Şimdi Ara

3aylik durumum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler yaklasik 3ay arayla spor salonumda olcum yaptirdim spora baslarken 63kiloyken suan 66kiloyum 3kilo almissin dedi hoca ve hep yag almisim.Sadece 400gr kas almissin kas normal dedi bir anda cok kas kazanamazsin dedi ama yagi cok almissin dedi ben yanlis beslenme ve cardio yapmadigimdan oldugunu tahmin ediyorum.
    Her sabah 3yumurta(tamami),peynir sut vs saglam kahvalti yapip cikiyorum oglede pilav ustu et doner ayran,spor oncesi 1muz spor sonradi protein tozu ve aksam pilav tavuk yada pilav et turu beslendim.

    Beslenmemi ne sekilde degistirmem.gerekir ayrica cikan raporu yorumlayabilecek birisi varmi?
     3aylik durumum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • ben de 2 aydır başladım kilolarımız aynı sayılır 67yim. Hocalarımın tavsiyeleri ve araştırdıgım kadarıyla şöyle söylim. Bütün sarıları yemeyin 1 tane yeter beyazını 5'e çıkarın. Peynir tam yağlı beyaz anladıgım kadarıyla. 100gr'da 25-30gr yağ vardır her gün yediğinizi düşünürsek korkunç bir rakam. Lor peyniri yiyin veya benim gibi yiyemiyorsanız yarım yağlı beyaz yiyin. 15gr di yağ oranı. Sütü de yarım yağlı için. Et döneri dışarda yiyorsunuz. O dönerlerin % kaçı et % kaçı yağ. Faydadan çok zararı var. Etinizi evde pişirin mümkünse. Tavuk göğsü ve balığa da yönelin.
  • denkel kullanıcısına yanıt
    3 ay için 400 gr acaip düşük bir değer hocam bişeyleri yanlış yaptığınızı temin edebilirim diyetisyeninize alkışlar burdan bu aletleri biliyorum tanita marka bunlar yağsız kas kütlesi ölçmez yumuşak doku şeklinde ölçer yani 3 ayda sizin yaklaşık 2 kg en az kas kütlesi almanız gerekir protein miktarından tutun da programa kadar hata olabilir ama bişeyler kesinlikle yanlış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.