Şimdi Ara

300 TL'ye kadar receiver önerisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
2.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DasheriM

    Tamam hocam. Açıkçası ben limiti 300 koydum diye seçenek pek yok özellikle CI modüllü düzgün cihaz. Linux tabanlı cihaz pek almak istemiyorum aslında pc bilgim oldukça iyidir de uğraşamam herhalde. 2. el Machina bakıyorum belki 300 civarına denk getirebilirim diye.

    Ben de linuxlu istemiyorum. PC sistemim linux ama,bana basit,sade bir cihaz lazim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cpurss79 -- 22 Mart 2015; 18:34:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cpurss79 C kullanıcısına yanıt
    O zaman hocam pek fazla seçenek kalmıyor. Linux tabanlı olmayıp da eli yüzü düzgün freeshareli sadece Next Machina var diye biliyorum.
  • DasheriM kullanıcısına yanıt
    Hocam bende Cloud ibox bakıyorum .
    sanalpazar iade kabul ettimi ?
  • caledera C kullanıcısına yanıt
    Satıcı iadeyi bu sabah kabul etti. İade işleminden önce direkt adama mesaj atmıştım sorunlarını yazarak o da şu adrese eksiksiz yolla dedi. Ben de iade prosedürünü başlattım. Sanalpazardan da otomatik mesaj geldi nasıl yapacağıma dair.

    Normal tv izlerken fena değil de ürün wifisi problemli her açılışta ayarlardan wifi seçmem gerekiyor ve aşırı ısınıyordu. Bu şekilde pek sağlıklı gelmedi diye iade ediyorum.
  • DasheriM kullanıcısına yanıt
    Sizin adınıza sevindim . wi-fi seçmek kötü. Cihazın buyutu yaptığı işe göre ufak . 40-45c normal sayılabilirdi.
  • caledera C kullanıcısına yanıt
    Sağolun. Aslında wifi sıkıntısı alıcıyla alakalıymış. Netten araştırdım bunu ve sinyal seviyesi çok iyi çekmediğinde bu hataları veriyormuş. 10 metreden bile 2-3 diş anca çekiyor Next'in kendi wifi alıcısı ile bir de. Hocam elimi üstünde 2-3 saniyeden fazla tutamıyorum aşırı ısınıyor. Gereksiz yere bu kadar küçük tutmuşlar. 2-3 cm daha büyütüp soğutucu plakaları arttırabilirlerdi. Alt tarafında soğutucu yok sadece boşluk delikleri var ve bakınca boardu gözüküyor. Görüntü kaltesi ve eski kullandığım Atlanta HD Box'a göre kötü. Kanal geçişleri de atlantadan sonra facia geldi oysa ki nette oldukça hızlı diyorlardı. HD kanal geçişlerde 2 saniye kadar siyah ekran 1 saniye de görüntü donması arka planda ses gelmesi şeklinde sürüyor. 3. saniyede görüntü ve ses senkron şekilde göstermeye başlıyor. SD kanal geçişinde ise bu prosedür 2 saniye sürüyor.

    İşin kötüsü amigo ile hemen hemen aynı özellikte (256mb ram sunplus 1512 işlemci) mini receiverlar 100-130 tl (Neta mini hd340 etherneti yok ve biraz daha büyük sadece) civarına bulmak mümkün. Sırf adı sanı duyulmuş marka diye 159 tl (wifili 179) vermek gereksiz geldi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 23 Mart 2015; 10:17:31 >




  • Next diye bir marka yok zaten . uzak doğuda fason üretim yapan firmalara sipariş veriyorlar . markada bastırıyorlar oldu sana üretim.
    Bi araştır türkiyeden başka dünyanın hiç ülkesinde atlanta... next vs markalarını göremezsin .
    Çinin alt pazarına çevirdiler ülkemizi . göya kalkınmışız ..
  • caledera C kullanıcısına yanıt
    Hocam onu biliyorum zaten de Türkiye'de en çok destek veren firmalardan biri bunlar. Çin'den 100-150 dolara sağlam ürün getirilir ama garantisi olmaz yazılım vs ayar gerekecek beni aşacak. Benim amacım freeshare özellikli görüntü kalitesi ortalama üstü olan modül girişli ve yeni bir ürün. Bu kriterlere uyan pek makina yok. Düzgün ürünler de malum 500 tlden başlıyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.