Şimdi Ara

2022 Yılında DH'de Rekor Düşüş [SS]'li (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
3.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ohhhh beter olsun. Salak saçma üyelere önlem almayıp kaliteyi düşürürsen böyle olur. Eskiden çok sıkı kurallar vardı. Yazmadan evvel kırk kere düşünürdük. Hit almak için her haltı yaptılar. Fuhuş sitesinin reklamını yapacak kadar düştüler. Biz Dh'yi kaliteli ortamı için sevmiştik. Dh kalitesizliği seçerek popülerliğimi sürdürürüm sandı ama ters tepti. Bir sürü kalitesiz yer varken niye insanlar burayı tercih etsin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 31 Aralık 2022; 23:3:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forum kültürü kalmadı,

  • Forum kültürü devam ediyor, saksı forumu, bıçak forumu, traş bıçağı, parfüm forumu, kadınlar forumu vs vs


    DH özel olarak üyeliği cep telefonuna bağlayarak yeni üye çekemedi -1

    Kaliteli içerik üretilmesi için herhangi bir teşvik sunmadı, kendisine hit kazandıran yazarlar profesyonel teklifler verilebilirdi -2

    Admin ve moderasyon saçma sapan şekide insanları forumdan uzaklaştırdı, konularını silerek, mesajlarını silerek, banlayarak -3

  • Marty.McFLY kullanıcısına yanıt
    Tyt ayt de bitik hocam. Eski havası kalmadı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MusashimaruKoyo M kullanıcısına yanıt

    Ya Z kuşağının çok embesil üyeleri var tamam kabul de, Z'den önceki kuşaklar bu sitede ne yaptı da suç Z'nin oldu yine :D Hep aynı konular dönüyor o yüzden 2 3 ayda bir girsek de yetiyor çünkü değişen bir şey yok. Değişelim gelişelim konuları pek ilgi çekmiyor hal böyle olunca iyi şeyler yapmaya çalışanlar ayrılıyor forumdan birer birer. Kalanlar da biraz acımasızca olacak belki ama çoğunluğu mahalle serserisi gibi amaçsız, yıkık, aynı konular etrafında dönüp duran at sinekleri gibi.

  • Yöneticiler en büyük sebep. Foruma faydalı üyelere otu botu sebep bilip ceza verip küstürüyorlar. Ben sudan sebeple 19 yıldan sonra ceza almıştım. Neymiş, konu dışına açtığım başlık uygun değilmiş. Halbuki 10 numara başlık açmıştım ve hadi uygun görülmedi, 19 yıldır cezası olmayan birine nasıl gözü kapalı uzaklaştırma verip, foruma küstürüyorsun. Böyle yaparsan tabii ki, çöp üç beş mesaja kalıp, forumu seven ve gönül bağlayanları tersine çevirirsin. Kötü yönetim en birinci sebeptir düşüşte.

  • Reddit candır. Haa hâlâ forum kullanıyorum ama burayı değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni nesil forum kültürüne ilgili değil, fast food kültürü bir nevi. Hemen cevap istiyorlar, beklemeye uygun değilller. Forum işi daha yavaş ilerleyen bir olay. Sen bunu ADHD ile uğraşan yeni nesile dayatmaya çalışınca pek tutmuyor tabi.


    He DH'nin kendi hataları da var tabi. Yıllardır yerinde sayıyor ve sadece isminin marka olmasından yararlanıyor ne yazık ki. Bir LTT gibi olamadı. Ama yurtdışına açılmak şart gibi.

  • Benim için Amazon olayıyla bitti DH.

    Günde 10 kere verilen "Yerli uçağımız göklerde" temalı editör haberlerini de oldukça itici buluyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklentiler değişti, insanlar hemen çözüm bulmak istiyor, devir değişiyor ters yönde, haliyle burası da ters yönde değişiyor. Portallar ve video kanalları daha fazla talep görüyor, sosyal ağlarda bulunuyor insanlar. DH merak uyandıracak adımlar atmalı, video incelemelerin çoğaltılması iyi bir adım olur, vatandaşların sorunları da ortaya konulmalı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mehmet1398 kullanıcısına yanıt

    ya sapsal öyle deme otobüs konularını unuttun mu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her sayfa değiştirmede kocaman reklam sayfası çıkarsa olacağı bu. 1 sayfa değiştiriyon hop reklamı geç çıkıyor kocaman

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ana sayfada sürekli üniversite lise sınav konuları bıktırdı artık. Bide siyaset bitirdi bence bu forumu. Önceden oyun ve teknoloji ağırlıklı siteydi. Şimdi hep negatif haberler insanlar eğlendikleri yerlere giderler.

  • Çok fazla emektar kullanıcısı terk etti. Ayakta tutan sıcak fırsatlar kategorisi de gofret vs paylaşımı yapılıyor.

  • Forum kültürü azaldı evet fakat bu büyük bir etken değil düşüş için. DH'nin rakip forumları Technopat ve Donanım Arşivi sonradan kurulmalarına rağmen solladı burayı. Adında donanım olan bir forum sitesinin donanım ile ilgili doğru dürüst hiçbir kampanyası yok. YouTube, Instagram vs. kullanımı inanılmaz zayıf. Sadık kullanıcıları ödüllendirecek hiçbir şey yok. Diğer forum sitelerinde mesela adam zamanını boşa harcamış hissetmiyor. Neden? Mesela Donanım Arşivi sahibi çat bi story atıyor şu kadar yıl önce kayıt olan ya da şu kadar mesajı olanlara şu şu hediye yada %50 indirimli gibisinden. DH'nin kitlesi yaşlandı artık. Z kuşağını çekecek hiçbir şey de yapmıyorlar ya da bilmiyorum belki forum artık fazla gelir getirmediği için bitse de popülerlik sunucu masrafından kurtulsak diyolar da olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sınırsız banlar, sebepsiz konu silmeler, eksi butonunun kaldırılması, havuz medyası kıvamında gündem haberleri...

  • Sıcak fırsatlar olmasa durum daha da bir içler acısı olabilir..
    Ben de DH forumun bitmesini istemem ki bir şekilde varlığını sürdürecektir elbet ama değişen koşullar her şeye sebep verebilir..
    MSN nerede?..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Değişmeyen tek şey değişimdir. Hele internet trendleri çok hızlı değişmekte. Donanımhaber forumun en aktif zamanında buradaydım çünkü o yıllarda sosyal medya ve diğer platformlar bu kadar etkin değildi. Şimdi artık niye girelim ki foruma? İndirimlere bakmak için kendi uygulamaları var. Sohbet için sosyal medya var. Teknik veya yazılımsal bir araştırma yapacaksak arama motoruna yazıp anında cevap bulabiliyoruz. Biri cevap verecek mi diye beklememize gerek yok. Ha gene de işe yarar çok şey var ancak eskisi gibi değil maalesef. Şahsen ayda bir bile girmiyorum o derece. En aktif üyelerden biriydim on yıl önce. Bir de yeni nesil bizim gibi değil. Biz interneti öğrenmeye çalışarak büyüdük onlar ise internetle büyüdüler. Fark burada.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.