Şimdi Ara

2023 SAMSUNG QD OLED S90C (ANA KONU) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
24
Favori
12.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yanacak falan muhabbeti yapanlar için söylüyorum, ekran digitürk vs gibi şeyler haricinde, görüntüde hareket yoksa 3dk sonra ekran koruyucuya geçiyor simsiyah noktalı bir yılan dönüp dolaşıyor. Zaten bu televizyonun ayarlarında da ekran tazeleme gibi bir şey var. Yanarsa da yansın be kardeşim 3 sene sonra alırız bir tane daha ne yapalım.

  • 65S95C almış ve 5 gündür kullanan birisi olarak, oled aydınlık odada izlenmez devri bitmiş arkadaslar. Gündüz hiç rahatsız etmiyor. Yansıma yok denecek kadar az. Akşamları parlaklık 50(full) ise göz yakıyor. Işıklar kuvvetli ise olabilir. Şahsen intelligent mod maçlar hariç fena değil. İncelemeler filmmaker modu EOTF en iyi takip eden mod olsa da bana karanlık ve soluk geliyor. Dinamik ve standart modda futbol maçı izlenmiyor. Top seke seke gidiyor. En iyisi film ya da filmmaker modu. Güç tasarruf seçenekleri hep açık. Sanki kapatsam da açılıyor gibi. Dolby vision eksikliği hissedilmiyor, HDR 10+ işini yapıyor. Ses soundbar a ihtiyaç bırakmaz audiofil değilseniz. Uydusu harici kutu kadar olmasa da hızlı. Kumanda iyi değil, çok az tuş var, pratik olmuyor. Ayrıca kazara kanal tuşu üstüne dokunursan fonksiyon çalışıp canlı TV moduna geçiyor. Tizen çok hızlı. Umarım bir süre sonra android gibi kasmaz. Yabancılar update kapatın demiş. Uygulamalar arası geçiş çok hızlı ve uygulama kaldığı film dizi varsa irasan devam ediyor. Tod ve exxen Google TV gibi çok pürüzsüz değil. Oyunlarda renkler çok iyi. Sabit Hud ya da CNN turk gibi kanalların sabit renkleri korkutmuyor değil. En az 10 yıl kullanılır. Aydınlık odaya LCD devri bitmiş artık bu parlaklık seviyeleri ile. Aklıma gelenleri yazdım.




  • Merhaba paracard puanınızı sorunsuz bir şekilde alabildiniz mi?

  • kanmet kullanıcısına yanıt

    hocam bende samsung nu8000 tv var, bende 5590c almak istiyorum. fakat kararsızım. onun yerine 6570c qled geçsem bilemedim siz ne dersiniz?

  • aykutersoy A kullanıcısına yanıt
    Hocam ben o TV leri bilmiyorum ama uzman arkadaşlar cevap verirler umarım.
  • kullanan arkadaşlarımız bu tv hakkkında netfilix youtube ve yerel kanallarıda nasıl ayrıntlı bilgi veya görsel gönderebilirler mi?

  • aykutersoy A kullanıcısına yanıt

    Süper, renkler muhteşem. TV'de yansıma yapmama özelliği var. O yüzden gündüz güneşte ışıkta falan da rahatça seyredebiliyorsunuz. O yansımama özelliği nedeniyle temizlerken çok dikkat edin dediydi TV'yi kuran.

    Menü geçişleri baya hızlı.

    Filmmaker mod'u biraz kontrast arttırıp bir de netlik fulleyerek kullanıyorum. Hem maçlarda hem de diğer her şeyde çok iyi.

  • Schroef kullanıcısına yanıt

    yaptığınız ayarlarında ekran fotosunu çekme şansınız varmı?

  • Hocam kendi zevkine göre ayarlaman lazım. Filmmaker modu seçtikten sonra uzman ayarları kısmında "Netlik" 20 yapıyorum (full), kontrast iyileştirici yüksek yapıyorum. "Renk" 30-35 seviyesinde. Aç kapa zevkine göre yani

  • aykutersoy A kullanıcısına yanıt
    Google a "65s95c calibration settings" yazın çıkan sayfalardan yapabilirsiniz. Ama filmmaker modu EOTF yi neredeyse mükemmel takip ediyor. Yani renkler ve ışık olması gerektiği gibi. Bu görüntü size uymaz ise o zaman kendi göz zevkinize göre ince ayar yapın. Enerji tasarrufunu kapatmayı unutmayın. Bu en önemlisi.
  • Schroef kullanıcısına yanıt

    Teknosada denk geldim ben de dün bu kampanyaya.Samsung 10 yıl garanti veriyor dediler bana orada?

  • Amazon

    2023 SAMSUNG QD OLED S90C (ANA KONU)
  • 55QN90C kullanıyorum son derece memnunum ama fılm ızlerken ortam sıyahsa kendılıgınden ortamı dahada siyah yapıyor çok karanlık oluyor bunun bır yerde ayarı varmı karıstırdım ama bulamadım

  • deppechemode45 D kullanıcısına yanıt
    hocam bende lg oled 2 yıl doldu ekran yandı.Bana kalsa oled tv akıllı adam işi değil.alın miniled yada fald panel keyfini cıkarın.He paran vardır 2 yada 3 yılda çöpe atarım dersin ayrı konu.
  • Dün teknosadam 65S90C modelini aldım. %20 indirme ek olarak sağolsunlar %5 daha yaptılar. 69 bine geldi. 12.500 de para kart tercih ettim. 57 ye falan gelmiş olacak. Ay sonuna kadar dediler indirim için. Alacak olanlar ona göre hareket edebilir
  • onrysl kullanıcısına yanıt

    65qn90c ne kadara geliyordu birde hangi ildeki teknosa




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 13 Kasım 2023; 18:4:8 >
  • helsloot kullanıcısına yanıt
    Qn90c nin fiyatını hiç sormadım. İsranbul dan aldım beylikdüzünde
  • onrysl kullanıcısına yanıt

    Hangi teknosadan aldınız acaba? Bana 70 bin tl fiyat verildi Muğla teknosada tüm indirimler ile birlikte, örnek vermek istiyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corto Maltese -- 13 Kasım 2023; 21:43:43 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Corto Maltese

    Hangi teknosadan aldınız acaba? Bana 70 bin tl fiyat verildi Muğla teknosada tüm indirimler ile birlikte, örnek vermek istiyorum.

    istanbul marmara park

  • 55s90c modelini 4-5 ay önce aldım. tv beklediğimden çok daha iyi çıktı. açıkçası tv'lerin bu kadar geliştiğini görmek şaşırttı. düşünen varsa kesinlikle tavsiye ederim. merak ettiğiniz soru varsa yanıtlayabilirim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi octopusokan -- 14 Aralık 2023; 22:24:57 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.