Şimdi Ara

3000 Tl'ye Kadar Access Point Arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar evimde 100mbit ttnet internet kullanıyorum mağlum kota sorunu adil kullanım kotasını açtığımda 24 mbit düşüyorum neyse konuyu fazla uzatmak istemiyorum benim evim ikikatlı bir üst katımda kendime sinema odası falan bir yer yaptım oldukça fazla filim izleyen biriyim masaüstü bilgisayar kullanıyorum kablosuz net çekiyorum haliyle access point kullanıyorum fakat kopmalar çok oluyor şimdi çok kaliteli bir access point almak istiyorum bütçe yaklaşık 3000t civarı düşünüyorum bu konuda sizden yardım rica ediyorum ben biraz internetten araştırma yaptım birkaç model buldum önerilerinizi bekliyorum saygılarımla
    3000 Tl'ye Kadar Access Point Arıyorum

    LINKSYS VELOP







  • İlk seçenek access point yerine powerline ürünlerine yönelmen. Bu ürünler elektrik hattı üzerinden veri transferi sağlıyorlar. Aşağıdaki linkten örnek bir ürünü inceleyebilirsin.
    http://www.tp-link.com/tr/products/details/cat-18_TL-PA8030P-KIT.html

    İkinci seçenek madem 3000 TL gibi bir bütçe ayırıyorsun. Çağır bir elektrikçiyi evine modemin olduğu yerden üst kata duvarların içinden bir kablo çeksin en sorunsuz internete ulaş. Ek bir arayış içinede girmek zorunda kalmazsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: delainn

    O bütçe için linksys yerine Cisco nun modellerine bakabilirsin.

    Merhaba öneriniz için teşekkür ederim ancak ben network ürünleri hakkında bilgi sahibi değilim varsa şu modeli al diyebileceğini bir ürün varmı ?
  • ben RT-AC86U kullanıyorum herkattan çekiyor kopma yok 1 diş çekiyor 70-75 mbit download yapıyor tplink powerline 8030P ve re650yi kenara kaldırdım tek ürün yetiyor ama madem bütçe öyle fazla gt-5300 al derim https://www.amazon.de/GT-AC5300-Beschleuniger-Aggregation-Bit-Quad-Core-Prozessor-Steuerung/dp/B073QJ6Z5C/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1516805634&sr=8-1&keywords=gt-ac5300




  • Dostum senin ilacın linkte vereceğim ürün, kesinlikle pişman olmazsın hatta memnun kalmazsan senden parasıyla ben geri alırım o derece diyeyim. Youtube'da incelemeleri var istersen izleyebilirsin ubiquiti bu işin resmen üstadı. Bu ürünü alırsan toplamda 3 tane Access Point sahibi olursun, küp şeklinde olanı merkeze diğerlerini evin çekmeyen yerlerine yerleştir bu kadar basit. Kablo karmaşası falanda yok.

    https://www.amazon.com/AmpliFi-High-Density-Home-Wi-Fi-System/dp/B01L9O08PW
  • kablo çek kafan rahat olsun.
    olmazsa unifi ap al bir tane yeterli. gerek yok 3000 tl vermeye.
  • Merhaba Arkadaşlar herkese cevaplar için ayrı ayrı teşekkür ederim gerçekten aydınlattınız beni teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.