Şimdi Ara

2024 F/P Otel Fırsatları (375. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Tugayy , keremlag Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.799
Cevap
523
Favori
554.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
20. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 373374375376377
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mylove kullanıcısına yanıt

    Ben bu sene kaş'ta deniz manzaralı airbnb'den villa kiraladım. İstediğim koy'ada gidip gezebileceğim. Otel fiyatlarını görünce böyle yapmıştım.

  • kaptan _27 K kullanıcısına yanıt

    Hocam geçen sene çocuklarımla ordaydım. çocuklular için çok iyi bir otel. Havuzu oyun alanları yeterli plajı büyük uzun ve kumlu. Yemekler çok bol, dışarıda side sokağı adını verdikleri bir alan var sağlı sollu her gün tavuk kızartması pasta börek meyve suşi hamburger vs akşama kadar açık. Yemekten yana. hiç sorun yaşadığımı hatırlamıyorum. çocuklar da gayet iyi yediler patates kızartması, meyve vs bulabildim. Alacart gibi pizza yapan yer var istediğiniz zaman alıp yiyebilirsiniz. Sürekli açık olduğu için kalabalık da yok. Ancak akşam yemekleri yemekhane kısmı çok küçük kaldı çok yoğunluk oldu. Güzel yemekler veya tatlılar hemen bitiyordu. 1 hafta kaldım örneğin 1 kez baklava çıktı ben indiğimde bitmişti.


    Onun haricinde personel davranışı iyi değil. Sanki biz oraya para verip gelmişiz gibi değil de oteli sömürmek için gelmiş parazitlermişiz gibi davranıyorlardı. Genel olarak FP oteli tam olarak tabi ben geçen sene eylülde 26 bine kaldım.





  • -PoseidoN- kullanıcısına yanıt
    Toplam harcamanizi merak ediyor olacağım🤔

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • eXaLs E kullanıcısına yanıt
    Kaç haftalık tatil öyle değilse ispanya,italya sahillerinin en güzelinde 1 hafta tatil yapılırdı o paraya

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hendrickk H kullanıcısına yanıt
    Afedersin ama yavaş yaparsın :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • firatbjk kullanıcısına yanıt

    Mesela 7 gün 2 kişi ne kadara çıkar?

  • Panthér kullanıcısına yanıt
    Booking üzerinden bakabilirsin. En iyi sahil dediğin zaman üst limit yok zaten, yazın 100k da verirsin 300k da verirsin kahvaltı dahil otele. Yeme içme ulaşım 150-200k eğer amaç tatilse. Zaten oralar ucuz olsa adamların işi gücü yok antalyaya koşturmazlar.

    Burda her şey dahil iyi bir otele karşılık ispanyada bungalov ya da sıradan bi oteli hesaplarsan burdaki adam da muğlada oda-kahvaltı bungalovda 15k bir hafta tatili koyar karşısına zaten. Elmayla armutu karıştırmamak lazım yani.

    Ama yeni yerler göreyim, basit otellerde kalıp şehirleri keşfedeyim, yemek işini fast food ile çözeyim, bir gün o şehir bir gün bu şehir dersen o paralara 2 hafta da gezersin.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • firatbjk kullanıcısına yanıt




  • Kronik02 K kullanıcısına yanıt

    Aslında total'e bakarsak ev-uçak-5 gece 6 gün için ayırdığım para derken totalde 40k gidiyor gibi yaptım. (Uçak-ev 20k) yani 5 gün için 20k ayırdım yemek vs bakalım. Ha kasım aralıkta bu paraya otel tutamazmıydım tutardım ama o zaman bütçem pek yoktu. Birde ben kaş civarında gene aynı şekildep pansiyonda kalmıştım koyları çok güzel istediğim koya gitmiştim ve en güzel tatilimi orada geçirmiştim.Akçagerme plajı, kekova,kaleköy,akvaryum koyu,kaputaş, çok güzel yerler. Aşağıya kekova'dan da 1 kare bırakmış olayım.


    Cümleten herkese keyifli,sağlıklı çok mutlu sorunsuz tatiller dilerim.


    2024 F/P Otel Fırsatları




  • Avrupa biraz pahalı ve vize problemi olabiliyor ama ben de radarıma gelecek sene Rixos Mısır otellerini ekledim.Fiyatlarına baktığımda gözlerime inanamadım.Aynı ayarda Türkiye'deki oteller 150-200 k arasındayken Sharm el Sheikh'de 5 gece ultra herşey dahil 40-45 arası.Ve nerdeyse her dönem aynı fiyat.Aşağıya link bırakıyorum,incelemenizi öneririm hepsi de muazzam ötesi oteller.

    https://www.etstur.com/Rixos-Misir-Otelleri

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hocam ulaşım ve rehberlik hariç fiyatlar değil mi ?

    malum oradaki siyasi hareketlilikten sonra iki ülkenin arası baya sıkıntılıydı. şuan türk vatandaşlarına davranşıları yaklaşımları nasıl ?

    aramızda giden gelen varmı acaba ?

  • premiumbeyin kullanıcısına yanıt
    Ulaşıma baktım hocam direkt uçuş 2.5 saat ve 3500-4000 civarına bulabiliyorsunuz.
    Bir de Rixos otellerinin işletmecilerinin hepsi hemen hemen Türk,çalışanları Türk,yemekleri,eğlenceleri hep uyuyor gibi bize.Aşağıda 2 otel için detaylı inceleme videosu var,gerçekten çok beğendim,vakti olanlar bence bir göz gezdirsin.

    https://www.youtube.com/watch?si=Q0PB5NRnHYR6j-Bq&v=P6Yf5KTqaUs&feature=youtu.be

    https://www.youtube.com/watch?si=Gfqo5LlII_563cCB&v=hQwsn0UFM5Q&feature=youtu.be

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • uhd otel tatili ile iki günde bir farklı lokasyonlarda oda-kahvaltı konaklamalı tatili kıyaslamak çok gereksiz. buna çadır-kamp tatili de dahil. yurtdışı da aynı şekilde.


    burada uhd premium tatil yapmak için 80-90k veren adama yurtdışı oda-kahvaltı konaklamalı tatil öneriyolar. ne alaka birader ?


    ben yıllardır bu 3 ünü bir arada yapıyorum. çıkıyoruz buradan çanakkale-izmir lokasyonunda 1 gece, sonra 1-2 gece haydar koyunda çadır kampı. sonrasında en az 2 gün tekne turu olmak uzere bodrum-kaş arası 2şer gün oda-kahvaltı konaklamalı koyları geziyoruz. son 5 gün de ultra herşey dahil otel alıp hem yeme içme etkinlikler vs eğleniyoruz, çocuk için otell zaten mükemmel bişey. hem de 7-8 günlük koşuşturmadan sonra dinlenmiş oluyoruz.


    şimdi su bile olmayan bir koyda çadır kampı yapmanın keyfi başka(kimine göre bu işkence olabilir ) , hergün farklı koylarda yüzerek tatil yapmak başka, her türlü premium içkinin ve türlü güzel yemeklerin ve kaliteli hizmetin olduğu otellerde tatil yapmak başka keyifli. ben hepsini seviyorum ama tanıdığım çoğu insan bunlardan bir veya ikisini seviyor. diğerlerini ya sıkıcı ya da eziyet olarak görüyor.


    son olarak şunu söyleyeyim 2 kişi 1 çocuk, 1 hafta 80-90bin liraya italya-ispanya nın en güzel kıyılarında tatil yapamazsınız. çok net. sadece ulaşım ve konaklama masrafı ortalama 60-70 bin lira yapıyor.





  • firatbjk kullanıcısına yanıt

    İtalyada Antalya sahiline benzer bir sahil şehrinde günlük 7x100€ ya pek çok yer bulmak mümkün, pegasustan uçak baktım 2 kişi git-gel 10.000TL ye Roma, 13.000TL Bari mevcut, etti 35.000TL...


    Geriside ne kadar gezeceğine, ne yiyeceğine bakar. Ye iç gez, 100.000TL etmez.




    Mesela vizesiz yerler var, Ksamil/Arnavutluk. Git deniz tatilini yap.

    Antalya nedir? Her yıl yollara dökülüp temmuz /Ağustos pis sıcakta denize gireceğim diye bir sürü dert.


    Her sene Antalya'ya koşuşturan adam tatilin en boş işini yapıyordur, 30 senedir Antalya'da oturuyorum. Çalışma dönemleimizde 2-3 günlüğüne yeni açılan otellere kaçardık, o zamanlar bedavadan azcık pahalıydı buralar. 3-5 ten sonra hepsi aynıdır. Giitim yani pek çok otele.


    Uçak-Araba bin yol tep 4-5 gün havuz kenarında oturup gözleme ye, sonra Uçak-Araba yol tep eve dön, sonra tatil yaptım diye anlat!


    "Oralar ucuz olsa" dediğinize göre tecrübe etmemişsiniz. Gerçekten ucuz yerler var, artık Türkiye'de tatil çok pahalı ve anlamsızlık ifade etmeye başladı, iyice saçmaladı.


    Mesela bir ara gitmek için Amerika bileti bakıyorum, New York 2 kişi git-gel 30.000TL ye var, 100.000TL ye Manhattan'da dolanıp şok yaşarsın. Antalya'da 80-100.000 4-5 gün otel nedir Allah aşkına!


    Balkanlar ayarladım(3. gidişimiz olacak) 8-10 gün tutacağı, 40-50.000 Maksimum. Ülke/İnsan/kültür görülür.


    E-vize ile St. Petersburg'a git, şaşıp kalırsın.


    Yakın zamanda Belgrad bira festivali var, daha sonra yaz festiavali başlıyor sokakllar cıvıl cıvıl. Gez dolaş Novisad'a geç oradan Subitico. Günlük 50€ ya gayet de güzel ve rahat edeceğin ev dolu.


    Deniz isterim dersen, Karadağ/budva-kotor.

    Şarm El-Şeyh/Hurgada herşey dahil, Luksorda krallar vadisinde gez, tv'de görme artık. Yol yormazsa Kahireye git pramitllere dokun.


    Havuz kenarında bira içip, kaydıraktan kayacağım, akşama açık büfeden yemek yiyeceğim diye bu terbiyesizleşen Akdeniz otellerine paranızı harcamayın.



    Tavsiyem; Gelmeyin o kadar para vermeyin buralardaki otellere.



    * Mesajım geneledir..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 10 Mayıs 2024; 9:59:26 >




  • erdfb_1907 kullanıcısına yanıt

    hocam benim kafama yattı ama uçak bileti bulamadım gidiş dönüş otelden fazla tutuyor. yoksa harika fiyat valla

  • premiumbeyin kullanıcısına yanıt

    Merak ettim bilet baktım, rastgele 27 Mayıs-4 haziran seçtim, 2 kişi git-gel 13.448 TL


    Hatta Şort-Tshirt yeter kişi başı 3kg'a tamamlarım ne olacak? denebilecek durumdaysak 10.000TL




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 10 Mayıs 2024; 10:19:21 >
  • efemos E kullanıcısına yanıt

    Bu bölgede FAS/ Kazablanka-Marakeş vizesiz altarnafif seçenek labilir.

  • Panthér kullanıcısına yanıt

    hocam cocuk olduğu için mi fazla çıkıyor ? bende. siz nereden hangi kriterle seçmiştiniz bileti. ben adana çıkışlı baktığım için mi pahalı çıkıyor.

    aktarmalı en ucuz 37k çıktı valla

  • premiumbeyin kullanıcısına yanıt

    Sabiha - Şarm git-gel baktım.



    İstanbuldan 2+1 kişi 21.200TL, 2+2 kişi bakınca git-gel 28.000TL görüküyor, direkt uçuş.

    Adanadan sabiha aktarmalı olduğu için o yüzden uygun çıkmıyor.


    Aslında tarih aralıkları kesin belli ise kampanya dönemleri takipte olmak iyi olur. İç hat uygun bilet ile Sabiha - Adana yapılsa bir miktar kazanç olabilir. Ama saatleri ayrlaması biraz sorun olabilir, aktarmalı uçuşlar daha risksiz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 10 Mayıs 2024; 10:36:8 >
  • premiumbeyin kullanıcısına yanıt
    Adana değil de hocam İstanbul direkt uçuş bakın daha ekonomik oluyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 373374375376377
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.