Şimdi Ara

3500-5000 TL Arasında 0 Laptop önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi akşamlar sağlıklı günler diliyorum. Öncelikle 3500-5000 tl geniş bir aralık iki fiyat skalasında da birbirinden farklı özellikler var. Burada geniş tutmanın amacı fiyat performans olarak en baz fiyat belirlemek veya max. bütçede o farka değecek mi olduğunu belirlemek.

    Öncelikle benim aradığım şey laptopta csgo, lol veya mobil pubg , pubg lite gibi oyunları düşük veya orta ayarlarda akıcı oynamak çatışmalarda veya takım savaşlarında kasmayacak bir laptop. Bu fiyat bantlarında cs go'da sabit, dalgalanmalar olmayacak 60 70 80 fps değerlerini alabileceğim bir bilgisayar arıyorum.

    İşlemciye gelirsek piyasada gördüğüm bir Amd Ryzen 3500u serisi bir de İntel i5 var. Amd oyun için öğreniliyor ancak intel daha optimizasyonlu çalıştığı için amdye göre daha düşük sistemlerle daha iyi çalıştırıyor diyenler var. Şimdi bu piyasada olan laptoplarda ekran kartı var mı yoksa işlemci üzerinde mi geliyor?

    Öncelikli olarak SSD ve 8GB ram veya 4GB + 4GB da benim ekleyeceğim özelliklerin başında geliyor. Onun dışında işlemci hızı ne olmalı ekran kartı ne tercih edilmeli ısınma sorunlarında harici fanlar iş görür mü bilgilendirirseniz çok mutu olurum.

    Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Teşekkür ederim not aldım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.