıkıntım yaz aylarında sıcaklığa bağlı lastikler fena ötüyor.Yarışta.gibisiniz. Kalitesini belirleyen faktörmü bilemedim. Yakın zamanda değiştirmeyi planlıyorum. Sanırım Petlas olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 185 60 R15 Kormoran Road Performance XL yanakları güçlendirilmiş lastik aldım, sokme takma dahil tanesi 240 ₺ ye geldi. Önce Petlas Progreen sökme takma rot balans toplam 1300 ₺ tutuyordu. Fakat şikayetvar.com da Petlas balans tutmuyor diye şikayetler gördüm, benim jantlar da da hafif yamukluk var, bayideki personel Kormoran tavsiye etti. Gittim Kormoran aldım, epey yumuşak bir lastik, şimdilik memnunum. Arabamin süspansiyonu sert, fakat lastik bozuk şehiriçi yollarında iş görüyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Falken 185/55 R15 82H Ziex ZE310 Ecorun Oto Yaz Lastiği - 294 TL.https://www.hepsiburada.com/falken-185-55-r15-82h-ziex-ze310-ecorun-oto-yaz-lastigi-uretim-yili-2019-p-HBV00000R26KU

    Aynı serinin 235/45 R17 modelini kullanıyorum, çok memnunum. Bu fiyata alabileceğiniz en iyi lastik.
  • Kumho berbat bir lastik sürekli balon yapıyor hankook eco serisine bakınız veya falken, dunlop

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Barum diyorum. Aracı satana kadar memnundum. Hankook'un uygun fiyatlarından bir tık daha ucuz, Made in Germany yazan bir lastik. Conti'nin alt markası..
  • 2016 model aracımda fabrika çıkışlı lastiklerim bridgestone turanza t001 kılcal çatlak mevcut beni değiştir diyor artık. 205/55R16 2 aydır araştırıyorum artık kafam karışmaya başladı. Kormoran Road Performance Xl alacağım. bakalım inşallah memnun eder beni.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.