Şimdi Ara

3DS'i Düşünü/Yorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Daha önce 3ds oyunları(RE: Revelations) hakkında da yazmıştım ama yukarıdakiler tarafından kaldırılmış, admine gönderdiğim mesajlar cevaplanmamıştı. Yaz sıcakları ve de canımın sıkılmasıyla tekrar bir kaç kelime yazmak istedim.
    Sizin de canınızı sıkmadan hakkında yazacağım oyuna gelelim...

    -MYST
    Vikipediden alıntıyla başlayalım: "Myst'te oyuncu büyülü bir kitap kullanarak Myst adasında yolculuk yapan Stranger rolündedir. Orada oyuncu "Ages" olarak bilinen farklı dünyalara yolculuk yapmak için de zanaatkar ve kaşif Atrus'un yazdığı kitapları kullanır. Bu dünyaların her birinde karakterin geçmişini açığa çıkarmaya yardım eden bir ipucu bulunur. Oyunun, oyuncunun hareket rotasına bağlı olarak birçok sonu vardır."

    Şu ana kadar -oyunu 3ds e takıncaya kadar- her şey iyi gidiyor. Öncelikle oyunun kontrolleri çok kötü. Adada bir yerden bir yere giderken gideceğin yere basıyorsun -basıyosun dediğim dokunmatik ekranı kullanarak değil circle padin hakimiyetinde parmağı sürükleyerek ve tıklayarak- ve oradasın. Hiçbir şekilde 3ds in nimetlerinden faydalanılmamış. Oyun daha önce ds e çıkmış herhangi bir özelleştirme yapılmadan 10 yıl sonra 3ds kartı çıkarılmış. Bu oyunun satış rakamlarını merak etmektediyim. Heralde 90larda oynamış olanlar bunu merak edip almış olmalılar.

    Biraz da oyunun oyun kısmından bahseyim. Başlangıçtra adanın limanında başlıyorsun. Çok da büyük bir ada değil 5-6 dakka adanın neredeyse tamamı gezebiliyorsunuz. Adanın farklı yerlerinde butonlar ve de kitaplar var. oyun genel olarak bunun üzerinde ilerliyor. Vikinin de dediği gibi oyun kendini oynatmıyor, sen onu oynuyorsun. Her yaptığın hareket gidişatı değiştirebiliyor.

    =Sonuç olarak kötü grafik beni bozmaz, neyi nasıl kontrol ettiğim önemli değil, bana seni gerek seni diyorsanız tavsiye ederim. Ne de olsa Sims çıkana kadar en çok oynanan PC oyunuymuş. Ama harbiden sabrettikten ve de oyuna alıştıktan sonra hafif hafif sevdiriyor oyun kendini
     3DS'i Düşünü/Yorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scifier -- 22 Temmuz 2015; 14:34:08 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.