Şimdi Ara

25 aralık 2019 imamoğlu kanal istanbul açıklaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ya Kanal Ya İstanbul...

    Ekrem İmamoğlu kanal istanbul hakkında açıklama yapıyor



  • Adam dogru demis. Konus Imamoglu.
  • Tek tek, madde madde açıkladı adam.
    Oluşabilecek su sorunlarından tutunda, deprem riskinden çıkın. Seçildikten sonraki en net ve kapsamlı açıklamasıydı. Başarılı buldum.

    illa çılgın proje yapacaksınız , elinize alın kazmayı Anamur'dan yukarıyı kazmaya başlayın ve Konya'ya denizi getirin, silme %90 oy aldıgınız yerde "Konya'da deniz yok " diye hayıflanıyorlar.

    Benim anlamadıgım ben Adanalıyım, kanal mı açarsanız, yoksa gölet mi yaparsınız beni ilgilendirmez normalde.
    Adam istanbul'da yaşayan trolün feriştahı, yaşadığı yer cehenneme dönecek ben kavga ediyorum tee burdan.

    yazık be kardeşim bu siyasetçi uğruna istanbul'u duman etmeyin, cebinize 3 kuruş koyuyorlar diye hadi kendinizden vaz geçiyorsunuz, bari İstanbul'dan vazgeçmeyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 25 Aralık 2019; 13:25:55 >
  • Hasrettin hoca fıkrasındaki gibi bir durum var ortada.
    oturduğu dalı dibinden kesen bir iktidar var.
    istanbul un nufusunun azaltırması gerekirken iyice artırıyorlar ve su kaynaklarını kurutacaklar. daha şimdiden su sıkıntısı çeken İstanbul. kanal yapıldıktan sonra o su hiç kimseye yetmez. bir de mevcut su kaynaklarının da bozulacağı söyleniyor.

    ülke nufusunun tek bir noktada toplanması ülke güvenliği ve stratejisi bakımındanda yanlış.
    ilerde bir savaş çıksa adamlar sadece İstanbul u füze yağmuruna tutsa ülke nufusunun çeyreği bir anda yok olur. ülke ekonomisi tamamen çöker.
  • Bu kanalın yapılabileceğine inanmıyorum.Adamlar 2011 yılında bunun duyurusunu yaptılar.Aradan kaç yıl geçti.Üstelik 2011 yılı şuana göre daha iyi bir yıldı.Ülkemizde ne milyonlarca sığınmacı vardı ne sınırlarımızın ötesinde terör unsurları vardı ne de Doğu Akdeniz yüzünden Yunanistanla savaşın eşiğindeydik.Üstelik dolarda şimdi ki gibi fırlamamıştı.O şartlarda bu proje yapılmayıpta şimdi bunca soruna rağmen yapılacak denmesi bana pek mantıklı gelmiyor.

    Ha buna rağmen bu ucubelik yapılacaksa bile bunun altında büyük bir rant var demektir.Evet Türk ekonomisi böylesine ucube bir projeyi kaldıracak bir durumda değil fakat bu proje ayağına kimlerin cebinin dolacağını da biliyoruz.Bu proje Türk ekonomisine darbe indirirken birilerinin cebini dolduracak.Herhalde İstanbul kaybedilince adamlar İstanbulun rantını böylesine ucube bir proje bahanesi ile tekrar yeme derdindeler.Malum İstanbul gittiğinden beri daha doğrusu İstanbulu soyamadıkları için perişan oldular..

    Bu rantın dışında bu ucube proje ile ülke genelinde iktidara yönelik artan muhalefetin dikkatini dağıtmayı amaçlıyor olabilirler.Malum Davutoğlu parti kurdu.Ali Babacanda yakında yeni bir parti kuracak.Bu iki parti belki iktidara gelecek oyu alamayacak fakat Akapeden küçük ama etkili oy çekebilecek bir potansiyeli olacak.Bu da şuan %41-42 bandına düşmüş olan akapenin %35'lere kadar gerilemesine yol açabilir.Zaten Akapeden üyeliğini sildiren on binlerce insanın olduğu da geçenlerde forumda paylaşılmıştı.Yani akape kendi içinde kaynayan ve sürekli güç kaybeden bir parti konumunda.İstanbul ve Ankaranın kaybedilişi de bunun bir yansıması.

    Hal böyle olunca kendilerine yönelik bu muhalefeti saptırmanın tek yolu böylesine ucube bir proje yapmakta bulmuş olabilirler.Bu ucube ile hem yiyemedikleri İstanbulun rantını yiyebilecekler hem de kendilerine yönelik şikayetlerin dillendirilmesini önleyecekler.Kısacası akapenin yıllardır izlediği hedef saptırma stratejisini bir örneğini görüyoruz.Ortada ciddi problemler varken insanların böylesine ucube bir projeyi konuşarak kendilerini görmezden gelmelerini umuyorlar..Ama yemezler..Eyt'lilere yapılanlar,fetö ile sulandırılmış birşekilde mücadele edilmesi,devlette liyakat-kariyerin kalmayışı,adalet mekanizmasının tamamen birilerin arka bahçesi olması,kendileri aleyhine olan yargı kararlarının uygulanmayışı bütün bunlar akapeyi bitiriyor.İstedikleri kadar debelensinler..




  • İmamoğlu Kanal İstanbulu gömdü resmen...
  • Violet Evergarden kullanıcısına yanıt
    çürük yumurta kokarsa durum vahim olur :D
  • Kanal İstanbul hakkındaki söylemlerini tebrik ettim, merkezi hükümet diyen özerkçi-federasyoncu söylemlerini duyunca tebriğimi geri alıp küfür ettim.

    Bunlar her doğrunun arasına bir yanlış sıkıştırarak siyaset yapmayı iyice öğrenmişler artık. O şehir devlet projelerini kulağına fısıldayanlara çok güvenme, aklını alırlar adamın Eko efendi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmamoğlunu seviyorum. Adamın ağzından bir tane boş laf çıkmıyor, bilim ve güvenilir kişiler tarafından destekli konuşuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 25 Aralık 2019; 14:43:43 >
  • O kanali oraya yapmazsak adam degiliz.

    Kanal Istanbul artik bir namus meselesidir.
  • Mr. Pink kullanıcısına yanıt
    Namus mu?peki,vatan toprağını satanlara hangi sıfat veriliyordu kardeş?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Marineros M kullanıcısına yanıt
    adamlar vatan hainliği kavramını bile kendilerine göre ayarladılar neyse elbet gerçek anlamını bilen birileri gelecek :)
  • son zamanlarda dinlediğim en iyi siyasetçi bilgilendirme konuşmasıydı,
    tek tek tane tane bilal e anlatır gibi neden yapılmaması gerektiğini cok güzel şekilde anlattı. bu proje rant projesidir, ihanet projesidir net

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Marineros

    Namus mu?peki,vatan toprağını satanlara hangi sıfat veriliyordu kardeş?
    Namus meselesi diyerek yapılamayacağını ikrar etmiş işte arkadaş.

    Namus sözünü en son mavi marmara için vermişlerdi sonucu gördük :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.chaLi -- 25 Aralık 2019; 16:5:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kkratoss

    Kanal İstanbul hakkındaki söylemlerini tebrik ettim, merkezi hükümet diyen özerkçi-federasyoncu söylemlerini duyunca tebriğimi geri alıp küfür ettim.

    Bunlar her doğrunun arasına bir yanlış sıkıştırarak siyaset yapmayı iyice öğrenmişler artık. O şehir devlet projelerini kulağına fısıldayanlara çok güvenme, aklını alırlar adamın Eko efendi.
    Canan orada olduğu sürece Ekrem'i kaybetmeye mecbursunuz. Ekrem'in yanından Cananı uzaklaştırabilirseniz o zaman Ekrem sizin istediğiniz Ekrem olur.
  • Beni bilen bilir, İmamoğlu'nu hiç sevmem. Hatta İnce/Yavaş'çı olmama rağmen sırf İmamoğlu'nu eleştiriyorum diye forumda çok Aktroll damgası da yemişimdir.

    Ama Kanal İstanbul konusunda, İmamoğlu'nu destekliyorum. Kanal İstanbul asla yapılmamalı, asla.
  • İstanbulda yaşayan biri olarak baştan sona özellikle dinledim. Bu söylediği zararların 4/1 i olsa İstanbul biter zaten. Şu an bile yaşanmaz halde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V2 -- 25 Aralık 2019; 21:33:49 >
  • Halkla inatlaşarak bir yere varılmaz. Kanal İstanbul ölü bir projedir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.