Şimdi Ara

4.5G Saçmalığı Her Zamanki Gibi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tüm operatörler kullanıcılarına kesintisiz internet sağlayacağını bu internetin çok hızlı olacağını 300mbit falan bir güzel attılar.
    Fiberliyo, uçuyo, kaçıyo, geberiyo falan saçma reklamlarla milleti bir güzel keriz yerine koydular.

    Daha geçende çıkan haberler...
    http://odatv.com/turkcell-coktu-nedeni-belli-oldu-1801171200.html
    http://www.birgun.net/haber-detay/turk-telekom-interneti-coktu-kullanicilardan-tepki-yagiyor-143877.html

    Vodafone daha çökmedi. En son geçtiğimiz yılın Kasım ayında o da çökmüştü.


    Mobil internet üzerine ne kadar az yatırım yaptıkları belli. Hiç baz istasyonları kurulmuyor. Alt yapı geliştirilmiyor. Tüm paralar firmalar tarafından cebe indiriliyor. 3 operatörün 3'ü de aynı halt.

    Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz acaba?







  • VF genelde çökme yapmayabilir bölgesel olması ihtimaldir.

    Sonuçta hiçbiri bize ayıplı/kusurlu hizmet sunamaz.

    Müşteri bu gibi durumda sözleşme hükümlerini yasalar dahilinde devreye koyabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cebinde 2 tane telefon veya çift hatlı telefon gezdiren insanların baz istasyonlarını protesto etmesinden olsa gerek. Gelişmemesi normal altyapının.
  • Bende m2m Türkcell sim kart vardı onda bağlantı gitmedi

    Fatura yazıyorum







    Türk Telekom hat elindeydi once şebekesi gitti bi sure sonra geldi net yokru 1 saat içinde geldi

    Çakallar muşteri hizmetlerini kapadılar acil bi işi olan o an ulaşması gerekse ne yapacaktı

    Tabi ben başka no dan ulaştım bayan çıktı nasılsını iyimisiniz diye sordu

    Şaşırdım teknik sorun duzelicek dedi kapadık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç baz istasyonları kurulmuyor değil, kuruluyor. Ama tam kurulurken halk gördüğü gibi kuranlara saldırıyor, oraya birilerini getiriyor vs. o istasyonun kurulumu iptal oluyor. Bulunduğum yere 2012'de kurulmuştu bir tane, normalde ilçede göremeyeceğim kadar polis istasyonu kuranları korumak için gelmişti bölgeye.
    Bir daha da baca şeklinde vs. kurmaya çalışıyorlar ama halkta bu tepki varken zor. İstiyorlar ki istasyonlar Ağrı dağının tepesinde olsun ama telefon Edirne'den çeksin. Edirne'deki telefonun testislerini kavurmaya çevirdiğini farketmiyorlar ama...
  • BURSA GEMLİKTE SADECE VODAFONENİN 12 ADET BAZ İSTASYONU KALDIRILMIŞ Kİ DOĞRU BİZZAT BENDE ETKİLENDİM O ZAMAN 4G YOKKEN 3 G DE FULLDU 29 MB HIZ ALIYORDUM HİÇ AŞAĞI DÜŞMEMİŞTİ SAĞOLSUN BELEDİYE İSTASYONU KALDIRDI OTO YIKAMANIN TABELASINI SÖKEREK O GÜN BUGÜNDÜR TAM 2 YILDIR 3G 4G HİÇBİRİ YOK ZOR KONUŞUYORUZ CAHİL MİLLET YAA UZAK OLUNCA DAHA MI İYİ. ADAM DİYORKİ EN YÜKSEK TEPEYE KOYSUN HERKES FAYDALANSIN BU MANTIKTA OLAN İNSANIMIZA NE DENİR TABİ BU HALDE OPERATÖRLERİNDE İŞİNE GELİYOR ORASI AYRI
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Buna da ayrı sinir oluyorum. Millet bilmiyor ki baz istasyonu az olduğu zaman telefon daha çok frekans yayıyor. Zaten baz istasyonu ile yaşam alanı arasında bayağı mesafe oluyor.
    Bazen akıllı da olmak lazım. Mesela bizim karayolu karşısında koskoca bölgede 1 tane baz istasyonu var. 5 katlı bir bina yaptırmış adam. binada tuğladan bina yani kaba inşaat. en üst katına operatörler hem 3g hem 4g baz istasyonu kurmuşlar. 10 yıllık sözleşmesi var. Operatör aralarında baz istayonu kira farkları var ama her birinden ortalama 10000 tl den toplam her ay 60-70 bin tl yattığı yerden para kazanıyor o adam. ismini belirtmeyeceğim tabi. sultanbeyli de. hatta adamı şikayet ettiler birkaç kez. 1 hafta istasyon kapatıldı milletin telefonu edgeyi bile zor çekti. sonra açıldı tabii. 1 hafta dayanabildiler.
    ya kısaca şunu söyleyeyim. bizim milletimiz çekemiyor. Adam yattığı yerden para kazanıyor diye tabii. Vergisini falan da veriyor. (%20 stopaj ve gelir vergisi -gelir vergisini bilmiyoum) Bu adam vergisini verdiği halde bile 60000 tl den fazla parayı cebe atıyor. Ama nedir 5 katlı kaba inşaat yapmış. hadi her katta 2 kiracı olsa yine de bu kadar kazanamazdı.

    Daha 3 ay önce konuşmuştuk.

    İşte buna rağmen turkcell ve vodafone az çekiyor. türk telekom içlerinde bi iyi işte. o da 16mbit den aşağı düşmüyor ama genelde düşük. Yani turkcell de bazen 20 mbit ama geceleri.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asosyal mühendis -- 22 Ocak 2017; 0:36:51 >




  • Kesintiler neden oldu bilmeden hemen ahkam kesiyosunuz yok yatırım yapılmıyor yok istasyon dikilmiyo yok fiber bağlanmıyor, biraz araştırma yapın da öyle konu açın, yorum yapın. Biraz istatistiki verilere bakın. Kesintinin nedenleri çok başka olabilir. Komplo teorisi yazmak istemiyorum ama benim aklıma da ilginç şeyler gelmiyor değil. Şimdilik izlemekle yetinelim. Bu arada ben TT için herhangi bir kesinti yaşamadım telefonumda. Ha vodafoneun sebekesi 4.5g sonrası cokebilir diye bi konuya mesaj yazmıştım. Daha öyle bir durum olmadi Vodafone için. Vf da olmazsa diğerlerinde hiç problem olmaz zaten 'doğal nedenlerden' kaynaklanan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tip istasyon kaldırılmalarına karşı yüksek mevkilerde 800/900 istasyonlarının arttırılması gerekiyor. hız düşer ama bağlantı kesilmez.
  • la derdiniz nedir sizin avrupada uzun bir süre kaldım pek çok avrupa ülkesinde kaldım
    operatörlerin sunduğu internet hızları vasat durumda 5 megabit 6 megabit 10 megabiti geçmiyor 4G

    abi istanbulda TT nereye gidersem gideyim 10 megabit üzeri fiyatlar kıyaslanamacak derecede uygun

    mobilde tek sıkıntımız KOTA
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Tam Türk isi bizim burdada uydunet altyapi gidince mh yi kapiyorlardi hepsi ayni..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uydunette sıkıntı olunca kayıt 🎥 oluşunca hemen hallediyorlar ben ulaşınca hemen yapıyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Mersibdekilerde ilgisizdi tahhut sonu iptal etrim online oyunlarda ping sorunuda vardi simdide superonline habire zam yapiyor 2 3 kanal geldi turkcell tvye 75tl fatura oduyoruz bize bile ek para falan dediler tahhut bitisi auperonlinede iptal gibi eskisehire gidecegoz tasinacagiz yani belki gene uyduneti denerim cunku baya ucuz ve bol kanal var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 4 senedir uydu net (yeni adı kablo net) kullanıyorum,

    Tek yaşadığım sıkıntı 15 Temmuz gecesi darbe girişimi olurken Ankara'daki Türksat Genel Merkezi'nin bombalanması sonucu hız düşüklüğü idi. 6 ay düşük hıza katlandım, 3 gün önce müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlattım. Saha ekipleri hem sahadan hem de santralden durumu düzeltmişler, hızım düzeldi.

    Onun dışında Kablo tv, teledünya ve kablo-uydu net konusunda teknik servis gayet hızlı duruma müdahale ediyor. MeseLa cumartesi akşamı 23:00 civarı arıza kaydı bıraktığımda pazar günü 12:00 civarı teknik servis geliyor.
  • bende 25 mbps de sorun yok ping 9-10 larda sıkıntı yok
  • serdarski S kullanıcısına yanıt
    Bizim burdaki calisanlsr vasat ozaman eskisehire gidince gecerim tekrsr en ucuzu bu ve kanal acisindan turkcell tv gibi her 5kanalda bir paket acmiyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam oynadigim online oyunlarda ozellikle lolde bir anda 60dan 300e ucuyor bence o modemlerden oluyor ama bilemem artik cs godada aynisi idi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.