Şimdi Ara

2si1 'Vergisiz' Teknoloji ve Oyun Programı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Vestel vergi davasını geri çekti aaaa ne görelim vergi zammı geldi ne tesadüf iş birlikçi adiler inşallah burnunuzdan gelir

  • Tunahan battlefield 1 kapalı Alpha oynamamış oynasaydı yıkımların hala aynı olduğunu belirli yerlerin yıkıldığını görürdü.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: simbolmina

    Bu arada mobilden video izlerken video erkenden sonlaniyor. Defalarca farkı tarayicilardan denememe rağmen videonun sonunu getiremedim. Android 5.1.


    Html5 den izleyince video kafasına göre kapanıyor ben de anlamadım. Kanser eder adamı bu sitenin video oynatıcıları.

  • Birincisi BTK'nın yayınladığı şey tamamen saçma sapan bir hareket ve kendime göre tam küfürlük bir açıklama. Kardeşim sen sosyal medyada bir şeyler paylaşan insanları neden cezalandırıyorsun? İnsanların öldüğünü görmemiz oylarınıza zarar mı veriyor bilmiyorum. Ben doğru haberi kötüden ayırırım, doğruları paylaştığım içinde ceza almaya razıyım.

    Açık ve net diyorum sokarlar keseceğiniz cezaya. İkincisi ülke tamamen açık hava hapishanesine döndü. Tonlarca siteye girmek yasaklandı, paypal yasaklandı, havalanında patlama olmuş gitmeyin demek suç, devleti eleştirmek suç. Hemen terörist, ateist, alevi, gay vs. ilan ediliyorsun ve en acısı böyle salak saçma açıklamalara halkın itibar etmesi.

    Bilen bilir belçika'da havalanı patlaması olduğunda devlet iletişimi en verimli hale getirebilmek için internet hız limitlerini 10mbit'e yükseltmişti, taksiciler insanları güvenli bölgelere bedavaya taşımıştı. Bizim ülkemizde ise bomba patladığında internete girilmez hale geliyor, taksiciler sizden 100$ istiyor.

    Ülkede trt vergisi, telsiz kullanım vergisi, kayıp kaçak vergisi gibi saçma sapan vergiler var. Halen özel tüketim olmayan şeylere ÖTV vergisi geliyor. Ben açıkcası bu vergileri neden verdiğimizde oldukça zorlanıyorum. Devlet kaçak elektrik kullananı cezalandıracağına beni cezalandırıyor.

    Bazen merak ediyorum böylesine leş insanlarla dolu bir memlekette ne günahımız vardı da doğduk.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazeran -- 2 Temmuz 2016; 0:29:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tunahan gayet başarılı umarım kalıcı olur
  • Eskiden trt de on numara güzel programlar çıkardı, çocukken yeni şeyler öğrenirdik. Hatta meşhur yabancı eğitici programları da yayınlıyorlardı.



    Şimdi ise canlı bomba olmaya teşvik ediyorlar. Atatürk'e hakaretten tutunda, cumhuriyet ilkelerini çiğnemeye kadar işi götürdüler.



    Eskiden trt din ile ilgili programları yayınladıklarında ne şiş yansın ne kebap modunda iken, şimdi radikal islami pompaliyorlar. Atatürk'e hakaret eden dincileri en ayrıcalıklı konumda tutuyorlar.



    Yazık lan vallahi yazık. Midem bulanıyor bu kanalın yayınlarından. Futbol dışında kanalın yüzüne bakmıyorum.

  • merhaba konunuz yanlış yerde lütfen konuları ilgili bölümleri açalım iyi günler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DHnın saldırıya uğramasına gerek yok ki zaten hergün çöküyor

    Ersin düzenin trtden 278bin tl maaş aldığı dedikodusu var para lazım ki vergi getiriyorlar
    Bu durumu kendi dizileri olan leyla ile mecnunda eleştirmişti Erdal Bakkal bile baş edemedi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahsur kalan adam -- 2 Temmuz 2016; 2:41:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: redoracle

    Zorunlu olan bir borçlanma devlet eliyle kabul edilemez bir durum,demokrasi,insan hakları herşeye aykırı böyle bir uygulamnın varlığı.

    Biliyorum ama zararı olacak bir uygulama değil Allah korusun kronik bir rahatsızlığınız olsa özel hastanelerde parayla tedavi olmak için baya sağlam bir keseniz olmalı. Aslında faydalı ama çok yanlış politikalarla yanlış algılanmış bir proje.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanalpazar vakasını böyle herkesin izleyebileceği bir videoyla duyurun ki başkaları da düşmesin bu sıkıntıya

  • xbox one'ın game of thrones edition'ı çıkmayacak. xbox fransa bundan 6 tane yapmış, çekilişle sosyal medya hesapları üyelerine dağıtacak. ilgili haberin başlığına da yazdık ama kaale alan olmadı. ayrıca girdiğiniz videoda fransızca olarak "dünya'da 6 tane" yazıyor zaten.
  • Gelsin siyasetçi ak beyler bunu da açıklasın tr günahım kadar sevmem ama elektirik tv tablet cep telefonlaruından

    zengi etik yahu haram yiyciler
  • TRT den nefret ediyom.. eskiden bir firmada çalışırken kumaş pazarlıyordum. baş pazarlamacı prof idi dediki gidin TRT ye satın hiç alakası olmayan şeyleri dahi alıyolar demişdi. ve adamın dediği doğru çıktı hiç alakası olmayan kumaşı satmışdım...

  • maşallah siyasetten anlamıyoruz diyorsunuzd.a konu ülkemiz olunca yerden yere vuruyorsunuz yazık

  • Valla arkadaşlar bence halimize şükredelim uzun adam dese ki telefonun fiyatının %50 sini vergi olarak ödeyeceksiniz oy oranı %49.5 dan %49 a düşer sadece.Bence yine merhametli davranmış.
  • Türkiye ismi çok eski kaldı bence artık yeni adımız Vergistan olsun daha anlamlı

  • Sunucu sağlayıcıları, artık DDoS saldırıları için önlem sunan paketler hazırlıyorlar. Belki de bu durum, büyük sitelerin etkilenme ihtimalini düşürüyor.

  • Bi havaalanı muhabbetide bu kadar uzatılmazki kardeşim,Mesut bey sizde şu saçları ektirin çok çirkin görünüyor,kel olsanız bu kadar göze batmaz;))

  • Ayrıca Video da geriye gidilmiyor,site gelişeceği yerde daha geriye gidiyor,tipik geri kalmış ülke rezaletleri yani :))

  • quote:

    Orijinalden alıntı: fortunasuper

    Bi havaalanı muhabbetide bu kadar uzatılmazki kardeşim,Mesut bey sizde şu saçları ektirin çok çirkin görünüyor,kel olsanız bu kadar göze batmaz;))

    Şu üsluba bak... Onca insanın hiç yere ölmesi önemsizdir sizin için sıktı sanırım. Google'a insanlık yazın aratın belki şansınız yaver gider.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.