Şimdi Ara

2108 model dizel Avensis gelecek mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 5 yıl önce sıfır km olarak almış olduğum avensis aracımı tekrar 2018 avensis dizel model ile yenilemek istiyorum ama avensis artık satılmayacak gibi duyumlar alıyorum ne derece dogru.



  • Sanırım ilgilenen yok.
  • 2018 model alsanız da 2017 model alsanız da özellik olarak aynı kasa. Çok büyük ihtimalle artık Avensis'in yeni kasası gelecek ama kesin tarih verilmediği için birşey diyemiyorum. O yüzden 2018 model olarak satılmıyor. 2017 model ise çok sınırlı sayıda var. En üst versiyonda TSS'de mevcut ayrıca. Eğer fiyat performans olarak almak istiyorsanız en iyi zaman Avensis almak için. Çünkü yeni kasa rakiplerini de göz önüne alırsak çok ucuz çıkmayacağı aşikar. Donanım olarak da fark olacağını da zannetmiyorum zaten çok dolu bir araç.
  • tenekekutu kullanıcısına yanıt
    Öncelikle cevabın için teşekkürler,Kullanmış oldugum avensis 120.000 km oldu servise tek bir defa dahi girmedim, tek bir defa aracıma anahtar degmedi 5 yıl oldu orjinal aküsü bitmedi (dikkat ettiğim sadece yag ve filitre gruplarının değişimine itina gösteriyorum)gerçekten sorunsuzluk abidesi avensis 2018 çıkmasada avensis almak için araştırmalara başlayacam kal sağlacakla.
  • Öncelikle selamlar.2016 model dizel premium kasasına sahiptim.2017yılındada satıp Chr hybrid aldım.Gerçekten çok güzel araba fakat Türkiye’de değeri bilinmeyen bir model.Sırf onun için avensise elveda demiştik..Şuanki satış rakamları çok çok düşük.Çok değer kaybediyor.(diğer arabalara göre)Sanırsam geçen ay toplam 8 tane satmış.2.eli neredeyse Yok.Tabii karar sizin

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SerdarG78

    Öncelikle selamlar.2016 model dizel premium kasasına sahiptim.2017yılındada satıp Chr hybrid aldım.Gerçekten çok güzel araba fakat Türkiye’de değeri bilinmeyen bir model.Sırf onun için avensise elveda demiştik..Şuanki satış rakamları çok çok düşük.Çok değer kaybediyor.(diğer arabalara göre)Sanırsam geçen ay toplam 8 tane satmış.2.eli neredeyse Yok.Tabii karar sizin

    Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim bende selamlarımı iletiyorum var olun sağ olun Avensisi almadan önce inanın türkiyede çok tutulan bilindik modellerden almadığım ve binmediğim araç yok(yaklaşık % 90 aldım) diyebilirim avensisdeki rahatlığımı ve en önemlisi sıfır problemli bir araç, tek bir kez dahi servis yüzü görmedi, onun içinde bakım maliyeti çok düşük yagını filitresini kendim alıp her hangi bir tamircide değiştirdim , dikkat ettiğim en önemli şey yagını her zaman kaliteli koyar her 10.000 km mutlaka değiştiririm tekrar selamlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.