Şimdi Ara

410 LİRAYA ALINABİLECEK EN İYİ SSD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar daha önce 450 liraya kadar SSD adı altında bir konu açmıştım ama maalesef bütçeyi küçültmem gerekti... 410 liraya ya da Max 430 liraya alınabilecek en iyi SSD nedir? YouTube da james donkey videolarına denk geldim baya bi övdüler (Reklam gibi geldi.) fakat internetten araştırdığımda alınmaması gerektiğini anladım. Önerileriniz nedir?

    Sistemim:
    AMD ryzen 1600 AF
    8 GB RAM 3000MHZ
    INNO3D GTX 1650 SUPER TWIN
    BIOSTAR B450M

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • yolyordam35 kullanıcısına yanıt
    30 tl daha üstüne koyup amazon.tr den WD Blue 3D 500 gb tercih edilebilir. 459 tl ye son 6 adet şeklinde görünüyor. En ucuzdan 20 tl daha ucuz ve en önemlisi amazon garantisi..

    Edit: Arkadaşın ilk mesajında başka bir arkadaş zaten önermiş. Bu fiyata en kullanılabiliri bence de bu ssd dir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abrooke139 -- 27 Temmuz 2020; 0:53:5 >
  • Ne amaçla SSD kullandığına bağlı. Günlük kullanımda her SSD gibi James Donkey de farkını hissettiriyor, diğerlerinden aşağı kalır yanı yok. 1 senedir 240 GB olan versiyonunu kullanıyorum, hızı falan gayet iyi. Ama ilk aldığım günde de, şu anda da olan bir şey var, uzun süreli dosya kopyalama işlemlerinde hızı sert düşüyor. Disk önbelleğini tüketene kadar yani dosya kopyalarken hızı. Onun dışında Chrome'da falan takılırken dizi film izlerken oyun vb. oynarken diğer SSD'lerden bir farkı yok. İncehesap'ta falan Gaming Geceleri'nde daha da indirime giriyor zaten. Bence depolama amaçlı kullanmayacaksan, sadece sistemi SSD'ye kurayım hızını alayım diyorsan alınabilir. Depolama yapacaksan başkalarına yönelebilirsin. Öyle çok övülecek bir şeyi de yok, normal SSD işte. Fiyat/performans olarak fena değil. Öyle çer çöp, tamamen gömülecek bir marka da değil ama.

    Bir de James Donkey alırsan şartsız şurtsuz, hiçbir sebep olmaksızın 3 sene içinde değiştirme hakkın var. Ben alırken bu olay çok etkiliydi benim fikrimde. İster istemez güven veriyor insana.




  • Yok gaming için alıyorum o konu için konuşmuştum.(Eksik açıklamışım kusura bakma) Şimdi bütçemi biraz daha arttırıp amazondan yolyordam ve abrooke139un önerdiği WD Blue 3D 500Gb aldım. Yorumlarınız ve tasviyeleriniz için hepinize teşekkürler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Serhatlkr

    Yok gaming için alıyorum o konu için konuşmuştum.(Eksik açıklamışım kusura bakma) Şimdi bütçemi biraz daha arttırıp amazondan yolyordam ve abrooke139un önerdiği WD Blue 3D 500Gb aldım. Yorumlarınız ve tasviyeleriniz için hepinize teşekkürler
    Makul bir tercih, hayırlı olsun.
  • yalnız o ssd hollandadan gelıyor tr de garantısı yok 1 ay sürer gelmesi
  • i Am Not Dead kullanıcısına yanıt
    Tahmini teslimat 5 Ağustos diyordu ama bakalım. Bir ay süreceğini sanmıyorum ya Çin'den bile 20 günde geliyor hem

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eğer ürünü alacak arkadaşlar varsa üstteki arkadaşın dediği gibi *1 AY* bir süre yok. Ürünü bayrama 3 gün kala sipariş etmeme rağmen bayram arifesi geldi, korkmayın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • i Am Not Dead kullanıcısına yanıt
    Satıcı amazon.tr idi. Yani amazon garantisi de var. 459 tl den 1 hafta kadar sürede stoğu bitirdi. Ben de aldım hatta kargo firmasına ulaştı ama bayram arefesi olduğundan dağıtıma çıkmadı.

    Edit: Bu arada konuyu açan arkadaşa da güle güle uzun yıllar kullanmasını dilerim Umarım 860 evodan sonra bende de uyumsuzluk yapmadan çalışır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abrooke139 -- 1 Ağustos 2020; 20:28:2 >
  • abrooke139 kullanıcısına yanıt
    Şu an amazonda 459 tl ye wd blue 3d m.2 500gb ssd var. Alınır mı sizce sizin aldığınız bu ssd miydi. Ama yazma okuması diğer m.2 ler gibi yüksek değil 400-500 civarı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • justGlocia J kullanıcısına yanıt
    Eğer sende m2 girişi varsa hiçbir farkı yok. Normal sata ssd hızlarında ama M2 girişi için üretilmiş model. M2 olarak daha hızlı ssd istersen, modeller var ama fiyatları daha pahalı. Bu sadece satada bir ssd varsa m2 ye takılabilsin diye üretilmiş bir model. Herkesin bilgisayarında M2 girişi olmadığından stok tükenmemiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.