Şimdi Ara

4000 TL + MASRAFLAR GARIBAN ARABASI NE ALSAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
5.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • S.Aleyküm. Ben istanbul Beylikdüzündeyim bilgi işlem uzmanıyım . Şu an güvenlik olarak çalışmakdayım (malesef). 4000 TL sınırında yerli bir araba alacağım. Aldıkdan sonrada sanırım 500 tl de masraflara gider. Amacım şöförlüğümü geliştirmek ve sırf bu yüzden iş kaçırmamak ayrıca 8 çizerek tırs tırs giden sıkışık minübüslerde küfrederek gitmemek son gelen zamlarda tuz biber oldu zaten.. Şimdilik bisikletle işe gidiyorum günde 10 Km pedal çeviriyorum. Minübüsün 45 dakkada götürdüğü yolu 25 dakada gidiyorum.Kış geldi ve bir araba alarak işe gitmek istiyorum. Ayağımı yerden kessin. 3 yaşında bir oğlum ve eşim var. Ammavelakin ne yapacağımı bir türlü bulamadım.. Kafamda Doğan L var parçası ucuz dediler. Kimisi broadway spring al diyor ilkin benim kafamda ford taunus vardı satamazsın elinde kalır dediler doğan içinde dedi bir kısmı kafam allak bullak oldu. Bende donanım haberin kafası çalışan kitlesine bir sorayım dedim . Bir yardımcı olun arkadaşlar bu pazar Allah nasip ederse inşallah istanbul Sefaköy araba pazarına gidip araba alacam.







  • lada samara ya da spring gerisini boşverin benim önerim bu.Neden derseniz 4000ne temiz bulma ihtimalinizin yüksek olduğu yerli araba bu ikisi.Hem yakıt az hem sağlam sayılır hem de yakıtları güzel.

    ekleme:bir de onu 60s bulabilirseniz motoru ufaktır az yakar.Parçası boldur gerçi motor parçaları konusunda sıkıntı olduğu söyleniyor ama bi araştırın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ototube -- 1 Aralık 2010; 22:07:23 >
  • Satamazsın lafına bitiyorum. Zuhaaa

    Yav zaten 4000 liralık araba alacaksın, satamazsan arabayı hurdaya verirsin 1000 lirasını falan geri alırsın (hurda fiyatını bilmiyorum da tahmini o kadar tutar heralde)
    4000 liralık aracı sen 3000 e 2750 ye verdikten sonra alan çıkar merak etme.


    Bu fiyata temiz ne bulursan onu al derim.
  • spring kibrit kutusu gibi kalas bir araba. Tüplü bir Doğan işinizi görür. Doğanın koltukları daha konforludur. Parçası ucuz, 2.ci eli var, işçiliği ucuz, vs.
  • doğan alın bencede spring ve broadwaydan daha geniş ve konforludur








  • umarım bulursunuz içinizin attığı bir arabayı
  • doğan için kim satamazsın dediyse yalan söylemiş.
    bizde 94 doğan slx var. yeni bir araç alacağız satışa cıkardık ilk bir hafta içinde yalanım olmasın 30'u geçkin kişi aradı veya araca bakmaya geldi. ama biz yüksek fiyat verdiğimiz için satmadık ama bu hafta içinde %90 gidecek bu araç. 3-4 kişi haftasonu görmeye gelecek.araç imzamda da var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eoudoxias -- 2 Aralık 2010; 12:47:00 >
  • Spring hocam.Hem fiyatı uygun ,yakıtı , hemde yedek parça + tamiratı.

    Bul al ve bin.Pedal işi iyi spor olmuş size ancak kış gününde olmaz o iş.

    Hayırlısı olsun inşallah tez zamanda bulursun dilediğin aracı.
  • Lada Samara al tüplüsünden sağlam arabadır, az yakar, parça sorunu da olmaz. Broadway de Şahin de arkandan el sallar.
  • doğan l veya bulabilirseniz o fiyata doğan slx iyidir

    çok eskiden doğan l miz vardı ben o zaman küçüktüm ama babamın falan broadway den daha çok sevdiğini hatırlarım. broadway i de vardı daha önceden
  • spring, lada, doğan, şahin, hangisinden temiz bulursanız çok farketmez. öyle tek model aklınızda gitmeyin bu şekil daha çok seçenek olur. Sonuçta bu arabaların hiç biri üst sınıf araba değil önemli olan az yakıp az masraf çıkarması, az uğraştırması. Arabadan anlayan birini yanınıza alıp gitmek daha iyi olur. PAzarda öyle arabalar var ki canı çıkarıldıktan sonra pazara düşüyor, yağını filtresini bile değiştirmeyenler var.
  • Yakıt hariç her açıdan Ford Taunus derim. Yukarıda sayılan araçlardan daha sağlam ve daha konforlu. Satamazsın diye birşey yok. Taunus hastaları var. Google'de Taunus Forum diye arat çıkan siteye bak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ototube

    lada samara ya da spring gerisini boşverin benim önerim bu.Neden derseniz 4000ne temiz bulma ihtimalinizin yüksek olduğu yerli araba bu ikisi.Hem yakıt az hem sağlam sayılır hem de yakıtları güzel.

    ekleme:bir de onu 60s bulabilirseniz motoru ufaktır az yakar.Parçası boldur gerçi motor parçaları konusunda sıkıntı olduğu söyleniyor ama bi araştırın.


    Uyarı:
    ford taunus sağlam konforlu diyenler tavsiye isteyen kişinin mesajını dikkatlice okuyup onun durumuna uygun bir öneride bulunun kendi keyfinize göre değil.Doğan şahin springe ladaya göre çok yakar.Taunus ise içer.Sonuçta işe gidip gelinecek.
  • Nakit mi var elinde?

    yoksa kredi ile felan mı alcaksınız ?

    Şahin doğan türünde bişey alın bende diğerlerine bulaşmayın hiç




  • Ben motosiklet almanızı öneririm, hatta büyük oranda işe gidip gelmek için kullanılacaksa motosiklet daha ekonomik olur.

    İnşallah kendi mesleğinizi yapmaya başladığınız zaman da para biriktirmiş olur, daha iyi bir araç alır ailenizle keyfini sürersiniz.

    4.000 tlye aldığınız her araç hem masraf çıkaracak, hem de yakıt anlamında ekonomik olmayacaktır... Tüplü olsa dahi...
  • Ben şahin öneririm. Doğanda olabilir zaten ikisi hemen hemen aynı araç
  • Her araç satılır yeterki uygun fiyatlı olsun. İşe gidip gelmek için spring daha uygun olur. Extra olarak Lada yada Skoda düşünebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.