Şimdi Ara

3GS'te değişken pil ömrü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba
    3GS 16gb 3.1.2 jailbreaksiz iphoneum var, alalı 10 gün oldu daha ama pil ömrü her gün farklı performans gösteriyor. yeni aldın çok kurcalıyosundur ondan pil ömrü kısa gidiyo diyebilirsiniz ama 2-3 gün hiçbir şey yapmadan kullanmayı denedim, bazen şarjı çok uzun gidiyor bazen hemen bitiyor. örnek vermek gerekirse;

    telefonun şarjı %5-10 arasına gelince geceden prize takarak şarj ediyorum(orijinal kablo ve adaptör). sabah şarjdan çıkarıyorum, evden çıkıp vapura gitmek 45-50 dakika sürüyor, bu sırada müzik dinliyorum(orta ses seviyesinde, ekolayzır açık, wifi, 3g, bluetooth, push, fetch kapalı, ekran ışığı düşük) ve 3-5 tane sms atıyorum. 2 gün önce bunları yaptığımda %20 şarjım gitti, bugün %4 gitti. bugün pil ömrü o kadar uzun sürdü ki şarjı bitsin diye oyun filan oynadım. dün ise 3g+google maps+pusula özelliğini açarak yol aradım 15 dakika, şarjın %15'i gitti. evden sabah çıkıp akşam döneceğim zamanlar telefon uçak modunda geziyorum şarjı bitmesin diye. sizce bi sorun mu var yoksa yeni aldım diye mi böyle ? pillerin eskisi gibi zamanla ömrünün uzaması durumu hala var mı yoksa başta neyse sonra da o mu ?







  • Rahat ol dosstum duzene gorer ama cokda performans bekleme yinede
  • 3gslerin pil yüzdesinde doğrulukta sorun var diye biliyorum.hatta 3.1.3 sürümünde getirilen ek özelliklerde bu yazıyordu.birde şöyle bir şey var.belki arka planda çalışan uygulamalara göre bir şeyler değişiklik gösteriyordur.belki bi iş için telefonu açıp kapamışındır.arka plan uygulamaları şarj yememiş olabilir o yüzden.
  • 3.1.3 parlakligi kisip gezin gunduzleri Ben neredeyse su saate kadar kullabiyorum Sabah 11'den beri. Cok dokunur orta sekerli konusurum telefonla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.