Şimdi Ara

4.5G Hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şuan LTE teknolojisini Türkiye'de kullananların sayısı 5-6 milyon civarında ileriki zamanlarda ülke genelinde uyumlu telefon değişiklikleri ile 4.5G kullandığımız 3G kadar rağbet gördüğü an aldığımız şu anki hızlar 50 mbit aşağılarına mı düşer yoksa geliştirmeler ile 100 ve üzeri stabil bir şekilde mi olur ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • bence hız artar yatırım yapıldıkça ne kadar kullanıcı artsada. Bu frekanslardan pek anlamıyorumda bant genişligi cart curt bi yerlerde okudum yani mesela şu bant şu kadar kullanıcı olsada kaldırılabiliecek düzeyde falan diye okudum yani. Yani 3gde frekanslara göre şimdikiler baya baya kat kat daha iyi ama yatırım şart nerdeyse heryerde 4.5G son seviyesinde olmalı bazı yerlerde daha yok anten vs...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıl içinde yaparlarsa çok iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hızın düşmesini bağlı bulunduğunuz baz istasyonuna bağlı diğer aboneler belirliyor. Eğer çok merkezi bir yerde oturuyorsanız ve çevrenizde çok fazla 4G abonesi bulunuyorsa o zaman hızınız olumsuz yönte etkilenecektir. Operatörler bunun önlemini almak için uğraşıyor fakat doğanın kanunu böyle olduğu için ne yaparsanız yapın hız düşecektir. 3G gibi yerlerde sürünen hızlar görmeyeceğiz ve her zaman hız normal kullanım için yetecek fakat şimdiki hızlara ulaşmak çok zor olacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.