Şimdi Ara

333 tl mekanik klavye önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar. M. Üstümü toplarken idarelik kullanma amacıyla sepete attığım klavyem yavaştan ölüyor. W-a-e-Q tuşları zaman zaman basmazken, CTRL tuşumun çalışması için 2-3N luk bir kuvvet gerekiyor. Parmaklarım yoruldu artık. Artık yeni bir klavye almak istiyorum. Birkaç modele baktım fakat çoğuna ısınamadım. Ya gerçekten güzel klavyeler tavsiye ediliyor fakat trde satışı/stok yok ya da yeni yeni duyulmaya başlanmış, nette fazlaca şikayetleri olan markaların ürünleri oluyor. Açıkça konuşmak gerekirse de 300TL'lik bir klavyeden Corsair K95, HyperX alloy Elite performansı beklemiyorum. Klavye tarzı ürünlere yüksek fiyatlar vermek de istemiyorum. Başlıkta belirttiğim fiyatın üzerine çıkmak istemiyorum yani. Yurtdışında yaşayan bir arkadaşımdan 50Euro hediye aldım, bu parayı değerlendirmek istiyorum. O kadar çok ürün var ki baka baka aklımı da karıştırdım(yok Gamepower mirana, Warlock, katana, sıkılops- gamebooster Blade, , spear cart curt. Şu an en çok ısındığım Philips SPK8614 (Blue Switch). Bundan da acaba ses kulaklıktan arkadaşlara gider mi, gece rahatsızlık verir mi diye tırsmıyor değilim (tüm Blue switchlileri kastediyorum). Aynı fiyat bandında red switchli güzel bir ürün bulamadım. Sizden bu konuda tavsiyeler bekliyorum. Farklı alternatifler çıkmaz ise belirttiğim ürünü sipariş edeceğim. İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
    Ek olarak Trust 22983 GXT 890 cada RGB (tuşlarının 1AY içinde soyulmaya başladığını gördüm birçok yerde. Bilek desteği olmaması, ayrı sipariş etmem gerekmesi de bir - benim için)
    Sharkoon KBD skiller mech sgk3 (trde bulamadım)
    Royal kludge G87 (yine y. Dışı bir ürün) modellerine baktım fakat çok bir yorum göremedim (kullanan arkadaşlardan; genelde Trust şöyle böyle alınmaz edilmez gibi yorumlar var.
    Nette gezinirken de gigabyte fprce 83-cherry öx blue bir klavyeye denk geldim 270tl. Seçenekler arasında kararsız kaldım. Motospeed ck104 de gözüme çarptı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 300tlye de motospeed ck98 var. Bir önceki model mi sonraki mi anlayamadım. Ck108 inceleme videoları 2016,ck98 2017de başlamış. Fena durmuyor ama pek bir yorum yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blue switchli hydra r6 plus kullanıyorum . Gerçekten ses daha önce benim gibi mekanik kullanmayanlar için ilk bi kaç gün çok rahatsız edici boyutta . Mikrofona o denli gitmiyor , discordda böyle bir geri dönüş almadım yaka mikrofonumda ama odanın içinde beni oldukça rahatsız etti . Sonradan alıştım biraz daha ama hala bir tık sesli bence . Cherry mx vs. diğer switchleri denemediğim için şu switchten almayın gibi net birşey diyemem tabiki .

    Benim dikkatimi çeken rampage turret var , yorumları iyi görünüyor . Fiyatı 250 civarında . Elbette 250'yi bulmadan da warlock gibi blue stichli bi klavye alınabilir daha uygun fiyata ancak ğ,ü,ş,i,ö,ç karakterleri baskı olduğundan aydınlanmıyor . Ben tam karanlık ortamda çalıştığım için baskı tuşlu bir klavye tercih etmedim . Tercih meselesi biraz da . Bahsettiğiniz philipse de çok rastladım klavye alma aşamasında .

    Şimdi alacak olsam kesinlikle membrane alırdım diyemiyorum ama sanki g213 gibi bi klavye benim için daha ideal olurdu diyorum . Mutlaka sesi deneyimleyip öyle alın derim . Yeni internet kafelerin çoğunda artık var bu klavyelerden gidip bir bakın bence sesine .




  • Click sesinden rahatsız olacağımı düşünüp mavi switchlerden vazgeçtim. Teşekkürler yorumun için, bakacağım belirttiğin ürüne.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.