Şimdi Ara

2021 laptoplarını beklemek mantıklı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gpu'da 3000 serisi, Cpu'da 5000 amd serisi bu sene gelecek ancak fiyatlar abartı olacaksa(15k üstü) beklemenin mantığı yok gibi? Sizce, 8-10k civarı laptop almalı mıyım, yoksa yeni modelleri beklemek daha mı mantıklı?




  • Elf Dragon kullanıcısına yanıt
    Doğrusu ben aylardır bekliyorum. Render video düzenleme için max 11- 15k düşünüyorum ama yeni 3000 serisini bekliyorum fiyatlarını vs. Elektronikte hele ki PC de bir kere alınır bütçe dahilinde en iyisi ini alıp uzun sene kullanmak mantıklı bana göre.
  • Ocak bitti sayılır. Şubata gelmişiz, yeni cihazlar da çıkıyor. Doların seyri düşüşte. Hayırlısı olsun deyip bekliyoruz. Borsaya bitcoi'e para yatırmak gibi biraz. Riskli bir bekleyiş. Mevcut laptoplar pahalı, onlara o parayı vereceğime beklerim daha iyi. Bu bekleme sürecinde masaüstü toplama fikri de aklımı kurcalamıyor değil hani.

  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

    masaüstü /laptop arasında sürekli git gel yaşıyorum.


    ancak masaüstünde aşamadığım konusu kesintisiz güç kaynağı konusu..


    şöyle ki; bilgisayarın sürekli çalışması gerekiyor. Stabil bir şekilde. Günde 16 saat falan. uzak erişim ile çoğu zaman bağlanmam gerek.


    UPS / Kesintisiz güç kaynağı çözümlerini araştırsam da yüksek fan sesi, sürekli bip sesi, verimsizlik, doğru UPS bulamama ve ev içinde online UPS kullanmanın çok zor olması sebebiyle laptoba geri dönüyorum.


    TEknoda son yok. 1.5 sene önce 9750H işlemciler vardı. 10750H 'lar geliyor dur bekleyeyim derken stok problemi o bu.. yine bilgisayar alamamıştım.


    Gelecek olan birçok modelin yeni seri üretim olduğu ve ilk üretimlerdeki olası hataları da düşünmek lazım.


    Piyasada şu anda bu kadar az laptop bulunmasını cidden anlamıyorum.


    örnek Rog strix serisi ( webcam bile yok ama performans için o ışıklı makineyi bile alacağım :) ) yalnız 8 gb ram koymuşlar. 8 gm ram mi olur 10750H SSD makinaya yahu sene 2021





  • Dolar seyri düşüşte diye yeni sezon ürünleri ucuza mi çıkacağını zannediyorsunuz ? Çıkmayacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.