Şimdi Ara

4000 ytl civarı plazma tavsiyesi alabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bütçem 4000 ytl civarı.Belki 200-300 ytl daha verebilirim.Yanlız 50'' olmasını istiyorum.



  • Kaliteli bir cihaz için çok fazla seçeneğiniz yok aslında, eğer kampanyada cihaz kalmışsa (ki zannetmiyorum) Pioneer 5080xa 3600 ytl nakit alabilirsiniz, o olmadı Panasonic 50pz80 ama parelel ithalat ürünü alabilirsiniz 4500 civarına. Ancak size tavsiyem bir miktar beklemenizdir, sebebi 6 bin ytl liste fiyatı ile gelen pioneer lx5090'ın (5500'e alınır heralde) yaza doğru rahatlıkla 4500 civarına düşeceği beklentisidir, bu cihaz dünyanın en iyi tv'sidir Ama pioneer'ın bu giriş fiyatını uygun tutmasıyla panasonic tarafında distribütör ürünlerinde mutlaka indirim gelecektir, çünkü yurtdışı fiyatı %30 ucuz iken panasonic rakip modelini 6500 ytl üstüne satmaktadır, dolayısıyla yaza kadar beklemek yararınızadır rekabet açısından. Pana ve pio dışında plazma düşünmeyiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 911GT3 -- 7 Kasım 2008; 9:34:24 >




  • Yaza kadar beklemem zor,çünkü askere gideceğim.O zamana kadar alıp seyretmek istiyorum.Samsung un PS-50A451 modeli var.Nasıl bir model sizce?

    Yada pioneer ın bu fiyat aralığında 100 hz olan bir modeli var mı?
  • o para ile 2 tane alirsiniz..
  • Madem bu parayı gözden çıkardın alacağın yalnızca Pioneer. Başka düşünme... Ayrıca pioneer tüm özelliklerini etiketleyerek üzerine yapıştırma geleneği yoktur ama hepsi 100Hz.dir.

    Ama yapacağın en iyi şey madem ki askere gideceksin geldikten sonra al. Paranın çoğu da cebinde kalsın.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: cumhurak

    Yaza kadar beklemem zor,çünkü askere gideceğim.O zamana kadar alıp seyretmek istiyorum.Samsung un PS-50A451 modeli var.Nasıl bir model sizce?

    Yada pioneer ın bu fiyat aralığında 100 hz olan bir modeli var mı?


    Panasonic 50PX8 modeli iyi gibi. 100 Hz.
  • İstediğiniz aralıkta ya pioneer zorlayın, yada panasonic pz modelleri. Ha isterseniz sunny saba 2 milyara alırsınızda bu derece parayı boşuna vermek istemez heralde kimse. Pioneer kampanyasının devam edip etmediğini bir soruşturun bence.
  • Panasonic 46PZ80E (İB fiyatı 3700 ytl). Al ve keyfine bak


    Saygılar
  • Burda üniversiteliye katılıyorum. Bütçen baya iyi bir bütçe ürün olarakta üniversiteli zaten iyi bir ürün tavsiye etmiş. Plazma alıyorsan Panasonic çok fazlası ile yeter sana, özellikle PZ serisi en beğenilen siridir...


    quote:

    Orjinalden alıntı: universteli

    Panasonic 46PZ80E (İB fiyatı 3700 ytl). Al ve keyfine bak


    Saygılar
  • Bu plazamayı önceliklerini belirterek, ne için kullanacağını söyler misin?
  • Plazma denilince akla gelen ilk tv tabiki panasonic olmalı bu fiyata full hd biraz zor piyasada pahalı sadece bir firmada uygun fiyat fakat önce tel açıp stok sorman lazım sürekli olmuyor galiba.Arkadaşlar pioneer tavsiye ediyorlar ama yanlış bilmiyorsam pioneer üretimi bitirdi.Sen yine parayı biraz daha artır ve 50pz80 al rahat et.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: vlkcan

    Plazma denilince akla gelen ilk tv tabiki panasonic olmalı bu fiyata full hd biraz zor piyasada pahalı sadece bir firmada uygun fiyat fakat önce tel açıp stok sorman lazım sürekli olmuyor galiba.Arkadaşlar pioneer tavsiye ediyorlar ama yanlış bilmiyorsam pioneer üretimi bitirdi.Sen yine parayı biraz daha artır ve 50pz80 al rahat et.


    Pioneer'ın bittiği falan yok, 50'' altı üretimi durdurdu. Şu an 9 kodlu full hd serileri TR'ye ithale başlandı.Kaldı ki bitse bile en iyi olduktan sonra istediği parayı da verebildikten sonra alınacak cihaz Pioneer'dır. Üstelik Pioneer için oldukça rekabetçi bir fiyattan girdiği için en büyük rakip Panasonic/Tekofaks fiyat ayarlamasına gitmek zorunda kalacak. Bu yüzden bu fiyatlardan bugün için Pana almak bence saçma olur.




  • pioneer 5080xa tavsiye ederim
  • Öncelikle herkese ilgisi için teşekkür ederim.

    Yanlız cihazı İB den almayacağım.Buna göre fiyatı değerlendirirseniz çok sevineceğim.
  • Not:Cihazda sd yayın,ps3 ve blu-ray izleyeceğim.
  • ps3 ve bluray ağırlığınız varsa lcd'ye kayabilirsiniz aslında, pioneer dışındaki plazmalarda oyun konsolu işi sakattır burn-in olasılığı olduğu için, pioneer'da da bu fiyata full hd plazma yok 5500'e çıkmanız lazım. 46'' kaliteli bir lcd daha iyi olacak sizin için sanki.
  • Full hd şart değil.Buradaki teknosada(elazığ) duvardaki lcd lerdeki çamur gibi dvd görüntülerini gördükten sonra lcd almamaya karar verdim.

    Hd ready kaliteli bir cihazda olabilir.
  • İşte ayrım orda zaten, dvd'de kötü perfromans gösteren lcd'ler blu-ray konusu olunca performans bakımından uçuyorlar.
    Eğer blu-ray ve ps3 yoğunluğunuz varsa lcd'ye yönelin, ama sd maç izliyicem arada ps3 bluray atıcam derseniz size attığım pm'i zorlayın
    Konsol ile plazma çok performanslı olmaz ben baştan söyliyim, hatta pioneer dışında hiç olmaz burn-in'den dolayı.
  • burn-in nedir?
  • Bir kanalda çok uzun zaman kaldığınızda, yada bir görüntü ekranda çok fazla kaldığında, bazı şekillerin izlerinin ekranda kalıcı şekilde kalması durumu, kanal logoları gibi, oyun oynarkende olur. Bu sorunu tamamen çözmüş plazma pioneer'dır.

    http://www.digilidi.cz/files/311_burnin.jpg

    Yukardaki resimdeki eski bir plazma heralde cayır cayır burn-in olmuş, günümüz modellerinde belli belirsiz çok az miktardadır, pioneer'da yoktur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.