Şimdi Ara

2500 TL'ye kadar tv tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir süredir araştırıyorum ancak her kafadan farklı bir ses çıktığı için kafam tamamen karıştı. Ben digiturk hd ile genelde futbol maçı ve film izliyorum. Boyut olarak 46-50 inç düşünüyorum. Ben plasma alma tasaftarıydım ancak bu burnin olaylarından ötürü biraz çekiniyorum. Panasonic 50st50ye karar vermiştim ancak forumdaki çoğu arkadaşta ürün arıza vermiş. (Kırmızı ışık arızası).

    Bu arada almışken 3d ve smart tvde olsun istiyorum.

    Yardım ederseniz çok makbule geçecek.



  • Philips ürünlerine bakmanızı tavsiye ederim. 42PFL6877 teknosada şuanda 2599 TL. Tv ile ilgilihttp://forum.donanimhaber.com/m_61534046/mpage_1/f_/key_//tm.htm#61534046 bilgi ve kullanıcı görüşleri var. Teknosaya gidip inceleme imkanınız varsa gidin bir görün derim. Hayran olacaksınız.
  • Televizyon konusunda LG'den şaşma derim ben çok kaliteli iş yapıyorlar... özellikle tasarımları çok şık bir incelemeni öneririm.

    http://www.hizlial.com/u05.011.1165.0222/lg-47lm660s-119cm-400hz-usbmovie-wifi-uydu-alicili-smart-3d-led-tv-4-gozluk-sihirli-kumanda-br-180-adet-icin-yuzyilin-indirimi
  • LG 47LM660S kullanıyorum ben de. Çok kaliteli bir televizyon ve istediğin fiyat aralığı için bulabileceğin en iyi model. 3D televizyonlar fazla abartılıyor. Ben verimli olduğunu düşünmüyorum. Ama Smart TV olayı bambaşka ve televizyona farklı bir boyut kazandırıyor. Bir iki yıla çok daha fazla yaygınlaşır. Önceliğin bunlar üzerine olmalı. Bu televizyonun tek olumsuz bulduğum kısmı usb den 264x videoların ses formatını tanımlayamıyor. Ama 1080p divx ac3 filmleri sorunsuz ve 3 boyutta da harika oynatıyor. Arkadaş güzel model önermiş ben de tavsiye ederim.
  • Peki arkadaşlar bu önerdiğiniz 47LM660S modelinde maç izlerken futbolcuların arkasında böyle formanın izi kalması gibi problemler oluyor mu? Benimen çok taktığım nokta bu malesef.
  • Ne yalan söyleyeyim böyle birşeye hiç dikkat etmedim. Akşam maç sırasında bakarım bahsettiğin gibi bir sorun varsa yazarım buraya. Almayı düşünen arkadaşları doğru bir şekilde yönlendirelim.
  • MAÇ İÇİN PANASONİC ALINMALI


    LG ne zaman kaliteli iş yapmış acaba herkes beyendiğini yazarsa olmaz bu iş :) çin malı nede olsa tıntın...kalite sıfır..
    geçen gün bimeks de fb maçı vardı formanın izi kalması sorunu vardı hepsinde gülmekten öldük arkadaşla berbat görüntü berbat tv samsung lg
    öğle 1 tane lg (kızlar falan)videosuyla milleti kandırıyolar bi maçta berbat hepsi.......
    3d gelecekte iyi smart gereksiz bence acaba dns değiştiriliyo mu öğrenmek lazım giremeyiz hiçbir yere maç yayınları falan... anlamsız bişey..
    uydu alıcılara biss key giriliyo mu onuda bilmiyorum..


    paran varsa bunlardan
    sony nx hx serisi sharp bilgim yok en iyi tv panasonic vt50-30 philips 6-7-8-9 serisi
    paran yoksa bunlardan toshiba bilgim yok samsung es serisi lg
  • 46nx720 sony derim ben. kampanyalarla bu fiyata iniyor.takip etmek lazım.
  • Ee şimdi lg değil panasonic mi alayım yani? Panasonic alırsam hangi modelini alayım vt30 serisi demişsiniz o bildiğim kadarıyla geçen senenin üretimi. vt50 almaya gücüm yetmez malesef. Bu şartlarda ne almalıyım? hx veya nx serileri denk gelirse kampayalardan onu alayım o zaman.
  • sony panasonic philips bak gerisi başını ağrıtır...
    yeni modeller çıkıyo sürekli iyi incelemek gerekiyor..

    maç günleri gezicen hepsini açan olursa bakıcan :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hONoUR83

    Ee şimdi lg değil panasonic mi alayım yani? Panasonic alırsam hangi modelini alayım vt30 serisi demişsiniz o bildiğim kadarıyla geçen senenin üretimi. vt50 almaya gücüm yetmez malesef. Bu şartlarda ne almalıyım? hx veya nx serileri denk gelirse kampayalardan onu alayım o zaman.

    pana vt50 st50 et50

    sony hx750 hx850

    philips 5507 6877 7007 8007 9007

    güzel tvler

    nx720 teşir mi acaba teşir değilse alınabilir...
  • 5507 çok kaliteli paneldir aktif gözlük kullanır, 6877 pasif gözlük kullanır ve 3 taraflı ambilight gibi müthiş bir olaya sahip. Atmosfer yaratır, ekranı büyütür, filme kapılırsınız.Bu ikisi arasında aradığınıza göre tercih yapın derim. Başka sorularınız varsa lütfen sorun seve seve yardımcı olurum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.